![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
Mowisz ze nie grasz dla levelu... w takim razie dlaczego 'grales' na cave-bocie, ktory jak wiemy wbija za nas doswiadczenie... Jakbys gral dla przyjemnosci, to w taki sposob... ze nie zalezalo by Ci na powiedzmy 40 levelu... Bo pamietam ze kiedys upierales sie ze skonczysz botowac jak Twoja postac dojdzie do ktoregos tam levela, by jak to napisales: "Gralo Ci sie lepiej". Bo co jak co, ale zdobycie na rooku 40 levela wcale nie jest latwe... sam gram tylko i wylacznie dla przyjemnosci... i wiem ze zajelo mi to jakies 10 miechow dojscie do tego poziomu jaki mam teraz... a Ty zrobiles to w jakies 2 miesiace. I tak nazywasz gre dla przyjemnosci? Jeszcze jakbys sobie Rookstayera kupil na allegro na lev 40+ i potem gral dla przyjemnosci... to jeszcze bym to uznal... ale wmawiac nam tu glupoty na forum, ze nie grasz dla levela... to koles... naprawde, śmieszysz mnie. |
Cytuj:
Po drugie, sprawia mi przyjemność gdy bot sam za mnie nabija kolejne levele. Wiem, że kupienie gotowej postaci na allegro nie sprawiłoby mi aż takiej przyjemności jak zrobienie jej botem. |
26 w wilka :D
a tak na serio to 23 w tego zwierza z carlin sworda, teraz robie nowego rookstayera i mam nadzieje, że pobije ten rekord. |
Cytuj:
|
27 w mino z katany! :cup:
|
My hits...
Rat - na hita
Cave Rat - na hita Snake - na hita Spider - na hita Bug - na hita Wolf - na hita Posion Spider - na hita Wasp - na hita Troll - 32 Bear - 29 Orc - 34 Orc Spearman - 27 Rotworm - 34 Minotaur - 32 Skeleton - 38 Wszystko z Katany, skill - 22 |
Całkiem nowe besty:
Katana - 41 w orca. Bow + Poison Arrow - 56 w orca. |
26 z katany w buga
|
25 z katany w trolla:)
|
29 z katany w buga
i 38 ze speara :cup: |
28 w orca ;p
sorry zapomniałem dopisać z czego a mianowicie z carlina ;p |
Katana- 36 (skeleton)
Bow- 53 (orc) |
na moim 11 lvl rokstayerze
mace: 18 w orc spear: 28 w orc spearman |
Nowe Hity
A więc:
33 w minosa (katana) 43 w rotworma (spear) |
29 z katany w mino :>
|
Cytuj:
Bug HP 29 Summon 250 Exp 18 Convince 250 Walka w zwarciu Loot 0-10 gp, 0-3 Cherrys Odgłosy brak Opis Robaki żyją w tibijskich lasach żywiąc się głównie padliną. Nie wzdragają się one jednak przed zabijaniem innych zwierząt. Gdy ukazują się w grupie, potrafią być niebezpieczne nawet dla niedostatecznie wyposażonego poszukiwacza przygód. Bug ma, proszę ciebie, 29 hp. jeśli walnąłeś go za 38 hp, to jestem Seromontis |
Best z Mace chyba 29, a ze Spear 46 bodajże.
|
50 ze speara na trollu
|
41 w Minos z Katany;);)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:48. |