Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Letnia aktualizacja Tibii coraz bliżej (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=37872)

czarodziej_czasu 10-06-2005 19:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez AdamS_
No ale jaja będą jak mnie jakaś małpa nawalać będzie.Tylko kłopot z tym paccem :o

ja mam jeszcez 53 dni pacca :D

Michal Wladca Miecza 10-06-2005 19:35

ludzie przystopujcie troche z tym pisaniem nie nadanrzalem strony przeczytac i juz byla nastepna zapisana -.-

Update faktycznie zapowiada sie swietnie ale test serverowi mówie nie. Najlepsze z test serva jest to ze wszystkie respy dla pacc sa wolne bo wiekszosc sie loguje na testa ;p

Edit: omg zanim napisalem tego posta doszly 3 nastepne

AdamS_ 10-06-2005 19:37

No to ja już koncze.Do jutra :confused:

michalb 10-06-2005 19:41

Hmm... czuje, że trzeba się będzie pchać żeby domek zdobyć :P

daroslaw 10-06-2005 19:42

Gdy zobaczyłem screena na tibianews to wydaje mi się że zapowiada się bardzo dobrze.

Wojownik Calmery 10-06-2005 19:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez michalb
Hmm... czuje, że trzeba się będzie pchać żeby domek zdobyć :P

Masz rację może mi sie uda :D

michalb 10-06-2005 19:45

Wydaje mi się, że na Calmerze to będzie szczególnie trudne :]

EDIT

@Down

To się okarze... na razie widze dosyć duże zainteresowanie.

EDIT 2

@2Down

Możliwe, że masz rację...to się okaże jak już wprowadzą te nowe tereny. Na razie się zastanawiam ilu ludzi zaginie bez śladu zwiedzając je ;]

Wojownik Calmery 10-06-2005 19:46

Myślę ze nie :) :) :) :)

Makrela 10-06-2005 19:48

Nie sądzę, by domki były trudno dostepne... na Ankh do tej pory jest mało ludzi :P

Sorcererka 10-06-2005 19:52

ja gram na jamera i spycjalnie opyliłem hate zeby kupic w Jungli bo takie 30 kratek na jamera 1.5 do 2k kosztuje to w jungli tez beda takie ceny,na secura bedzie masakra tam hatki sa bardzo drogie ja mam jeszcze 100 dni pacc nie martwie sie przedluze sobie cya :D

Lukas_Devlin 10-06-2005 19:53

Ludzie pozyjemy zobaczymy!! a moze akutar ludzie nie beda chcieli domku w dzunglii (choc w to nie wierze)

Sorcererka 10-06-2005 19:55

ludze będą chcieli kupować hatki w jungli poniewaz to nowe tereny,jest podnietka odkyrwa sie nowa make fajne hatki hamaki na zadupiu runki mozna robic bedzie za***icho normalnie az mi staje

Sorcererka 10-06-2005 19:59

też prawda ze wszystko dla pacc,ja mam pacc kiedyś nie miałem i też byłem wkurzony jak update i wszystko dla pacc ,powini cos dla facc zrobic i powinni new stroje zrobic bo te co sa dla facc to masakra dla [pacc zreszta tez

michalb 10-06-2005 20:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sorcererka
ludze będą chcieli kupować hatki w jungli poniewaz to nowe tereny,jest podnietka odkyrwa sie nowa make fajne hatki hamaki na zadupiu runki mozna robic bedzie za***icho normalnie az mi staje

Jak ci staje z tego powodu to czas odwiedzić seksuologa :] ale odkrywanie nowych mapek to cos fajnego bo gra staje sie bardziej realistyczna... częściej powinni coś takiego robić :)

VMendaV 10-06-2005 20:01

Mmmm

:)Superrr jeszcze mnie małpa bananem rozwali :>
Ciekawe co za nowe rasy potworów beda :> ? jaszczurki ?:> doczekac sie nie moge . . . a narazie to na pacca zbieram :/

anarki 10-06-2005 20:14

hiehie mam ponad 200 zl kupie se pacc'a na pol roku :D i bede miotal ale narazie bije mlvl zeby tylko expic moim sorckiem ;>

Akira Tiger 10-06-2005 20:16

hmmm świetnie że będzie uptdate ...ale wątpie że coś powstanie nowego dla FACC'ów :(

ahcarb 10-06-2005 20:17

4 miechy temu mówilem ze bedzie jungle i mi nikt niewierzyl tera sami widzicie :>

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mc macio
Nie dlugo zaczna faccom odejmowac
a potem to juz wogole nie bedzie facc
i tibia stanie sie platna
i wtedy nikt nie bedzie zaczynal w nia grac
bo zacznie grac w jakas bezplatna
i nie bedzie przybywac ludzi a pacc zaczna powoli odchodzic
i sie kasa skonczy a co za tym idzie tibia

kazdy pacc byl kiedys faccem

PRAWA PACCA ZACZYNAJĄ SIE OD PRAW FACCA

hmm powiem ci tyle gdyby nie pacc teraz tibia by nieistniala, zatrzymala by sie na pierwszym rozwoju czyli samo thais i male okolice,
tam pracuje banda ludzi którzy harujo 8 h dziennie niepoto zeby facc se poggral...

Rajdowiec 10-06-2005 20:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ahcarb
4 miechy temu mówilem ze bedzie jungle i mi nikt niewierzyl tera sami widzicie :>
hmm powiem ci tyle gdyby nie pacc teraz tibia by nieistniala, zatrzymala by sie na pierwszym rozwoju czyli samo thais i male okolice,
tam pracuje banda ludzi którzy harujo 8 h dziennie niepoto zeby facc se poggral...

Ale Tibia zaczela od facca i nie powinna z nim skończyć. A zresztą każdy kto chce sprawdzić co to za gra ta tibia zaczyna od facca. Chba nie kupi od razu pacca! No nie! X(

Gdzyby nie pacc Tibia by sie nie rozwijała, ale gdyby nie facc nikt by o niej nie wiedział. Ktoś by usłyczał ''Tibia? A to ta gra w której nie wiadomo o co chodzi i za to trzeba płacić?". Gdyby był tylko pacc tibia prawie wogule nie miała by sensu. ;(

Dj Fara0n 10-06-2005 20:31

Jestem ciekawy dlaczego na tibia.de nie pojawil sie zwiastun letniego update.Dlatego ze nie dostali screena?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:16.