![]() |
Czy kazdy dostal juz wiadomosc od CIP -wo na maila o zmianie jego hasla ????
|
Jak oglądam te pierdoły to mi sie wywraca śniadanko
LUDZIE!!! PO PROSTU JAKIŚ LESZCZ NIBY ZAUFANY ZOSTAŁ GAMEMASTEREM I DOSTAŁ DOSTĘP DO BAZY DANYCH! Odłączyli serwery żęby nie mógł kont z@jebać buhehehe "gamemaster przywołał sobie demona" buhehehe wybaczcie ale po kilku piwach człowiekowi inaczej śmieje buhehehe ^^ PS: mam dwa pytanka: 1. Blue Rose to quest item myślałem żę w carlin ale... 2. Czy będąc Druidem(powiedzmy 25 lev) przeżyje w hellgate? Ile Bp jakich runk musze mieć żeby przeżyć? |
:D :D :D :D :D :D :D EJ BĘDZIE DZISIAJ TIBIA O 11:00!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!JUUUUUU UPPPPPPPIIIIII wejdzcie se na stronke tibia.com :D
|
HMmm, zmiana hasła
Ja się cieszę zmienili hasła, Tibia będzie działać od 11.00 rano, to jest oficjalna wiadomosc!!! na www.tibia.com!!!
|
Cytuj:
|
Ja dostałem:), właśnie nabijam 2 posta
|
NIE NO LUDZIE CIPOWIE ZASZALELI Z TĄ NOWĄ STRONKĄ :P :P :P :P DALI CZADU 3MAJMY KCIUKI ŻE BEDZIE TIBIA DZIALAĆ W PRZECIĄGU KILKU(NASTU) GODZIN :P
|
EJ LUDZIE MI NIC NIE PRZYSŁALI O ZMIANIE HASŁA :((( ?( CZEMU MOZE CZEGOS NIE SKAPOWALEM PLZZZ POWIEDZCIE JAK PO CZO DACZEGO
|
plzzz HELP
LUDZIE JAKI JEST MAIL DO CIPÓW MUSZE SIE DO NICH DOSTAC BO MI NIC NIE PRZYSŁALI O ZMIANIE HASŁA PLZZZZZZZZZZZZZZZ HELP!!!!!!!!!! ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( JA CHCE SOBIE POGRAC MAM PALLKA NA 21 LEVELU NIE CHCE ZACZYNAC WSZYTSKIEGO OD POCZĄTKU PLZZZZZZZZZZ HELPP!!!!!!!
|
Gavo oni maja do wyslania kilkaset tysiecy maili - tak tyle jest kont. Najpierw pewnie ida do PAcow pozniej do reszty.
|
NO NARESZCIE KTOS SIE ODEZWAL UFFFF BO JUZ MYSLAŁEM ŻE SIE ZASTRZELE ;] THX
|
LUDZIE CZY KOMUS DOSZEDŁ OD CIPOW MAIL Z NOWYM HASŁEM BO MI NIE DOSZŁO I NIE WIEM CZY WOGÓLE DOJDZIE GRRRRRRRR X( PLZZZZ ODPOWIEDZCIE I DAJCIE MAILA DO CIPOW JAK MACIE PLZZZZ
|
Hasełko
Przysłali mnie hasełko. Zakręcone jak słoik dżemu :D
|
EEE ja mam maila od cipów :)
|
GARV PLZZZZ JAKI JEST MAIL DO TYCH CIPOW PLZZZZ JAK TO DOSTALES BLAGAM POWIEDZ BO SE CHCE ZAGRAC DZIS A QRWA NIE BEDE MOGL PEWNIE PLZZZZZZZZZZZ BŁAGAAAAAM!!!!!!! HEEEEELP
|
Spoko mi dopiero na jedna postac przyslali maja jeszcze 2 :):) spokojnie dostaniesz napewno
|
Eh a ja nie, jakis tydzien temu zmeinialem maila i wlasnie sie zastanawiam na ktorego przyjdzie nowy pass i czy wogule przyjdzie X( .
|
LUDZIE BŁAGAM ZLITUJCIE SIE DAJCIE TEGO MAILA DO CIPOW BLAGAM!!!!!!!!!!!!!!11
|
|
NO QRWA ZARAZ W SZAŁ WPADNE CZEKAŁEM QRWA 5 DNI NA TĄ QREWSKĄ TIBIE A TERAZ MI QRWA HASŁA NIE PRZYSYŁAJĄ NO ZARZ PIERDOLNE CHYBA!!!!!!!!!!!!GRRRRRRRRRRRRRRRRR X( X( X( X( X( X( X( X( X(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:35. |