![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Adolphus
Dzięki, ale modem nie zostanę, bo nawet nie złożyłem podania. :) @up Albo metoda rosyjskiej ruletki. :] |
głosuje na gościa zwanego TiTuS :P
jest fajnym kolegą,pisze niezłe posty i wie co pisze :P |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Dobry pomysł nawet.
Np. tych 7 modków dać na okres próbny na całe/ sub jak prosili i potem się okaże kto najwięcej narobił. Na pewno znalazło by się coś do rejestrowanie pracy danego moda (nie wierze że takiego czegoś nie ma :P) I np. po 2 tygodniach by się wysztsko okazało PS - a jak by wszyscy pewnei zasuwali rpzez te 2 tygodni? By storny czyścili do postów sprzed roku pewnie XD |
Taaaa... rejestrowanie pracy modka... właśnie zachciało mi się śmiać - nie pytajcie tylko nikogo o statystyki modków w rozdawaniu upomnień ;P
A co do 7 nowych modków... raczej wątpię, żeby aż tylu ich było. Niektórzy z nas chcą ich jak najmniej, inni trochę więcej... W sumie podejrzewam, że będzie ok 3-5 nowych modów. No i może być tak, że ci przydzieleni do działów może się na tyle sprawdzą, że będą mogli potem zostać SupModami (na całe forum), ale to jest raczej dalsza przyszłość no i ostateczne decyzje będzie podejmował MatKus... Mam nadzieję, że może jutro bądź pojutrze można spodziewać się nowej ekpipy (byłoby miło, bo weekend się zbliża a wtedy jest cała masa ludzi na forum ;) ) |
Cytuj:
Cytuj:
Czekamy:P |
|
Tyle to sam Magus przepije ;)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Raynold
No i w sobote poczta nie dziala...przekazy nie dojda...Mus do piatku ;) |
Cytuj:
|
mowicie tak, jakbyscie na cos czekali... ;]
|
@up
Myślę, że na duże zdziwienie lub rozczarowanie. :P Ale niczego nie jestem pewien. :] |
Hoom: ja jestem tylko ciekawy, ktoz zostanie nowym modem. Z innej beczki, w pierwszym temacie MatKus pisal, ze wyniki beda w zeszly poniedzialek... Syndrom Cipsoftu?
@MatKus: Bylem pewny, ze w temacie z prozba o zglaszanie kandydatur byly dwie daty - data zamkniecia(sobota) i prawdopodobnego rozpatrzenia ofert(poniedzialek). No ale prawdopodobnie sie pomylilem. Mea culpa. |
Cytuj:
Co do samych wynikow sadze ze przynajmniej 1 wybrany bedzie niespodzianką. Przy ostatnich wyborach nie zaskoczyl mnie jedynie Hegge, wiec i tym razem sadze ze sie zdziwie ;) |
Adolphus Elbragol : W zadnym temacie nie pisalem, kiedy beda wyniki. pisalem "dajcie nam kilka dni".
A wyniki beda dzisiaj. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:43. |