Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Fake'i (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=61)
-   -   Program do pisania czcionki Tibijskiej. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=32806)

Chessterr 14-05-2005 12:17

Kto mi wytlumaczy jak sciągnąć ten program. Yayuu czu byś był tak dobry i byś wyslal mi na e-mail.

Crowal 14-05-2005 12:22

O

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Chessterr
Kto mi wytlumaczy jak sciągnąć ten program. Yayuu czu byś był tak dobry i byś wyslal mi na e-mail.

No właśnie! Jest najnowsza wersja i ja jej nie mogę ściągnąć!
Poprzednią mogłem. Klikam na link, i czekam, czekam a tu Nic! Ściągałem z tamtąd tylko 1 raz, Chyba że o czymś zapomniałem co tam trzeba zrobić.
Dawać odpowiedź!(kto wie)

Radek 666 14-05-2005 12:25

Nikt nie będzie tłumaczył, bo nie ma co. Nie wiem czemu się nie chce u was ściągnąc, bo u nas (u mnie i YAYUUU) jak i u wielu innych ściąga się dobrze.

Chessterr 14-05-2005 13:28

Pomorzcie..

Draguox 14-05-2005 19:39

Mam Problem

YAYOO!! help mam wielki problem probowałem ściagnąć ten program z twojej strony jak i z bezpośredniego linku lecz kieruje mnie na jakas strone http://rapidshare.de/files/1662611/Fake*****.html
problemu by nie bylo gdybym wiedzial jak ściągnąć.. bo tam jest do UPLOAD a nie do ściagania?? napisz co mam zrobić plx.

lvl:16 ;(
M.lvl:4 :]
Proffesion:Knight :berserk:
Skille:60/55 :baby: nadal ćwicze :crusader:
Serwer:Danubia :flaga_pl:
P.S napisz co zrobić plx

Radek 666 14-05-2005 22:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Draguox
YAYOO!! help mam wielki problem probowałem ściagnąć ten program z twojej strony jak i z bezpośredniego linku lecz kieruje mnie na jakas strone http://rapidshare.de/files/1662611/Fake*****.html
problemu by nie bylo gdybym wiedzial jak ściągnąć.. bo tam jest do UPLOAD a nie do ściagania?? napisz co mam zrobić plx.

lvl:16 ;(
M.lvl:4 :]
Proffesion:Knight :berserk:
Skille:60/55 :baby: nadal ćwicze :crusader:
Serwer:Danubia :flaga_pl:
P.S napisz co zrobić plx

O boshe, jaki noobek. Na stronie masz WSZYSTKO wyjaśnione (na www.yayuuu.prv.pl ). CZYTAJ! I nie pisz za każdym razem o twojej postaci, jest takie coś jak podpis, o ile wiesz co to jest...

Draguox 15-05-2005 08:36

Sry

FAktycznie tyle że ja nie doczytałem że trzeba poczekać :p sry za to że napisałem bezsensownego posta skoro wszystko było na stronce.
Musze przyznać że to było noobstwo.. ..ale to dlatego że rzadko cokolwiek ściagam i nienawidze czytać instrukcji ..czytać lubie tylko książki :D

Radek 666 15-05-2005 08:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Draguox
FAktycznie tyle że ja nie doczytałem że trzeba poczekać :p sry za to że napisałem bezsensownego posta skoro wszystko było na stronce.
Musze przyznać że to było noobstwo.. ..ale to dlatego że rzadko cokolwiek ściagam i nienawidze czytać instrukcji ..czytać lubie tylko książki :D

No dobra, 1/4 osób z tego forum nie umie ściągać plików z RapidShare... Ale następnym razem uważniej czytaj, on zrobił to tak, aby to wszyscy zobaczyli :P .

Crowal 15-05-2005 09:02

Kurde

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Radek 666
No dobra, 1/4 osób z tego forum nie umie ściągać plików z RapidShare... Ale następnym razem uważniej czytaj, on zrobił to tak, aby to wszyscy zobaczyli :P .

ALe do Ciebie nie dociera??? Ja nie mogę ściągnąć!!! Czekam czasami po kilka minut, ale wciąż to samo!!!

Draguox 16-05-2005 17:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Crowal
ALe do Ciebie nie dociera??? Ja nie mogę ściągnąć!!! Czekam czasami po kilka minut, ale wciąż to samo!!!

JA oczywiście nic nie mówie bo sam nie mogłem ściągnąć (mój błąd) ale jak dłużej pokminić to może sie okazać że nie kliknałeś przycisku <free>... bo też niedoczytałeś co yayoo napisał na stronce...

Van Wojskowy II 20-05-2005 19:10

Aim veri hapi. Itis nice!!!111111111

Ok, normalnie. Ql program. Teraz to robić fake nie umierać ;)

Crowal 22-06-2005 21:12

Dobra, ale wtedy miałem zjaranego kompa i wyświetlało mi pół strony, ale jak teraz chce, to ściąga mi jakiś dziwny plik fake***** :( tego pliku nie moge niczym otworzyć!!!? nie kumam, może i jestem N00b, a może i nie, w każdym razie proszę o skromną pomoc w wysłaniu mi tego programu na Emaila: [email protected]

Danuneko 22-06-2005 21:46

@up
trza rozpakować :D .Ja używam TOTALCMD.

Plastex 22-06-2005 22:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Crowal
Dobra, ale wtedy miałem zjaranego kompa i wyświetlało mi pół strony, ale jak teraz chce, to ściąga mi jakiś dziwny plik fake***** :( tego pliku nie moge niczym otworzyć!!!? nie kumam, może i jestem N00b, a może i nie, w każdym razie proszę o skromną pomoc w wysłaniu mi tego programu na Emaila: [email protected]

Użyj WinRar. WinRar, fake.rar
Widać podobieństwo?

Crowal 23-06-2005 07:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Plastex
Użyj WinRar. WinRar, fake.rar
Widać podobieństwo?

Dzięki, dzięki, dzięki!!!
Ale sorry, że miałem taki głupi post, bo: Robiłem o Orcach, napisałem że zjarał mi się komp, a tu mi musieli dysk formatówać, i instalować musiałem wszystko od nowa!

Sabolek 23-06-2005 07:45

Dzieki wielkie za wymyslenie tego programiku on abrdzo mi pomógl w robieni fakeiów

Irux 23-06-2005 08:52

Program bardzo przydatny, kożystam z niego!!!

Evul Tibian 23-06-2005 11:42

Program bardzo dobry, ale teraz kazdy fake powstaje w oparciu o niego :/

mati sorcek 23-06-2005 12:06

sorry za ciemnosc ale niemoge znalesc schowka xD

Dut 23-06-2005 18:56

YYYY.Pytanko w czym otworzyć ten program

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:33.