![]() |
Entroop, dlaczego podchodzisz do ludzi na tym forum tak pesymistycznie? Jak widzisz poprzednie dwie wypowiedzi nie jest tak Ľle z nami ;)
Jesli chodzi o przykłady które podałe¶ s± - jak to ładnie powiedziałe¶ - nieporównywalnie lepsze. Ja nie twierdze ze robie ładne prace, dopiero sie uczę, a raczej uczyłem bo jak narazie mam do¶ć dług± przerwę. Jeżeli się zdecyduje na bardziej trwał± prace w PS'esie to mam cich± nadzieje, że chociarz w 50% opanuje ten program jak autorzy/autor tych prac. |
|
Pieknie
no badzo ladnie
|
I ja rowniez zgadzam sie z Khazidem (:*), popieram tez Normalnego Obywatela. Czemu jestes na nie? Jak chcesz ogladac super grafiki - wybierz inne forum - proste.
|
Ładnie Ładnie a tak btw ma ktos numer seryny do Photoshopa CS2??:P
|
@up
tutaj wszyscy oryginalnego oprogramowania uzywaja :P albo przynajmniej szukac potrafia :D http://i12.photobucket.com/albums/a2...background.png a to moje pierwsze cos :D |
W tym rzecz ja znalazlem sobie Pgotoshop CS2 a numeru szukalem i nienzalazlem jestes taki madry to go znajdz-.-
|
Ostatnie prace bardzo ciekawe, najbardziej przypadła mi do gustu ta z głow± jakiego¶ faceta. Fajne kolorki :p .
Pozdro |
Cytuj:
|
Cytuj:
PS. Ładne prace:P |
may the power of adobe be with you!! Na www.photobucket.com sobie wpiszcie Krzysztov to sie wlaczy moj albumik i tam bedzie troszke szitu ktory robilem jak zaczynalem zabawe.
|
@Khazid
moze ty masz Oryginalnego Photoshop ale niekazdy kupi ani nie kazdy ma kumpli ktorzy zajmuja sie grafa. A numer seryjny to tkai cosik co jest na płycie jak masz oryginalne jak bys znalazl i napisal w PW bede wdzięczny @Virus może ty znalazłes ja przeszukałem i nieznalazłem a jak masz Numer Seryjny, to czy by¶ mógł dać?? bede wdzieczny. Bóg kazał sie dzielić:P |
Moze nie umiesz szukac, albo szukasz nie tam gdzie trzeba. I jeszcze jedno:
"Szukajcie, a znajdziecie" |
Bardzo ładne prace. Nic dodać nic uj±ć. 10/10 ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:54. |