![]() |
poprostu niedo pobicia ty to masz talent jak bedziesz sie staral przy wklejaniu np. glowy czlowieka do tego fire debila to bedzie najlepsza historia jaka widzialem
|
Dobra, zrobiłem inaczej. W tej części jeszcze nie będzie walki :) Dopiero w następnej. Dodałem 4 nowe obrazki. Będzie się działo! Zapewniam!
KOMENTUJCIE!!! ;) Nowa część w pierwszym poście!!! |
Yo nareście następna część nastąpila!Jest poprostu świetna!Ocena:
wykonala:8/10 fabula:7/10 razem:7/10 |
Cytuj:
LOL, co to ma być, CHYBA NAJLEBSZY FAKE :P Rób więcej i to szybko!!!!!!!!!!!! |
@up
Robię tak szybko, że aż mi coś pyknęło w nadgarstku :P Nie wiem czy zrobie dzisiaj, bo zaraz wychodze z domu ale będzie więcej. Zapewniam :) Cieszę się, że Wam się podoba ;) |
:evul: :evul: :evul: Fajne fajne ciekawe jak by to bylo jakby cipy sobie zazartowaly i takie cos zrobily na kazdym servie :evul: :evul: :evul:
8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o |
Podoba?To zamalo powiedziane! Jestes istnym mistrzem Fake a pomysl 1 klasa
|
Fake
Hee niezły fake :) Pomysł fajny noi to wykonanie :D Mnie by sie nie chciało tyle bawic w przeklejanki :P Gz ziom :D
|
Nowa (dosyć krótka) część. Obrona bocznej bramy. Następna będzie dotyczyła głównej bramy, a tam bedzie sie działo... oj będzie! ;)
Kolejna częśc w pierwszym poście! |
Kiedy poraz pierwszy zobaczyłem Twojego fejka po prostu zaparło mi dech w piersiach :D
Co dzień wchodziłem na Tibia.pl i czekałem na następną część Chociaż postów nie robiłem :p Kiedy długo cię nie było już myślałem że już ci się niechce robic tego fejka ;( Ale kiedy przeczytałem któregoś z twoich postów że znowu zaczynasz wzruszyło mnie tak bardzo że się prawie popłakalem ;( Jesteś nr. :cup: wśród fejkowców Moja ocena:15/10 |
Dla mnie bomba i wykonanie i fabuła. Daje 10/10 all. Tez pracuje ale pojedyncze a nie fake story, lecz to dopiero moje poczatki. Naprawde cool, pracuj dalej... :D :cup:
|
Najlepszy bohater to oczywiście CHESSTERR CZYLI JA:P
Dzięki Thim za ten mały epizodzik :D |
To było super ;d :)
Udało ci się to.. ja nie zrobiłbym takiego czegoś nigdy! Musiałeś się nad tym napracować nieżle! Daje Ci 10/10 oczywiście :P To było super i oby tak dalej :] |
Za***ioza.Jedno z najlepszych fake jekie powstało.Konkurujesz z fake pt.
"oci atakują rookgard" opecnie z karty 2 |
ZA***ista best fake i z julery JULERA ROX
|
Jak zawsze zaje.biste fake'i rob dalsze czesci czekam!
Fabula- 10/10 ale pomysl 8/10 - za tego Dokeina :P Wykonanie 9/10 (nie daje 10 bo pod cialem brak krwi, a owned bylo dawno przecie tera nie ma! |
Świetnie
Ja daje 10/10. Pare malutkich błędzików, ale jest za****ste. Czekam na nastepne części. :D gratz
|
Cytuj:
|
No wreszczie czlowieku!!! Tyle czekalismy na kolejne czesci i je mamy :D. Jak jutro ma byc kolejna to bedzie super, ale blagam rob moze w wiekszym odstepach czasu ale w rownych, bo raz robisz dzien po dniu , a raz nie ma przez pol miesiaca.
|
Super, jeden z najlepszych fake'ow jakie widzialem na tym forum gratz :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:30. |