![]() |
no ladnie ladnie rob wiecej plax
|
BARDZO mi się podobało :) Pomysł 10/10 wykonanie 10/10 :] Pracuj dalej nad następnymi fake'ami :D
|
Jest swietnie tylko troche malo, rob dalej plz
|
Nie ma co tu dużo mówić.
Pomysł- 10/10 Grafika- 10/10. Fabuła- 10/10. Ogólnie- 30/30. Rób więcej, bo fajne. |
Super fejk bardzo orginalny szczegolnie dlatego ze lubie obcego :D
|
Genialne! Według mnie najlepsze fake'i na całym forum z kilku wiadomych powodów:
1. wszystko dzieje się w tibijeskiej scenerii 2. równo, po prostu profesjonalnie 3. robisz wlasne grafiki i je wykorzystujesz Więc co tu dużo muwić jesteś najlepszy ;] pozdro P.S. czekam na dalsze części |
Zajefajny Fake przypomina mi to half life jakies potwory i kokony i zmutowane i deady profesorkow i zolnierzy :D super fake 10/10
|
Następną część plax! fast!
Super ten fake! Pospiesz się z tym fakiem. plax! |
Powiem Krotko : Zajefajne :):)
PoZdRo !!!! Wiecej Plx Fast |
Takie PRO Fake a ty przestales robic :/ Zawiodlem sie bardzo !
|
zaczne robić troche inny... ten zadużo czasu mi zżera -.- .... wogule, robienie nowych rzeczy zajmuje tyle że ho ho.... szczególnie umiejscowienie ich w perspektywie Tibijskiej -.- .
No cóż, tera mam zamiar zrobić coś co mniej czasu poświęca na zrobienie, i jest łatwiejsze zarazem (tak będą nowe rzeczy też, ale osadzone akurat bedzie w świecie Fantazy... miecze, łuki itp -.- ... ale żadne dennowate, Super Hero co zabija wszystk oco sie da... albo że n00by tam biegają...)... Ale jednak nic nie pobije (żadna z moich prac) tego HD ... . |
Głupie 3/10 mi sie wcale nie podoba :)
|
a mi tak
Mi sie podoba
@Off topic @re up ale twoj avatar mi sie nie podoba bo zlamowany z tibia.org wiec nie mysl ze to ty go stworzyles ;] |
:) Cool
Fake naprawde świetny... ale co ja ci będę cedził? Wystarczy spojrzeć na komentarze powyżej. Powodzenia z nowym fake'em
|
Avanger patrz ile minelo czasu od stworzenia tego posta do dzisiaj, a twój post ciagle trzyma sie w czołóce nawet gdy nie robisz dalszego ciagu.
Cytuj:
|
@UP
NIE AVANGER TYLKO AVAGER !!! @TOPIC Szkoda, że już nie robisz, było fajne, ale ten nowy też będzie. ;) |
Normalnie zajeee...fajne!! Więcej części i to prędko :cup:
|
Co do prologu... deuter i napęd impulsowy.... tez lubie ogame :p
@down naped impulsowy tez jest w ogame |
@Necron:
Nie robie następnych, gdyż kolejne części wymgały spędzenia przynajmniej kilku dni nonstop na samym tworzeniu grafik, a pomyśl jeszcze że trzeba to złożyć w całość, dodać elementy ruchliwe, akcje i tekst (no tekst, hp i nick to nie problem). @Maciosek: Ten nowy będzie usadzony w świecie Fantazy (Miecze i magia). Fizyka będzie podobna do tej tu (nie ma super hero... każdy może zginąć w każdej chwili). Właśnie zaczynam robić Logo do fake'a, ma to być wersja Polsko języczna jak i Angielsko języczna. Coś w rodzaju eksterminacji ludzkości, napewno ludzie tam nie wygrywają... i... nie zdradze . Powinno być dużo zagadek, akcji (no tu już troche mniej, ja stawiam bardziej na klimat, ale będzie dużo walki.... gdyż będzie w takim a nie innym świecie usadowione - zobaczycie). @Darth Ryba: Deuter - Ogame Napęd Impulsowy - Master Of Orion 3 |
powiem tak :
dla mnie jest nudne |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:19. |