Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Profesje (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=21)
-   -   Cluby czy Swordy dla Sorca? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=41586)

Brudzio 15-07-2006 13:35

Sorkiem?!

Sorkiem to hyba najlepiej teraz walic z różdżek i z czarów ale skoro hcesz z broni to obojetnie co wybierzesz club czy sword tyle ze najleprzy clab jest gorszy od najleprzego sworda :evul: Twuj wybur. Ja druga postacia knightem wale z sworda i musze przyznac ze nie jest najgorzej ;)

bastus 15-07-2006 15:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Brudzio
Sorkiem to hyba najlepiej teraz walic z różdżek i z czarów ale skoro hcesz z broni to obojetnie co wybierzesz club czy sword tyle ze najleprzy clab jest gorszy od najleprzego sworda :evul: Twuj wybur. Ja druga postacia knightem wale z sworda i musze przyznac ze nie jest najgorzej ;)

co za NOOB!!!!!!!!!X( X( X(

Edwardo 15-07-2006 17:40

Cytuj:

Co masz z polaka?? chyba se siadłeś ;/ Aż oczy bolą jak sie czyta

Piotrek Marycha 16-07-2006 18:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez rafalxx
1.hlvl mag chodzi np z SCA bo mu sie bardziej oplaca niz z wandem

OWN3d!!! xDD tylko z na co on pojdzie z tym sca?? na roty??? xD soldy???

noobowaty mistrz 17-07-2006 14:48

Cytuj:

30 sorcem z w hammerem(22 skila) miałem co 3 rota na hit(65hp). Żyjcie dalej w erze 'ruszczek' a ja będę bił te roty z w hammera robiąc więcej expa niż ty z tym dziwnym kijem.
Sprobuj poexpic z wh na czyms lepszym niz roty, to sie przekonasz jakim shitem jest bron melee dla postaci magicznej. Roty to na tyle slaby potwor, ze nawet rookstayer z katany zabije.
Cytuj:

Sorkiem to hyba najlepiej teraz walic z różdżek i z czarów ale skoro hcesz z broni to obojetnie co wybierzesz club czy sword tyle ze najleprzy clab jest gorszy od najleprzego sworda Twuj wybur. Ja druga postacia knightem wale z sworda i musze przyznac ze nie jest najgorzej
Magic longsworda i tak raczej nikt nie bedzie mial przynajmniej przez kolejnych 5-10 lat. Thunder Hammer nawet jak drutowi/sorkowi sie uda zdobyc (w co watpie bo orsha blokuje knight) to i tak nie bedzie z niego bił bo bardziej sie oplaca z wanda/roda lub burstow, a jak chce zabijac slabe potwory typu roty to se wezmie taniego wh, przynajmniej nie bedzie ryzyka straty tak cennej rzeczy przez atak powiedzmy pk lub jakiegos glupiego freeza na 5-6 rotach. Poza tym jak ktos wylootuje th to juz ma na tyle wysoki lvl ze nie bije z melee.
Cytuj:

OWN3d!!! xDD tylko z na co on pojdzie z tym sca?? na roty??? xD soldy???
Na roty moze i tak, ale na soldy juz na pewno nie pojdzie. Ja swoim drutem z warhammera na skillu 21 bilem soldy za 20-30hp, czesto hit byl jeszcze nizszy albo w ogole nie wchodzil. 40+ sie zdarzalo sporadycznie. Wiec wychodzi na to, że ze slabego volcanic roda dla 19 lvla szybciej zabijemy solda niz z SCA. (ktory ma tylko 5 atk wiecej niz wh)

Keel 19-07-2006 02:09

Cytuj:

Affff... Jesli masztakie glupoty pisac to lepiej wyjdz...

@Topic

Rozdzka.

Piekarz57 12-12-2006 08:50

A czy nie lepiej walczyć różdżką i już na 8lvl chodzić na cyklopy? Przecierz wtedy exp o wiele szybciej leci.

Me$z 12-12-2006 09:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Piekarz57 (Post 1123566)
A czy nie lepiej walczyć różdżką i już na 8lvl chodzić na cyklopy? Przecierz wtedy exp o wiele szybciej leci.

Rotfl, cyclop cię dopadnie i pójdziesz za 3-5 hitów... I exp napewno nie leci szybciej, bo zanim zabijesz cyclopa zabił byś o wiele więcej jakiś słabszych potworów i miałbyś więcej expa... 8o

Piekarz57 12-12-2006 21:04

Może i masz racje co do słabszych potworów.
A jeśli chodzi o to czy lepsze swordy czy cluby to ja osobiście polecam swordy. Sam wale z two handed sworda.

P0nury 12-12-2006 21:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Piekarz57 (Post 1125309)
Sam wale z two handed sworda.

Tym stwierdzeniem przekonałeś mnie już całkowicie w kwestii wyboru.

Knight Patryk 13-12-2006 19:21

Jacy archeolodzy:/ wezcie zamknijcie ten temat albo postow nie piscie bo ziomek napisal to w 2005 r to szpanujecie ze znacie znajmosc rozdzek...

]mariusz[ 13-12-2006 19:30

Ale co ? sork z swordem albo z clubem?
Chyba nie chcecie z sorków zrobic kanjta? Juz wystarzczy ze chodza z łukiem i z
burst arrow.A pozatym to kiepski pomysł chyba że ja jak miałem wad of plague
i spotkałem posion spider to mały nożyk sie przydał.

Wendaren 01-05-2007 18:19

Powinniście zamknąć temat albo zrobić nowy pt. "Używacie różdżek czy stosujecie stare metody?" - to był taki żart xD

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:02.