![]() |
|
Hapi niu jer.
|
Szczesliwego nowego roku!
|
Zgadnijcie kto ma dziś urodziny? :D:D
16 lat minęęło... :-))) |
Wszystkiego najlepszego dla Sebcia i ]v[ichala!
|
Wszystkim kobitkom na forum wszyckiego dobrego z okazji dnia walenia... dnia Walentego mialo byc!
Chlopom tez. |
:) Urodzinki
Dawno tu wpisów nie było...
Więc jedziemy: Życzę sobie 200 lvla, PACCa, solo Orshabaala, solo Demodrasa oraz zostania GMem. < zyczenia autorstwa Maliny, pozdrowienia > No i życzę sobie tego co ważne w życiu, więc: -Zdrowia -Szczęścia -Pomyślności -Prawdziwych przyjaciół -Kochającej rodziny Urrrrrodziny :) A teraz tort, ziuuuuuuuuuu, no i zdmuchniete. Miłego Dnia. |
@Czarna Mamba
Widze ze rzadko kto tu zaglada to chociaz ja zloze ci zyczonka.Wszystkiego najlepszego duzo szczescia, milosci, chlopców(wybieraj sobie ich jak rekawiczki ;]).NO i 200 lv i Pacca ale z Pacciem to chyba nie problem :P |
Ja??
Wam , moim rodzicom ;) I mojej dziewczynie :dance: B) wiecie :]
|
Sto lat, albo i więcej, Raynold! :>
|
Dzięki.
Jako jedyny złożyłeś mi życzenia ;) Z ludzi na forum, oczywiście. Nie liczę maila od tibia.pl (automatycznie wysłanego :P ) |
Phil Odaerin (25), uwe (22), zalfik (20), Najemnik (20), Tiatyr (20), fundak (18), Averixx (18), Magister_Gaclaw (17), Gumcio (16), OnlyM(PL) (16), Sebusix (16), Kotka of Elysia (16), ferara (16), Fingolfin Alcarin (15), baczek (15), Sołtys (15), Taziom (15), baczusek (15), Goboos Knight (14), Silkov (14), eldian (13), Akin (13), samar1993 (13), bobi master (13), Drake 99 (12), Edwin (12)
Wszystkiego Najlepszego z okazji moich i waszych urodzin :* |
:0!
Raul! <3 :> |
@Estrie
A ja dołączam się do życzeń. Niech mu (Raul'owi) ziemia lekką będzie! |
Chamy mnie wyprzedziły! A ja już 5 dni temu se planowałem !
100 lat i żebyś nam kolejny rok ładnie moderował forum. :) |
Jak wszyscy to wszyscy. Choć i tak pewnie nie będzie tego czytal8o Tak więc krótko i zwięźle :
:browar: Wszystkiego Najlepszego. :dance: |
Jejku, pamiętaliście... Dzięki.
Jednak mam dla kogo żyć. 8o |
pozdrawiam panią psycholog z tvn :D
pozdro dla spoko kumpli z guardii : - Ikeaeki - Grejt Pieczarka - Ma'tys oraz cała gildie Nessa Alcarin |
Hurra, hurra, dzisiaj matura! Marynara i fryzura - Matura!
Wszystkim maturzystom życze udanego oblewania matury - nie życze zdania, bo wiem, że zdacie! Ale na wszelki wypadek, pamiętaj: Nie matura, a chęć szczera zrobi z Ciebie oficera.... |
@up
podpisuję się pod tymi słowami :) ja poprawkę biję 10 maja ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:03. |