![]() |
30 bp uhow zalicza sia pod te kategorie??
|
Gram na calmerze więcj PK mnie mogą w d*pe pocałować :D
Trenowałem z rotami i schowałem do plecaka p-set warrior helmet- dragon shield.Byłem afk przyszły trzey roty i zginąłem:) straciłem wszystko Został mi tylko club i wooden shield(Dobrze wspominam te chwile) ;( |
:/ ja stracilem blue robe przez pieprzo**** pk :/
|
Ja mialem strasznego farta
na 10 lvl knighta mialem kicka i mnie wywalilo :( i byl ded ;( i miale k seta,gs, warrior helmet,platinium amulet I NIC NIE SPADLO SKAKALEM Z RADOSCI bo nic kasy na dedpo nie mialem :D |
Ja mam jakąś dziwną sytuacje bo ostatnio raz zginołem i nie mi nie wypadło potem na następny dzień zostałem Pknięty i znowu nic mi nie wypadło (tylko backpack) 2 dni pozniej znowu mnie pekneli i straciłem tylko pusty back pack (ja to mam szczęście) : )
|
Moje ukochane Plate Legs... Chyba ze trzy razy :P.
|
niedawno...
k arm i bohy z plecaka .... dla tego niegram narazie w tibie
|
:D
royal helmet golden armor i bohy X( res kompa na guardach ;( |
hehe :) temat na miejscu
Normalnie jak gine (coraz rzadziej ale jednak) to trace backpack i po jednej rzeczy z equipa max.. wczoraj zaliczyłem przy zwiedzaniu nieznajomych mi miejsc spotkanie z gs'em na ghostlandzie. Powiem tyle, straciłem level, magic level, noble armora, plate legsy, beholder shield, backpack ebomb, backpack hmm i backpack gfb :D no niezupełnie straciłem bo po szybkiej akcji ratunkowej całość odzyskałem :)
|
Mnie raz jak palkiem grałem cmentarzu wypadla nowiuska k armor, kupiłem ją na jakąś godzine przed zgonem. Załamka a było to cmentarzu koło poh, dsa tłukłem i nagle freez, tylko patrzyłem jak mi hp ucieka, tak po 120-140 :))
|
Teraz to sie usmiejecie bo ja stracilem bp i 200gp, brass legs, i foshing roda :] nie gralem za duzo wiec nie mialem dobrego ekwipunku :]
|
Mi to spadl k-armor.... niby to nic takiego ale dla 14 lvlu to sporo:( a szczególnie, że kupiłem go i poszedlem na Soldiery, było ich za duzo na raz i padlem:( a teraz mam wyzszy lvl(sporo:) ) i crown armor i jestem happy i mam nadzieję, że mi nie spadnie;P
|
a mie najcenniejszy to wypadl plate armor....
ale tu nie ma nic do śmiacia ..... dla mnie plate armor to duzo ;( |
K armor + bh shield + serpent sword kiedyś dawno.
|
6 bp UH+k armor+k legs jak mi zalagowalo przy 3 smokach jeszcze na lunarce.
EDIT zanim kupilem k legsy przy kazdym deadzie tracilem p legs* to jakas ich specjalna wlasciwosc czy jak?* |
mi tam nic specjalnego oprucz 1\2 bp hmm pare uhuw 1k golda i jakiestam duperele... bardziej mnie wkuza to ze jak gine to trace expa
|
mi jak bylem na rooku wypadla raz mace drugim razem brass shield i 3 chain armor . myslalem ze jak cos mam na sobie to nie zniknie :( ;( ;( :(
|
Ja se trenuje skille włozyłem k-axe do baga i trenuje hand axe
poszedłem na chwile wruciłem po 15 minutach i patrze wylogowało mnie, zaczynam sie logowac i patrze jestem w świątyni bez baga i z hand axe w ręku.:O |
zdodjubznzdbnziuznr rizhbnrzdodjubznzdbnziuznr rizhbnrzdodjubznzdbnziuznr rizhbnrzdodjubznzdbnziuznr rizhbnrzdodjubznzdbnziuznr rizhbnrzdodjubznzdbnziuznr rizhbnrzdodjubznzdbnziuznr rizhbnrzdodjubznzdbnziuznr rizhbnrzdodjubznzdbnziuznr rizhbnr
|
Mi ostatnio spadlo wszytko bo miałem czerwona czache i mnie zabili a stracilem k armora p legs crown helmet serpenta i beholder shielda niby slaby srpzet ale na chimerze cos wart
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:26. |