Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Wrocławskie Spotkanie Użytkowników Forum (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=39769)

Eileen 03-07-2005 17:51

Przepraszam Wieszok, ale ty tez nie byłeś aniołkiem :P

Raul 03-07-2005 17:53

Napiszcie kto jest kim.
No tak, wybaczcie jedno zdjęcie tylko widziałem bo superman na ircu pokazał.

Eileen 03-07-2005 17:55

jest na jednym ze zdjęć... Zdjęcie nr.3, słonko. A tą jedyną dziewczyną byłam ja (jestem tylko na jednym, zdjęciu wspólnym, bo to ja robiłam pozostałe fotki :P

spider-bialystok 03-07-2005 17:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Avager Tymczasowy
up

A czego się spodziewałeś po użytkownikach forum o tak dennej grze, którą to oni (albo my, Polacy) sprowadzili na sam dół ? .

Ha! Odezwal sie 'swiety'.Wiecznie idealny uzytkownik poucza innych.
Btw. Naucz sie mowic za siebie, nie za innych >.<"

@temat
Troche krotki ten zjazd byl ;p.Przyszliscie, cykneliscie fotki i do domu? ;d

Eileen 03-07-2005 18:00

@up
Daj sobie spokój, wystarczy, że ja mu nagadałam na gg. Uważam, że takie spotkania powinny być organizowane i nawet avager mnie nie przekona, że ludzie z którymi tak fajnie się dzisiaj bawiłam to "polskie noobki". Dziękuję, to wszystko...

Vanhelsen 03-07-2005 18:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eileen
Przepraszam Wieszok, ale ty tez nie byłeś aniołkiem :P

Co?! Me?! Ja tam siedziałem cicho jak aniołek :P

Eileen: aj kill you for this last photo!!! X( ;)

Eileen 03-07-2005 18:03

@up
Słonko, ty chyba nie widziałeś jak ja na fotce wyszłam :P

Avager 03-07-2005 18:07

Chwila Chwila, ? CZy ja powiedziałem że nie wolno robić zlotów ?! Ja właśnie bardzo je lubie, tylko dodałem swoje 3 grosze do wypowiedzi Barona -.- .
A święty nie jestem, każdy mnie zna w Tibii jako n00ba, więc co ? św. jestem ? HA !

I ja Idealny, to tu już chyba przesadziłeś, kliknij na mój profil ... jak myslisz skąd mam te WARNINGI ? -.- ?

Nigdy nie byłem idealny i nigdy nie będę, zawsze jak jestem chory mówie zadużo (szczególnie jak jestem chory) a właśnie teraz jestem ...

Więc co ?
Jestem idealnym użytkownikiem... cool.

Aha...

albo nie, nie będę tego pisać, odnośnie Ciebie Eileen. musze patrzeć gdzie zastopować.

Co do mojej tamtej wypowiedzi, to mnie głównie chodziło o to ... to co napisałem Eileen "50+++% Polaków to są nooby" . Przecież każdy to wie. Jak nie znają wogule angielskiego to wogule sami nic nie umieją zrobić.

Dobra, nie będę więcej offtopicował.

Dobra, wracam do mojego projektu PUSTKI, narq ... życze miłych zjazdów. Ale oby były dłuższe , i Wiecej osób .

Eileen 03-07-2005 18:10

tak.. wsyzstko fajnie.. obraź się na mnie... proszę bardzo... ja cię nie zmuszam... to twoja decyzja, nie moja...

Marcin of shadow 03-07-2005 18:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wieszok
Co?! Me?! Ja tam siedziałem cicho jak aniołek :P

Eileen: aj kill you for this last photo!!! X( ;)

HAHAHAHAHAHAHA dobre, dobre (tekst zapodany ze slownika Eileen) Kto kurde narobil halasu z pepsi :D:D Gdyby nie ja bylo by nudno chociaz sie posmialismy :p Dla sproszczenia wieszokowi o taka akcje: jest jakis mim (wiecie puszka i zbiera kase) podchodze i mowie "dzien dobry czy pan zbiera na Pacca??" tam stal jakis dziadek i go zorsmieszal i sie do mnie pyta czy ja wiem kto to to ja "Abdullach" :D

Eileen 03-07-2005 18:14

Ta... akcje były niesamowite :P. Wesoło było, nie ma co... Widzisz marcinku, a ty się martwiłeś, ze będziemy na ciebie patrzeć z góry ;)

@down
Co racja to racja, ale chwalić się nie musisz ;)

Marcin of shadow 03-07-2005 18:17

No ty szczerze mowiac to ty masz tez niecale 1.60 wiec nie bylo tak zle. Ale wieszok przyznaj ze gdyby nie ja bylo by troche mniej smiechu no nie??

hoomik 03-07-2005 18:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marcin of shadow
No ty szczerze mowiac to ty masz tez niecale 1.60 wiec nie bylo tak zle. Ale wieszok przyznaj ze gdyby nie ja bylo by troche mniej smiechu no nie??

moze troche pokory chlopcze? To zaczyna byc wkurzajace... "gdyby nie ja, gdyby nie ja (...)"

Matheous 03-07-2005 18:53

1.Fajne zdjecia;)
2.Szkoda ze mnie nie bylo, ale walic i tak bym pewno nie mogl...
3.Eileen skad do jasnej ciasnej ci sie wzielo ze ja do Wrocka z Adolphem jade????:D:D:D:D:D:D:D Jakbym ja go znal na rl to juz by bylo dobrze;) Czy ja o czyms nie wiem? Lepiej sobie kupie drzwi antywlamaniowe ;)
4.Czekamy na wyniki zlotu w Wawie;P(tez mnie nie bedzie;)

Marcin of shadow 03-07-2005 19:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez hoomik
moze troche pokory chlopcze? To zaczyna byc wkurzajace... "gdyby nie ja, gdyby nie ja (...)"

Po pierwsze napisalem to 2 razy to raz a dwa nie byles na zjezdzie wiec nie wiesz o co chodzi. Ale nie klocmy sie ok?? to nie ma wiekszego sensu

Arrivald 03-07-2005 19:43

Cytuj:

Nie wiesz jaki jestem rl. Wydaje mi sie ze na zlocie troche wszystkich rozbawilem dwoma dobrymi tekstami z paccem
Nie no, stary, to gratuluje. Jak rzuciles 2 smieszne teksty to chyba postawie sobie na polce figurke z twoim wizerunkiem, bede sie modlil i skladal martwe zwierzeta w ofierze.

Eileen 03-07-2005 20:00

@Matheous
Sorki, musiało mi się coś pomieszać... Moja lista znajomych ostatnimi czasy bardzo się wydłużyła, co powoduje wiele nieciekawych sytuacji... Do tego mam zaległości w avach, przez tę przeklętą księgowość... No trudno, jeszcze raz przepraszam.

@Arrivald
Czemu ty masz zawsze skłonność do takich przygnębiających textów? Trochę uśmiechu kochani :)

Arrivald 03-07-2005 20:02

Po prostu czasami ludzie mnie dobijaja, nie wykluczam ze ja tez jestem niekiedy zenujacy :)

Eileen 03-07-2005 20:06

Zrobisz coś dla mnie? Proszę...

Uśmiechnij się i zastanów się, czy tak nie jest lepiej :)

Avager 03-07-2005 20:09

A ja nie jestem żenujący ?! :D

Ja też lubie dobijać ludzi ;) , dobra koniec żartów...

Robicie kiedyś następny zjazd ? Może se kupie bilet do Wrocka.... kolejowy -.-...

Trzeba bedzie jakiś w Opolu wkońcu zorganizować, te 2-3 osoby sie może znajdą <lol> .

To więc ? Robicie jakiś czy nie :) ?

Hyhy mi chaotic post .

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:51.