![]() |
Cytuj:
|
Sorry, że odsiweżam temat, ale mam problem. A mianowicie nie widać mi listy serwów, lub wszystkie są "checking". Co zoribć, żeby to zmienić???
|
mam ten sam problem plx HELP
prosze o jak najszybszom odpowiedz |
Cytuj:
|
Ja mam taki sam problem jak Thomisson. Zamiast serwerów piękna, czarna ramka bez serwerów. Help :( ;( :(
|
Cytuj:
|
nie wiem czy wiecie ale tam w launcherze jest news ktory mówi że od 9 do 10 stycznia 2006 roku bedzie down z powodu czegoś tam :D
|
Nom mi też tak się pokazuje X( . A tak bardzo chcialem pograc swoim 10lvl :(
EDIT: Dziwne... Pisze że od 9 stycznia do 10 stycznia... A może wtedy się zaczyna? Bo teraz jest przecież 11 stycznia. 0_. |
platna
ta gra jest od 15 lvl płatna ale zanim go wbijesz troche minie wbijalem ten lvl ok. 1 miecha a po miechu ci sie znudzi :P
|
@up ja mam 26 lvl i jakoś nie płace a gram.. A może ty grasz na japanese albo korean gunz?? Ja się nie lubie bawić w archeologa
PS. Mój nick Jamjest123, Blebul jak ktoś chce duel to niech pisze 20 stycznia bo wtedy mają włączyć servy... Ale narazie trenie na gunz offline :) |
Help Me!!!
Mam Problem.Zalozylem juz konto i nic.Nie wiem jak dolonczyc do serva.Pomuzcie Plx.
|
Up:servery Sa Off
|
Kto wie do kiedy serwy off??? Bo wg. informacji miały być grubo ponad tydzien temu -.-
|
A problem zajrzeć na forum gunza i przeczytać?
A problem odpalić klienta gunz i przeczytać co pisze w ogłoszeniach A problem przeczytać kilka postów wyżej? Venister mógłby się do roboty wziąć i zniwelować problem cheaterów. Ta gra straciła sens przez nich. Może po przeniesieniu serverów będzie jakiś mały patch, co da przynajmniej tydzień, zanim pojawią się nowe cheaty. |
Cytuj:
Venister pisze ze jutro powinny juz dzialac ;) |
Norbal, jak ty trenisz offline? 0_. Bo ja nie wiem.
Co do serwerów to pewnie będą jutro. :] |
[quote=Dwimenor]A problem zajrzeć na forum gunza i przeczytać?
A problem odpalić klienta gunz i przeczytać co pisze w ogłoszeniach A problem przeczytać kilka postów wyżej? A nie problem czytać ze zrozumieniem?? Wg. klienta Gunza gra poiwnna działać !@ STYCZNIa, a mamy troche pozniej już ----------.--------- |
W momencie, kiedy zadawałeś to pytanie (po raz drugi zresztą, odpowiedziano ci wcześniej), w kliencie był już news o tym, że będą online od 20 stycznia.
A, że dziś 21 jest i dalej nie działa miej pretensje do Venistera. Nie jeden CipSoft ma problemy z terminami. |
Pewnie serwery będą działać około popołudnia. Pożyjemy, zobaczymy. :)
|
Czy nie można ściągniąc tej gry dlatego,że servery są offline ?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:12. |