Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Papież nie żyje (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=31098)

Poncki 03-04-2005 11:07

:(

Jestem głęboko urażony tym co się stało. Modliłem się gorliwie aby Wyzdrowiał, lecz się nie udało. Wiem że Papieżowi Janowi Pawłowi II, Karolowi Wojtyle będzie lepiej tam gdzie teraz jest.

Budu 03-04-2005 11:11

[*]

Dzięki Papieżowi czułem się dumny z tego, że jestem Polakiem.
Na zawsze pozostanie w naszych sercach. Panie świeć nad Jego duszą.[*]
Oby jak najszybciej został świętym, a Jego następcą niech zostanie osoba conajmniej w połowie taka jak On ;( ;( ;(

Towarzysz Broni 03-04-2005 11:16

Taak...

Taak... Ten człowiek zrewolucjonizowal caly swiat, zachorowal umarl honorowo ale on juz chyba tego chcial... moim zdaniem zaslugiwal na wieczny spoczynek u boku Jezusa Chrystusa. Tylko czy teraz spełni sie III Przepowiednia Fetimska? ? ? ?

Bobcio 03-04-2005 11:21

Papież... ;(

Janie Pawle II spoczywaj w pokoju na wieki wieków... AMEN

Xan Arcanist 03-04-2005 11:27

Co tu dużo gadać. Wielka szkoda dla całego świata ;( ;(

Palladni 03-04-2005 11:31

Katolikiem nigdy niebyłem pierwszorzednym... Prawdopodobnie tez niebede. Ale dla Jana Pawła II zawsze znajdzie sie czas na modlitwe. Do koscioła zwykle trzeba bylo mnie zmuszac, niechodzi oto ze niewieze ale gdybyscie poznali mojego proboszcza i reszte plebani... No nic... Dzis pójde z własnej woli i pomodle sie jaknajszczerzej umiem.

error błąd 03-04-2005 11:37

a mi sie plakac chce gdy to widze w telewizji, slysze w radiu itp.;(

Rax 03-04-2005 11:43

Szkoda mi papieża, bo zrobił dużo dla Swiata. Nie bedzie juz nigdy takiego papierza... *Ave Maria*

Antek Tuk 03-04-2005 11:43

Niech Nasz Jan Paweł || Spoczywa W Pokoju :( Zawsze Bedzie nam Go Brakowac:( NiGDy Nie BeDZie 2 Takiego Samego Czlowieka Jak On Amen :(

Gonzo von Krenzel 03-04-2005 11:43

Ziemia Jest Tylko Przelotnym Momentem
Przystankiem Do Stacji Wieczne Szczęście.

Rafciu Mistrz 03-04-2005 11:47

Papież umarł, ale odszedł do lepszego świata. Na zawsze zostanie w naszej pamięci... :(

Lenin komunista 03-04-2005 11:51

Faktycznie to byl wielki czlowiek i trzeba mu dac szacunek.

Ale jak na wszyskich kanalach 24h na dobe caly czas i tym gadaja to mozna zwariowac!!

Bo np. po jakiego grzyba polsat i tv4 puszczaja dokladnie to samo!!!
Przez to czworka nie puscila kwalifikacji do formuly 1 i chyba nie puszcza wyscigu!!

Dosc juz mam o tym papierzu dajcie mu spokuj!!!!!!! X(

Ja jestem jednym z wielu fanow formuly 1 w polsce i chyba mam prawo obejzec cos ciekawego w telewizji???

No i po cholere polast i tv4 puszcza to samo!!!!
Ich powalilo!!! X( X(

Asghan 03-04-2005 11:52

Pokój jego duszy[*][*][*]

malypietroo 03-04-2005 11:53

[*]Papież nie żyje

Odszedł Papież nasz, co ukochał lud,
O, Ojcze dzięki Ci,
Za Twego Cierpienia trud!!!

Jak będzie wyglądał świat bez Niego???
Zobaczymy...

malypietroo 03-04-2005 11:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lenin komunista
Faktycznie to byl wielki czlowiek i trzeba mu dac szacunek.

Ale jak na wszyskich kanalach 24h na dobe caly czas i tym gadaja to mozna zwariowac!!

Bo np. po jakiego grzyba polsat i tv4 puszczaja dokladnie to samo!!!
Przez to czworka nie puscila kwalifikacji do formuly 1 i chyba nie puszcza wyscigu!!

Dosc juz mam o tym papierzu dajcie mu spokuj!!!!!!! X(

Ja jestem jednym z wielu fanow formuly 1 w polsce i chyba mam prawo obejzec cos ciekawego w telewizji???

No i po cholere polast i tv4 puszcza to samo!!!!
Ich powalilo!!! X( X(

Jeżeli tak traktujesz tragedie dla świata to sie tu lepiej nie wypowiadaj!!!!!

ziomalek35 03-04-2005 11:58

Bardzo żal

Bardzo żal mi że papież nie żyje. ;( ;( ;( ;( Smutno mi bardziej niż zwykle ;( ;( ;( ;( ;( ;( :( :( :( :( ;( ;(

Zielevitz 03-04-2005 12:06

Cały świat w żałobie :(

Ale pomyślcie, nawet gdyby przeżył... był taki schorowany że i tak niemiałby siły na nic oprócz leżenia włóżku... nie miałby co ze sobą zrobić :(

:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

Meeen1991 03-04-2005 12:08

nie bede sie rozpisywac bo zadne slowo nie bedzie wyzsze niz to czego on sam dokonal...

Sor"ser" 03-04-2005 12:15

[*]

Nie ma Go wśród żywych, ale będzie na zawsze w sercu i pamięci....

Sabrinka1313 03-04-2005 12:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MatKus
Smutny to dzień dla każdego Chrześcijanina, dla każdego Polaka, i nie tylko.
Dziś, o godzinie 21:37 Papież Jan Paweł II zmarł.
Był to nie tylko wielki Polak, nie tylko Papież, ale przede wszystkim Wielki Człowiek, drugiego takiego na pewno już nie będzie. Jego zasługi dla całej ludzkości można by długo wymieniać.

Tak, to był bardzo smutny dzień nasz ukochany Rodak Jan Paweł II, czyli Karol Wojtyła odszedł z tego świata. Nawet ludzie innych religii modlili się o Jego zdrowie a tu co? Odszedł... ale na zawsze będzie żył w naszych sercach! Nikt go nie zapomni, nasze wspomnienia przetrwają wiele lat, wspomnienia o Nim... aż do końca...
Mam nadzieję, że Nostradamus się mylił, że po tym Papieżu nie wybiorą czarnego, a potem może będzie koniec... boję siem co teraz się stanie... już nie sądzę aby był aż taki pokój na świecie... chociaż ta śmierć zjednoczyła wielu ludzi! Może jednak wszystko się ułoży... czas pokaże... :( :( :( :( :( :( :( :( :(

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:34.