Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Konkursy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=111)
-   -   Komentarze do zdjec Tibia in real. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=41932)

Criketus Criketus 15-07-2005 23:00

co za ułomni ludzie grają w tibie :D

Lags 15-07-2005 23:29

Prosze nie brac cudzych name. Tak jak to robi Yokoluos. Zastrzegam sobie rozpowszechnianie mojego nicku. A tak w spraiwe konckursu good foto Pawlos II, ,Ale i ta rzadzi gs w parku jak sie przyjzycie to zobaczycie napis na bluzie:) Jak sie wyrobie to dam swoje foto pomysl mam ale czasu na wykonanie brak;/

Isara is me live :)

Godanek 15-07-2005 23:54

Hehe i Papa :D

@Gate lord :
Radze zmiejszyc zdjecie trudno sie oglada w takim formacie

@atka :
NP: moje zdjecie jest prawdziwe :P Gdyby był podział na rodzj zenski i meski to bys nie miała konkurencji :P

NARA LUDZIE JADE W GÓRKI

Gate lord 16-07-2005 08:27

Re UP

Sorka, ale gdy zmniejszałem zdięcie i nawet wyostrzałem to te postacie trudno zobaczyć, dlatego w takim formacie uważam że jest ok bo można zobaczyc co i jak.
W kadrze aparatu nie chciałem miescic 2 planszy naraz bo by było mniej widoncze.
Wiem że moje zdięcie nie wygra bo ejst do bani, ale chiałem przynajmniej cos pokazać. :D

Pawlos II 16-07-2005 08:55

Gate Lord!! Praca mi sie podoba tlyko własnie masz racje niektóre figurki sa bardzo rozmazane a ogólnie praca spoko. Nie łam sie i nie mów że nie wygrasz to wszsytko zależy od moderatorów.

Wszystkim startującym w Konkursie "Tibia in Real" Życze powodzenia. :D

bael hael 16-07-2005 08:58

Co jak co, ale ja teraz czekam aż wypowiedż użytkownika baran tibia w temacie gdzie się zgłasza do konkursu zdjęcia zostani usunięta i ciekaw jestem jaki powód poda moderator :D

Radello 16-07-2005 09:06

klocki lego wymiataja !:D

PiXik 16-07-2005 11:53

podobją mi się dwa zdjęcia :klocki lego i sdk:)sam bym zrobił ale nie mam cyfrówki albo jak kto woli skanera;)

Marek Tibioman 16-07-2005 12:37

koloda xD

Koloda nice zdjecie ;) A ten na zdjeciu to chyba nie jestes ty, nie :p ?
P.S. od kiedy zyrafy zyja w dzungli?!

Saviour of Sula 16-07-2005 13:22

Koloda bedziesz mial wykasowene zdjecie niedlugo :P tak samo jak tamten co ribl zdjecie ogrodu botanicznego :) a mi sie podoba zdjęcie tych figurek bo tez gralem w mage knighta i wiem że to fajowa gra :)

ps : ej gate lord to są nowe figurki czy stare? bo ja gralem tylko w resję 2.0. i nie wiem czy nie wyszly już nowe czy to są tylko stare :]

dapav 16-07-2005 14:23

Wszystkie obrazki sa fajne.Najlepszą zrobił Master Emyd.Fajny ten gs(pomysłowy)

Perseusz 16-07-2005 15:36

Podoba mi sie ten ziomek z spider-manem hyhyhy B) Inne zdjecia tez podobaja mi sie jednak sa takie gdzie umieszczone potworki i itemy z tibi sa krzywo ustawione, ale jest jak narazie cool :p

Haker 16-07-2005 15:57

Normalnie wyścig szczurów :>

Niezłe pomysły

Ras Tafarii 16-07-2005 20:31

A ja mam pytanie... czy jak bede mial ubrane na sobie np. leather legsy albo coś czy nie bede gorzej oceniony za to ze to nie jest tak jak w tibi??

Venderer 16-07-2005 22:12

UWAGA!! UWAGA!! Właśnie walnąłem moją fotę ;D proszę o komentarze ;].....

kaarpiik 17-07-2005 08:15

Ja mam pytanie do doktorka: ludzie robia rl zdjecie ale do tego zdjecia np dodaja dragony z tibii i spidery oraz rozne napisy...czy to jest mozlwiwe? to ma byc rl zdjecie a nie jakies dodatki ludzie powinni sie postarac a nie... co ty o tym myslisz?

Ras Tafarii 17-07-2005 10:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kaarpiik
Ja mam pytanie do doktorka: ludzie robia rl zdjecie ale do tego zdjecia np dodaja dragony z tibii i spidery oraz rozne napisy...czy to jest mozlwiwe? to ma byc rl zdjecie a nie jakies dodatki ludzie powinni sie postarac a nie... co ty o tym myslisz?

wg mnie masz racje to jest bezsensu jak ktos sie postara to sam sobie moze zrobic takiego dragon lorda albo cos ;) a i mam jeszcze pytanie czy moze na zdjeciu byc wiecej osób? np 15?

Pramus 17-07-2005 11:50

Zdjęcie Venderera jest zawaliste.

Macro user jest zamulony jakby rzeczywiście nieinteligentna maszyna czyli Macro...

5+ (nic nie jest idealne :))

Dr. Omader 17-07-2005 12:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kaarpiik

Dozwolone sa przerobki w malych ilosciach.
Nic sie nie martw, ludzie ktorzy tylko doklejaja jakies przedmioty z Tibii do zdjecia raczej nie wygraja, bo juz sa lepsze propozycje. :)

Misza 17-07-2005 13:29

@Adi Olsztyn
Zgadzam się w zupełności! Ale chyba chodziło o 5+/6, nie?

A tak poza tym Vanderer zwinął mi pomysł ;( Sam chciałem coś takiego zrobić tylko, że z macro-farmą... Jakieś dziesięć postaci stojących jak maszyny z runami w łapach, wokół ryby i pełno żarcia, a pośrodku GM "Hum... Some macro-farms... F****n' cheaters... Ban for all!"

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:30.