![]() |
:baby: :baby: :baby: nie ma :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby:
|
Szkoda że (szczególnie) Folda jest jednym z najlepszych miejsc dla PK
|
przydatny poradnik dla nowych graczy. bardzo fajny!
|
Cytuj:
|
Arcania...
Arcania na lodowych wyspach nie ma Depotu ale i tak jak by bylo nie masz gdzie uciec jezeli grasz na pvp poniewaz jaksie na ciebie ostro napala to cie w grupce rozjebią :/:baby: :evul: :confused:
|
Witam. Mam duuży problem, i chciałbym prosić was o pomoc w jego rozwiązaniu. Do 17 maja muszę znać drogę PODZIEMNĄ z Foldy na Vegę. Jest możliwe, że taka droga w ogóle nieistnieje, niemniej ta możliwość to jakieś 10%... Chciałbym prosić o dokładne odpowiedzi doświadczonych graczy. Chciałbym jednocześnie podkreślić, że zależy mi na poważnych odpowiedziach, a nie "jarek mówił, że adrian mu powiedział, że on tam był, ale nie ma mapy..." czy też "słyszałem że istnieje, ale nigdy nie byłem na foldzie".
Mile byłaby widziana mapka z nakreślonym dojściem. Z góry wszystkim dziękuję. Mathoff. Ps: poradnik łądnie napisany, aczkolwiek brauje w nim co najmniej 1 miejsca... gdzie trzeba zniszczyć fire fielda i wykopać dziórę kilofem. Mathoff~~ |
NIE MA takiej drogi. Po prostu jaskinia Winter Wolf`ów na Vedze jest blisko kompleksu jaskiń Foldy. Za to można przejść z Foldy na Senję... ale to niezbyt łatwe ;)
Moje pytanie: gdzie jest klucz do drzwi na poziomie -1, za którymi są minotaury i mino archer? Na tej] mapce jest to pomiędzy literami G, H i E. Tam gdzie mino archer. Nie da się tam wejść bez klucza... |
ta droge niestety istnieje... przynajmniej na te 90%. To, że na Vedze jest tylko 1 tunel, a raczej podziemna jaskinia, nic nie znaczy. Można po prostu na przykład wyjść w jakiejś części mapy. Dojście z foldy na senje jest stosunkowo łątwe. Klucz ten można chyba zdobyć z questy właśnie na Senji...
zostało mi 6 dni... |
Spójrz na ta mapę. NIE MA innego wyjścia z wyskokości Vegi niż to z literką D. A ta jaskinia nie styka się z kompleksem jaskiń z Foldy.
|
Ech... a może gdzieś jest wejście do podziemi, i teleport?
wielu starych graczy z Antici mi mówiło, że ta droga jest. Znaleźć ją muszę, bo próbóję się dostać do najstarszej polskiej guildii General Levy of Sarmats. Z wielu, zostało mi już tylko to zadanie do wykonania... więc po prostu MUSZĘ znaleźć tą drogę... B) |
Nie wiem. Spójrz na mapę w poradniku i popróbuj pokopać kilofem w okolicy Vegi... sam nie wiem.
Powtórzę swoje pytanie: Moje pytanie: gdzie jest klucz do drzwi na poziomie -1, za którymi są minotaury i mino archer? Na tej mapce jest to pomiędzy literami G, H i E. Tam gdzie mino archer. Nie da się tam wejść bez klucza... |
Znajdziesz go przeszukując skrzynki na Senji...
|
Cytuj:
|
Thx fajnie na foldzie.Tylko yeti spodkalem.:/ z 10 HP ucieklem.Ale niezle z cegly mi walnął.
|
10% to zawsze jest 10%...
A tego leadera to trzeba pistolnońć zasztrzelcem... albocóś... Nie ma takiej drogi B) Sorry za kłopot i głupie pytanie... ale paru graczy mi mówiło, że jest... Knight Mathoff has been invited. Hrhr. |
W zamku na Senji (wyjście z -3), za fieldami, są cztery magic walle. Jak je usunąć?
|
Pod jednym z fire fieldów w pewnym z pokojów (tym co jest ich cala masa) jest przełącznik.
Jeżeli piszesz o tych wallach co myśle to przełączenie go wyłączy je, a dalej to już qs :P Dodam ze są 2 drogi do tego questa, ja wybralem trudniejszą i imo ciekawszą (prawie całe podziemia foldy trzeba obiegać i wiążą się z walką - mino magi, mino guardy itd...) |
Idę tą dłuższą i trudniejszą drogą. Czy od tamtej strony można te ściany wyłączyć?
|
Nie, bo idąc dłuższą drogą wchodzisz do quest roomu od innej strony, nie przez teleport na senji.
|
To jak wraca się, gdy się idzie drogą przez podziemia od Foldy?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:51. |