![]() |
Cytuj:
|
ludzie przystopujcie troche z tym pisaniem nie nadanrzalem strony przeczytac i juz byla nastepna zapisana -.-
Update faktycznie zapowiada sie swietnie ale test serverowi mówie nie. Najlepsze z test serva jest to ze wszystkie respy dla pacc sa wolne bo wiekszosc sie loguje na testa ;p Edit: omg zanim napisalem tego posta doszly 3 nastepne |
No to ja już koncze.Do jutra :confused:
|
Hmm... czuje, że trzeba się będzie pchać żeby domek zdobyć :P
|
Gdy zobaczyłem screena na tibianews to wydaje mi się że zapowiada się bardzo dobrze.
|
Cytuj:
|
Wydaje mi się, że na Calmerze to będzie szczególnie trudne :]
EDIT @Down To się okarze... na razie widze dosyć duże zainteresowanie. EDIT 2 @2Down Możliwe, że masz rację...to się okaże jak już wprowadzą te nowe tereny. Na razie się zastanawiam ilu ludzi zaginie bez śladu zwiedzając je ;] |
Myślę ze nie :) :) :) :)
|
Nie sądzę, by domki były trudno dostepne... na Ankh do tej pory jest mało ludzi :P
|
ja gram na jamera i spycjalnie opyliłem hate zeby kupic w Jungli bo takie 30 kratek na jamera 1.5 do 2k kosztuje to w jungli tez beda takie ceny,na secura bedzie masakra tam hatki sa bardzo drogie ja mam jeszcze 100 dni pacc nie martwie sie przedluze sobie cya :D
|
Ludzie pozyjemy zobaczymy!! a moze akutar ludzie nie beda chcieli domku w dzunglii (choc w to nie wierze)
|
ludze będą chcieli kupować hatki w jungli poniewaz to nowe tereny,jest podnietka odkyrwa sie nowa make fajne hatki hamaki na zadupiu runki mozna robic bedzie za***icho normalnie az mi staje
|
też prawda ze wszystko dla pacc,ja mam pacc kiedyś nie miałem i też byłem wkurzony jak update i wszystko dla pacc ,powini cos dla facc zrobic i powinni new stroje zrobic bo te co sa dla facc to masakra dla [pacc zreszta tez
|
Cytuj:
|
Mmmm
:)Superrr jeszcze mnie małpa bananem rozwali :>
Ciekawe co za nowe rasy potworów beda :> ? jaszczurki ?:> doczekac sie nie moge . . . a narazie to na pacca zbieram :/ |
hiehie mam ponad 200 zl kupie se pacc'a na pol roku :D i bede miotal ale narazie bije mlvl zeby tylko expic moim sorckiem ;>
|
hmmm świetnie że będzie uptdate ...ale wątpie że coś powstanie nowego dla FACC'ów :(
|
4 miechy temu mówilem ze bedzie jungle i mi nikt niewierzyl tera sami widzicie :>
Cytuj:
tam pracuje banda ludzi którzy harujo 8 h dziennie niepoto zeby facc se poggral... |
Cytuj:
Gdzyby nie pacc Tibia by sie nie rozwijała, ale gdyby nie facc nikt by o niej nie wiedział. Ktoś by usłyczał ''Tibia? A to ta gra w której nie wiadomo o co chodzi i za to trzeba płacić?". Gdyby był tylko pacc tibia prawie wogule nie miała by sensu. ;( |
Jestem ciekawy dlaczego na tibia.de nie pojawil sie zwiastun letniego update.Dlatego ze nie dostali screena?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:16. |