![]() |
Palek Mugłby Wygrac Jakby umiał uciekac przed Sd :p
|
Kiedy pall ma laga to nie ma szans z sorcem.Pusci combo z sd i palla niema.Niestey ;[
|
Ludzie zacznijcie czytac poprzednie posty bo wasze madrosci powoli staja sie juz nudne ...
|
Sorc lepszy-niestety
Niestety taka jest prawda, ze druty i sorci sa najlepsze ;( . Wole knighta i palla.
Ale zrobilem se sora bo wiem ze jest the best. Ja bym na miejscu palla od razu uciekal. :elf: |
zalezy od sorca czy umie dobrze celowac i ile ma run jak dobrze wali i ma duzo sd to po palku te bolty nic mu niedaja a ja palek biega i sorc go nietrafia to palek wygrywa zalezy jak kto gra
|
Malo uh
Mym zdaniem pal mial poprostu malo uh i mysial że zabije sorcka a ten mial dóżo run i go zabil ja np. jaesli widze pala czy knighta i wiem ze sd ue i padnie to nawet sie za niego niezabieram bo to za dóza run która moze sie nieoplacic
|
Kto lepszy?
Jestem Sorcererem, więc wiem jak trudno jest trafić gracza z runy :(
Jednak myślę, że Paladyn w takiej sytuacji nie myślał by o Utani Hurze tylko o Uhaniu się. Więc albo Sorcerer był dobrym graczem, albo Paladyn dostał nagłego ataku Parkinsona (nie obrażając nikogo). Jednak jest możliwość, że Paladyn faktycznie był na tyle roztargniony, że zapomniał się Uhnąć, albo zamknął mu się plecak przez przypadek, albo podonbe nieszczęście :( Jednak zawsze ci co są Paladynami będą woleli Paladynów i odwrotnie. Ale pamniętajmy: Wszystkie profesje są dobre! Jednak nie ma co, Sorcererer Rulezzzz :mag:+:lucznik: =;( dla Paladyna :) |
dobry sposob...
dobry sposob to TRENIC TRENIC i TRENIC :D a przy okazji czeba mniec tez dobre PvP ... sie gralo w ots'ki :D
|
Durne pytanie pallek to wymarzona broń do zabijania sorków.
Raz jego sd mało ci robi bo masz w kit hp. Jego ue jest słabsze od twojego uha. Dwa bolty w sorca na good skillu wchodzą jak w masełko i sorc co chwile musi się uhać bo jak nie to posyłasz mu sd i już sie rozkłada. No i co ważne sorc nie nosi dużej ilości uhów a pałek siłą rzeczy znacznie więcej. Sorc może Ci tylko zwiać bo przytym samym lvl i zakładając że oboje umią grać to w 95% wygra palek w pojedynku 1 vs 1 |
Cytuj:
|
Hahahahhahahaha <rotfl> 60 lev uciekal i sie nie uhal ? Pewnie jakis Allegro user...
|
hehe ja kiedys padlem od sorka to bylo tak ide sobie w kazoo z lootem podbiega do mnie sork i muwi hi odp. hi can see ur loot? no u cant! ok bye , cya ide dalej podbiega te ziomek tylko ze nie sam z 4 ms :] wiec nawet z jednym msem nie mial bym szans :D
|
hah :D a ja sama jestem sorc i mam zamiar zrobic mala walke miedzy MNA a DRUIDEM 38lvl , a ja 30 :P hmmm :> dam rade ?!
|
widzicie? sorce wymiatają dopóki nie skończy im się mana :p
może strzałas sobie kupić sadendifa ale my mamy 6 prostych słów, a jak potrafią przypie*****[zagalopowałem się] exevo gran mas vis adios palladinos :P |
Cytuj:
|
Cytuj:
Co do tematu to akurat Pall to jest bat na sorce/druci, atakuje na odleglosc przez co moze biegac dowolnie aby nie dostac z runki ( knight nie moze tak biegac wiec duuuzo latwiej jest trafic) do tego duzo latwiej zabije takiego zerka, fd, fe jak sorc/drut takowego postawi PS: choć niewątpliwie sorc jest bardzo potężny ;) |
po prostu 7 paladynuw kontra jeden socers
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Eeee mozesz jasniej, bo Cie nie zrozumialem. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:29. |