![]() |
Kto mi wytlumaczy jak sciągnąć ten program. Yayuu czu byś był tak dobry i byś wyslal mi na e-mail.
|
O
Cytuj:
Poprzednią mogłem. Klikam na link, i czekam, czekam a tu Nic! Ściągałem z tamtąd tylko 1 raz, Chyba że o czymś zapomniałem co tam trzeba zrobić. Dawać odpowiedź!(kto wie) |
Nikt nie będzie tłumaczył, bo nie ma co. Nie wiem czemu się nie chce u was ściągnąc, bo u nas (u mnie i YAYUUU) jak i u wielu innych ściąga się dobrze.
|
Pomorzcie..
|
Mam Problem
YAYOO!! help mam wielki problem probowałem ściagnąć ten program z twojej strony jak i z bezpośredniego linku lecz kieruje mnie na jakas strone http://rapidshare.de/files/1662611/Fake*****.html
problemu by nie bylo gdybym wiedzial jak ściągnąć.. bo tam jest do UPLOAD a nie do ściagania?? napisz co mam zrobić plx. lvl:16 ;( M.lvl:4 :] Proffesion:Knight :berserk: Skille:60/55 :baby: nadal ćwicze :crusader: Serwer:Danubia :flaga_pl: P.S napisz co zrobić plx |
Cytuj:
|
Sry
FAktycznie tyle że ja nie doczytałem że trzeba poczekać :p sry za to że napisałem bezsensownego posta skoro wszystko było na stronce.
Musze przyznać że to było noobstwo.. ..ale to dlatego że rzadko cokolwiek ściagam i nienawidze czytać instrukcji ..czytać lubie tylko książki :D |
Cytuj:
|
Kurde
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Aim veri hapi. Itis nice!!!111111111
Ok, normalnie. Ql program. Teraz to robić fake nie umierać ;) |
Dobra, ale wtedy miałem zjaranego kompa i wyświetlało mi pół strony, ale jak teraz chce, to ściąga mi jakiś dziwny plik fake***** :( tego pliku nie moge niczym otworzyć!!!? nie kumam, może i jestem N00b, a może i nie, w każdym razie proszę o skromną pomoc w wysłaniu mi tego programu na Emaila: [email protected]
|
@up
trza rozpakować :D .Ja używam TOTALCMD. |
Cytuj:
Widać podobieństwo? |
Cytuj:
Ale sorry, że miałem taki głupi post, bo: Robiłem o Orcach, napisałem że zjarał mi się komp, a tu mi musieli dysk formatówać, i instalować musiałem wszystko od nowa! |
Dzieki wielkie za wymyslenie tego programiku on abrdzo mi pomógl w robieni fakeiów
|
Program bardzo przydatny, kożystam z niego!!!
|
Program bardzo dobry, ale teraz kazdy fake powstaje w oparciu o niego :/
|
sorry za ciemnosc ale niemoge znalesc schowka xD
|
YYYY.Pytanko w czym otworzyć ten program
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:33. |