![]() |
co za ułomni ludzie grają w tibie :D
|
Prosze nie brac cudzych name. Tak jak to robi Yokoluos. Zastrzegam sobie rozpowszechnianie mojego nicku. A tak w spraiwe konckursu good foto Pawlos II, ,Ale i ta rzadzi gs w parku jak sie przyjzycie to zobaczycie napis na bluzie:) Jak sie wyrobie to dam swoje foto pomysl mam ale czasu na wykonanie brak;/
Isara is me live :) |
Hehe i Papa :D
@Gate lord :
Radze zmiejszyc zdjecie trudno sie oglada w takim formacie @atka : NP: moje zdjecie jest prawdziwe :P Gdyby był podział na rodzj zenski i meski to bys nie miała konkurencji :P NARA LUDZIE JADE W GÓRKI |
Re UP
Sorka, ale gdy zmniejszałem zdięcie i nawet wyostrzałem to te postacie trudno zobaczyć, dlatego w takim formacie uważam że jest ok bo można zobaczyc co i jak.
W kadrze aparatu nie chciałem miescic 2 planszy naraz bo by było mniej widoncze. Wiem że moje zdięcie nie wygra bo ejst do bani, ale chiałem przynajmniej cos pokazać. :D |
Gate Lord!! Praca mi sie podoba tlyko własnie masz racje niektóre figurki sa bardzo rozmazane a ogólnie praca spoko. Nie łam sie i nie mów że nie wygrasz to wszsytko zależy od moderatorów.
Wszystkim startującym w Konkursie "Tibia in Real" Życze powodzenia. :D |
Co jak co, ale ja teraz czekam aż wypowiedż użytkownika baran tibia w temacie gdzie się zgłasza do konkursu zdjęcia zostani usunięta i ciekaw jestem jaki powód poda moderator :D
|
klocki lego wymiataja !:D
|
podobją mi się dwa zdjęcia :klocki lego i sdk:)sam bym zrobił ale nie mam cyfrówki albo jak kto woli skanera;)
|
koloda xD
Koloda nice zdjecie ;) A ten na zdjeciu to chyba nie jestes ty, nie :p ?
P.S. od kiedy zyrafy zyja w dzungli?! |
Koloda bedziesz mial wykasowene zdjecie niedlugo :P tak samo jak tamten co ribl zdjecie ogrodu botanicznego :) a mi sie podoba zdjęcie tych figurek bo tez gralem w mage knighta i wiem że to fajowa gra :)
ps : ej gate lord to są nowe figurki czy stare? bo ja gralem tylko w resję 2.0. i nie wiem czy nie wyszly już nowe czy to są tylko stare :] |
Wszystkie obrazki sa fajne.Najlepszą zrobił Master Emyd.Fajny ten gs(pomysłowy)
|
Podoba mi sie ten ziomek z spider-manem hyhyhy B) Inne zdjecia tez podobaja mi sie jednak sa takie gdzie umieszczone potworki i itemy z tibi sa krzywo ustawione, ale jest jak narazie cool :p
|
Normalnie wyścig szczurów :>
Niezłe pomysły |
A ja mam pytanie... czy jak bede mial ubrane na sobie np. leather legsy albo coś czy nie bede gorzej oceniony za to ze to nie jest tak jak w tibi??
|
UWAGA!! UWAGA!! Właśnie walnąłem moją fotę ;D proszę o komentarze ;].....
|
Ja mam pytanie do doktorka: ludzie robia rl zdjecie ale do tego zdjecia np dodaja dragony z tibii i spidery oraz rozne napisy...czy to jest mozlwiwe? to ma byc rl zdjecie a nie jakies dodatki ludzie powinni sie postarac a nie... co ty o tym myslisz?
|
Cytuj:
|
Zdjęcie Venderera jest zawaliste.
Macro user jest zamulony jakby rzeczywiście nieinteligentna maszyna czyli Macro... 5+ (nic nie jest idealne :)) |
Cytuj:
Nic sie nie martw, ludzie ktorzy tylko doklejaja jakies przedmioty z Tibii do zdjecia raczej nie wygraja, bo juz sa lepsze propozycje. :) |
@Adi Olsztyn
Zgadzam się w zupełności! Ale chyba chodziło o 5+/6, nie? A tak poza tym Vanderer zwinął mi pomysł ;( Sam chciałem coś takiego zrobić tylko, że z macro-farmą... Jakieś dziesięć postaci stojących jak maszyny z runami w łapach, wokół ryby i pełno żarcia, a pośrodku GM "Hum... Some macro-farms... F****n' cheaters... Ban for all!" |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:30. |