![]() |
Ja wam powiem, że do ghoula nie było nigdy i narazie nie ma wstępu, a co do mino maga, jest jakaś możliwość zabicia go, nie raz zdażało mi się zobaczyć jak ktoś go bije... Oczywiście, widziałem jak gineli, nikt go chyba jeszcze nie pokonał... A co do tego zimowego update, moim zdaniem dorobią dość niezłą część rooka i dojdą do niej potworki lepsze niż te, które są teraz. Możliwością jest również, że dodadzą nowe potwory, które będą wyłącznie na Rookgaardzie... Czyż nie? :D
|
Cytuj:
|
@Marcin24
Coś ty .....podał. Domki...chyba jak co to na mainie . Czy ty to wogóle czytałeś? |
miany mają dotyczyć za równo, nowych miejsc jak i samego klienta gry.
@up
Ja czytałem ale mam wątpliwości czy ty to zrobiłeś bo gdyby tak było to byś zauważył zdanie: "Z pewnych żródeł wynika,że zmian doczekają się wreszcie gracze z wyspy Rookgard. Zmiany mają dotyczyć za równo, nowych miejsc jak i samego klienta gry." |
Cytuj:
|
@up
no nieźle mam tylko jedno małe zastrzeżenie ten temat jest (tylko i wyłącznie) o ghoulu ale wiem że wprowadziłeś nam dużo ciekawych informacji więc dzienks P.S. masz może jakieś screeny? |
Mleko
Przekopałem z kumplem i przepickowałem cały katana room i nic nie znależliśmy ;(
:wiking: :mag: :flaga_pl: :mag: :wiking: :Ork: :elf: :swe: :elf: :Ork: |
Ghoul jest tam tylko po to aby dać klimat grze.
Tak samo jak mino mag. Ew. po to abyście sie nie nudzili :P |
Cytuj:
|
Chyba kazdy zauwazyl ze cos sie zmienilo w Ghoul Room po updacie. Droga i wystroj. Ale mysle ze te wszystkie lata nie sluzyly dobrze scianie ktora pilnuje tego nieumarlego. Dla wyjasnienia zamieszczam screen.
http://i26.photobucket.com/albums/c1...ek22/ghoul.jpg Jak widzicie, mech, wilgoc i lata sprawily ze sciana pekla w jednym miejscu, czyzby szansa dla nas? Moze pick? A moze maca? Nie mialem czasu zeby to zbadac wiec moze ktos to wyprobuje? |
@Pan Klocek
Dla mnie to po prostu ozdoba, ktora bardziej urealistycznia gre (przeciez w podziemiach porosl mech, pajeczyny etc.). Z nowego NPCa Paulie nic nie wyciagnalem oprocz "name", "job", "bank account" etc. :( |
Bardzo mozliwe, trzebaby poprobowac, moze ewentualnie popytac troche npc.
|
Kataną i pickiem nie da rady, sprawdzałem zaraz po update :( Ta ściana powtarza się też w kilku innych miejscach. Uważam, że odpowiedzi należy szukać w nazwiskach widniejących na tabliczkach przed grobem. Informacje o nich nie mają najemniejszego powiązania ze sprawą. Nareszcie w Katana Room naprawili ten bug w pomieszczeniu do którego potrzebny jest key. Brakowało kawałka ściany i można było tam wejść, teraz już nie. Fieldów jest mniej. Jednak wielu newbie przedzierając się przez roty wpadają do dziury w biegu prosto na poison gas. :/ Mam nadzieję, że to zostanie zmienione.
Prawda że dziwne? Paulie pojawił się bez najmniejszych modyfikacji w fabule co jest interesujące.. 0_o |
Z ghoulem najdziwniejsze jest to że nikt nic o nim nie wie, o Mino Magu jest wiele pogłosek a ghoulu nic... Ciekawe dlaczego?
|
Cytuj:
|
@up
To niczemu nie dowodzi ponieważ tam w wielu miejscach jest rozwalona ściana... |
Mleko
Znowu próbowałem <z kumplem zecz jasna :p > przekopywac katana room i próbowaliśmy z różnych broni < Carlin Sword, Katana, Comabat Knife :) > i tez to nic nie dało kumpe lstracił mymotywacje ;) ale bedziemy próbować :) :baby:
|
Cytuj:
|
@all
Życzę powodzenia w znalezieniu wejścia do ghoula ^^ @topic Nie sądzę, żeby uszkodzona ściana po update w pokoju ghoula miala jakis sens w rozwiazaniu tej zagadki. Możemy sobie tutaj myśleć, co by było gdyby... |
Taki sam mur jest przy szkieletach na północnym-zachodzie (koło orków)... też jest "broken brick wall"... Po prostu ozdoba, niestety.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:40. |