Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Profesje (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=21)
-   -   Paladyn vs. Sorc (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=42013)

Gargolec 13-10-2005 23:41

Palek Mugłby Wygrac Jakby umiał uciekac przed Sd :p

ZoMo 20-10-2005 17:35

Kiedy pall ma laga to nie ma szans z sorcem.Pusci combo z sd i palla niema.Niestey ;[

Vil 20-10-2005 19:28

Ludzie zacznijcie czytac poprzednie posty bo wasze madrosci powoli staja sie juz nudne ...

Ziom Patryk 20-10-2005 20:28

Sorc lepszy-niestety

Niestety taka jest prawda, ze druty i sorci sa najlepsze ;( . Wole knighta i palla.
Ale zrobilem se sora bo wiem ze jest the best. Ja bym na miejscu palla od razu uciekal. :elf:

DaukoU 27-10-2005 20:46

zalezy od sorca czy umie dobrze celowac i ile ma run jak dobrze wali i ma duzo sd to po palku te bolty nic mu niedaja a ja palek biega i sorc go nietrafia to palek wygrywa zalezy jak kto gra

webhaos 14-11-2005 18:07

Malo uh

Mym zdaniem pal mial poprostu malo uh i mysial że zabije sorcka a ten mial dóżo run i go zabil ja np. jaesli widze pala czy knighta i wiem ze sd ue i padnie to nawet sie za niego niezabieram bo to za dóza run która moze sie nieoplacic

Arekmir 23-01-2006 23:41

Kto lepszy?

Jestem Sorcererem, więc wiem jak trudno jest trafić gracza z runy :(
Jednak myślę, że Paladyn w takiej sytuacji nie myślał by o Utani Hurze tylko o Uhaniu się. Więc albo Sorcerer był dobrym graczem, albo Paladyn dostał nagłego ataku Parkinsona (nie obrażając nikogo). Jednak jest możliwość, że Paladyn faktycznie był na tyle roztargniony, że zapomniał się Uhnąć, albo zamknął mu się plecak przez przypadek, albo podonbe nieszczęście :( Jednak zawsze ci co są Paladynami będą woleli Paladynów i odwrotnie. Ale pamniętajmy:
Wszystkie profesje są dobre!

Jednak nie ma co, Sorcererer Rulezzzz :mag:+:lucznik: =;( dla Paladyna :)

Amek_PL 25-01-2006 22:49

dobry sposob...

dobry sposob to TRENIC TRENIC i TRENIC :D a przy okazji czeba mniec tez dobre PvP ... sie gralo w ots'ki :D

Vorith 26-01-2006 09:26

Durne pytanie pallek to wymarzona broń do zabijania sorków.

Raz jego sd mało ci robi bo masz w kit hp. Jego ue jest słabsze od twojego uha. Dwa bolty w sorca na good skillu wchodzą jak w masełko i sorc co chwile musi się uhać bo jak nie to posyłasz mu sd i już sie rozkłada.
No i co ważne sorc nie nosi dużej ilości uhów a pałek siłą rzeczy znacznie więcej. Sorc może Ci tylko zwiać bo przytym samym lvl i zakładając że oboje umią grać to w 95% wygra palek w pojedynku 1 vs 1

Hydro 29-01-2006 11:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Monna
Nie wiem czemu czujecie taki respekt do sorca :) niedawno zdarzyła się taka sytuacja że mojego 50 druida(ma tyle hp co sorc)próbowało zabić kilka noobów ... i prawie im się udało , gdyż stałem pod domkiem a tu nagle podchodzą 12 lvle... i naraz póścili sd po 75 i gdyby ostatni sorc się nie spóźnił ze strzałem jestem pewny że zginąłbym ... więc sorca nie trudno zabić uwierzcie

a co z summon creature dlabys fd i by zwaili.A tak na powaznie raz widzialem przed updatem jak sorc ok.35 lvl ciukal ok.60 knighta ,wiec uwazam ,ze sorc mial jak najbardziej szanse .(w tym starciu knight vs.sorc wygral sorc bo koles uciekal i sie nie uhal)

Vil 29-01-2006 12:17

Hahahahhahahaha <rotfl> 60 lev uciekal i sie nie uhal ? Pewnie jakis Allegro user...

zozolminot 30-01-2006 13:48

hehe ja kiedys padlem od sorka to bylo tak ide sobie w kazoo z lootem podbiega do mnie sork i muwi hi odp. hi can see ur loot? no u cant! ok bye , cya ide dalej podbiega te ziomek tylko ze nie sam z 4 ms :] wiec nawet z jednym msem nie mial bym szans :D

Kimusqa 30-01-2006 16:42

hah :D a ja sama jestem sorc i mam zamiar zrobic mala walke miedzy MNA a DRUIDEM 38lvl , a ja 30 :P hmmm :> dam rade ?!

Aynahanir 26-07-2006 21:07

widzicie? sorce wymiatają dopóki nie skończy im się mana :p
może strzałas sobie kupić sadendifa ale my mamy 6 prostych słów, a jak potrafią przypie*****[zagalopowałem się]
exevo
gran
mas
vis

adios
palladinos :P

thorbur 26-07-2006 21:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aynahanir
widzicie? sorce wymiatają dopóki nie skończy im się mana :p
może strzałas sobie kupić sadendifa ale my mamy 6 prostych słów, a jak potrafią przypie*****[zagalopowałem się]
exevo
gran
mas
vis

adios
palladinos :P

Zdaje się, że na 9. poziomie nie poużywasz sobie EGMV. ; )

Piotrek Marycha 27-07-2006 17:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kusznik
Pewnego dnia przechodzę koło dwarf bridge idę idę i widzę jak dwóch kolesi się nawala , wreszcie trochę przystanęli patrze na nich jeden sorcerer 26 lvl a drugi paladyn 46 lvl (używał SD)
To przykrę ale wygrał Sorcerer.
Sam gram pallem i czuje ogromny respekt do przechodzących koło mnie sorców.
Koledzy Paladyni czy naprawdę Sorcerer zawsze będzie od nas lepszy ? :(
Jaki jest sposób aby ich pokonać :/

No naprawde musial chyba dostac lagga, freeza, matke resetujaca kompa, pozaru w domu, trzesienia ziemi , ataku parkinsona (pzdr Arek :p), zespolu ADHD lub 100 zl na kupno chara -.-

Co do tematu to akurat Pall to jest bat na sorce/druci, atakuje na odleglosc przez co moze biegac dowolnie aby nie dostac z runki ( knight nie moze tak biegac wiec duuuzo latwiej jest trafic) do tego duzo latwiej zabije takiego zerka, fd, fe jak sorc/drut takowego postawi

PS: choć niewątpliwie sorc jest bardzo potężny ;)

Ujo of nova 29-07-2006 02:08

po prostu 7 paladynuw kontra jeden socers

Piotrek Marycha 29-07-2006 12:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ujo of nova

nie zrozumialem co chciales przekazać w tej konstruktywnej wypowiedzi popartej argumentami -.- o.0

Pacx~ 30-07-2006 01:15

Cytuj:

lol, ty chyba niepowazny jestes... wystarczy 1 pall na sorka, musi miec 15 mlvl i kolo 50-60 lvl i na solo to na danym lvlu juz go sorc nie polozy.. pall sie nie uha tylko tankuje na max mane i wali vity zeby nie robic exhausta na sdki.. cos mi sie zdaje ze raczej palkiem nie grales, a jesli to pewnie miales z 20 lvl... najt ma szanse ubic sora tylko jak mu sie mana skonczy, pall nie poniewaz ma pb oraz sds a to raem jak ladnie wejdzie jest rowne albo wyzsze od sd sora...

Keel 30-07-2006 14:42

Cytuj:

Eeee mozesz jasniej, bo Cie nie zrozumialem.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:29.