![]() |
@ Kamos
Już się biorę... @Normaly Obywatel RP też... Co tu ostatnio taka cisza zaległa? |
Dzięks Eileen za zajedwadzisty avek. Very, very nice ;)
|
x( Zapomniałaś o mnie ? x( Mój miałbyć wczoraj nawieczór x(( czuje sie poszkodowany xP Usprawiedilwiaj siem teraz xD
|
zaraz sprawdzę, musiałam go nie wstawić (mam już tyle plików, a do tego w tym samym folderze trzymam loga dla gildi, już to naprawiam...
@edit Juz znalazłam błąd: Wstawiłam na server, a nie wpisałam w kodzie HTML... Już jest OK :) |
Bardzo dziękuje za avatara :-D
|
plosiem o mojego fsa :)
|
Eileen już wiem! Wrzuć moj avatar na jakies tło fantastyczne, mroczne itd.
|
Ja chce jakiegoś rycerza, który ma na tarczy ognisty napis KP :)
|
Ja też chcę ja też chcę!
Fajne te Avatarki robisz... mogłabyś zrobić mi jakiegoś mrocznego Vampirka? Ja tak ładnie prosze :D |
Dobra już się biorę :D
Długi weekend się zaczął to może pójdzie szybciej!!! Ale i tak na rolki muszę pójść ;) |
Fajnie... trochę dużo osób sie wdziera bo chce avatarki, ale jak chcesz to mi zrób jakiegoś fajnego kurczaka (i napis Kurczaczek plx :().... Byleby nie kogut ani kura, pisklak bo ja to pisklak a nie kurczak.... plz :D
|
moj fs podobno byl w robocieeee ;(;(
|
to jak eileen? kiedy bedzie logo dla fantastic warriors? mialo byc tydzien temu
|
@Specter
Wszystkie loga gildi znajdują wię w dziale inne... (twoje zamówienie czeka tam od tygodnia. Myślałam, że już znalazłeś. :P ) @Kurczaczek Z pisklakiem nie będzie problemu, w piątek mi się wylęgły ^^ Ale fotka pisklaka powinna być w necie. Jak nie to tylko kwoka pójdzie z pisklakami na trawę, to zrobie fotkę... @Vomusu Ciężko zrobić dobry ten ogień... A pozatym męczę się z małą niespodzianką, zawiązaną z moim przyszłym topickiem... A jest sporo roboty - połączenie szkicu i farby z grafiką komputerową... A z resztą, zobaczycie... Wstawię może jutro, dziś mam jeszcze sporo do skończenia. |
zastanawiam sie keidy moj av bedzie gotowy...
|
Łooo... kosmos po prostu! :P 2 dni czekałem, aż przywrócą dostęp do strony - i widac, opłacało się. :) Wielkie dzięki.
EDIT: Pozwolisz, że zrobię sobie pasujące tło? |
Bardzo dziękuje za poprawienie mojego avatara. =*
|
Dzienkx... dawno tunie zagladalem... a aveq nawet fajny
|
@Kuraj
Oczywiście... (ale dasz mi plik do wstawiena na www? Tak do kolekcji :P ) |
Też pozwoiłem sobie zrobić tło : P łatwo nie było bo kontury <właściwie ich brak> zlewały sie z tym białym tłem ale jakoś sie udało ;]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:19. |