![]() |
Cytuj:
|
|
Czy mi sie zdaje czy burning hearta sie nie da wyniesc z sali z faraonem? O ile sie nie myle to gdy ma sie burning hearta to zamiast od razu do wyjscia pojawia sie w miejscu z ?trumna? w ktorej jest czesc helma?
|
Cytuj:
|
@elmer
To Raczej Fake, Cramloth To Isara Mateusz of The Knight Który obok stoij z red skullem to hiberna :p @topic Ladne te RARKI ;] |
Cytuj:
choc moze nie fake tylko jakis ts btw. dziwny status mateusz~~ : Last login: never logged in ;s @edit moze byl kiedys drugi mateusz~~ ktory byl na isarze ale zostal skasowany bo zdjecie sie stare wydaje =) |
@Wrood, Pogromca Buleczek:
Zdjęcie Elmera to nie fake zapewniam was, że Cramloth ma wszystko z tego zdjęcia. |
wiekszosc tych ss to fake
|
Hm.. Nie wiem może to już było ale co tam.. Aha ss znaleziony na forum tibia.de:
http://img48.imageshack.us/img48/5946/warmacee1at.jpg ... |
Zapewniam, że to nie jest fake. Ss jest był robiony w ~styczniu. Calkiem możliwe, że typ skasował postać i za jaki¶ czas stworzył tak± sam± na Hibernie.
|
Raryy :D
Fajne Itemki.. szkoda ze ja sie takimi nie moge pochwalic xD :P
|
^.-
Dzis se spaceruje po Carlin i widze...:http://img82.imageshack.us/img82/7893/beztytuu6lr.png
nie wiem czy to Rar ale dla mnie tak;] |
O star amulet to chyba z drakoni-demona quest :confused:
joke, star amulet nie jest rarem ;) |
Cytuj:
|
Star amulet jest z mad mage room a zdjec sie nie cytuje ...
|
@up
To wyjatkowa sytuacja, wiecej juz nie zacytuje, wiecie cos na temat tego cluba? |
Cytuj:
|
Moze ktos powiedziec cos na temat tej broni ... ´
jesli ona wogule istnieje ! @down Wiesz ze rozne przypadki sie zdarzaja i ktorys z forumiczow mogl to trafic ... Skand wiesz ?? sprawdzales ?? Wszystkich znasz ... nie sadze ... (chodz sam watpie czy ktorys z nich to ma !) |
Istnieje napewno skoro jest ss-chyba ze to fake w co watpie ;0
Widac ze wypada dosc rzadko z faraona-i jak do ku... ma ci ktos powiedziec cos o tej broni jak nikt z grona forum tibia.pl nie ma war axe ?! : / |
[quote=Grim]
Fotka[quote] Eh! To jest zwykły fejk jak widać -.- a tak w ogóle to krzywo powklejane... by¶ się przynajmniej "trochę" postarał an nie :confused: To było chyba na 1 stronie więc ;D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:31. |