![]() |
Fake fajny.
Fajna fabuła,czy on na ots me robiony?? |
No tez mi sie tak zdaje. Albo koles umie bardzo dobrze wszystko dokladnie wklejac...-.- W co bardzo watpie....
|
Widziałem to
Kiedyś widziałem ten fake jak robił to mr. Zdzisiu chyba tak się nazywał :)
http://img296.imageshack.us/img296/9867/hb1qp6sn.gif |
Fajny ten fake
Fajny ten fake:D Najbardziej mi sie podobalo jak zdzisiu zmienil sie w demon skeleta :p :p Rob dalsza częsc bo jestem zaciekawiony co bedzie dalej :) daje ci 9/10
|
spox fake daje ci 10/10 jest tylko jeden błąd gdy zdisiu mówi że wilk po prawej jest biały a po lewej normalny powinno być odwrotnie ale i tak dobrze
|
Super fake...
Cytuj:
Chyba z 3 minuty sie smialem :D :dance: |
lol patrzcie kiedy on tego fake zrobil... W lipcu 2005r. i jest on stary ma prawie rok a wy myslicie ze on jest jescze dorabiany.Ale co do tego fake jest the best!
|
Pomysl- 80/100
wykonanie- 70/100 razem-75/100 uwagi-spoko tylko zle ze w niekturych scenkach muwiol po angielsku ale to szczegul a i na tej pustyni mogles zrobic jakies pustyne trole przerobic i wpisac desert trol to by bylo spox ogulnie gz |
Z4JE8I57E!! Czekam na nastepna czesc! 10/10
|
Cytuj:
Pozdrowienia Rafsal |
Wbrew pozorom jest to bardzo proste, że nie skończyłem... Po formacie nie tylko przepadło mi część passów ale też z 15 kolejnych obrazków do FAKE'a co mnie bardzo zniechęciło, a po pewnym czasie poprostu skleroza i zapomniałem o nim... Ale ponieważ odświeżył ktoś mój FAKE (za co z góry dziękuję) to może ja z kumplem (a raczej mistrzem - bo to on mnie nauczyl tego ciężkiego rzemiosła) Rafsalem będziemy kontynuować dalsze prace nad tym "dziełem:P".
ps. Prosze bez postów typu "A kiedy będą nastepne części" lub "Nie moge się doczekać..." bo sam nie wiem (czeka mnie przeprowadzka wiec troche się może opóźnić). |
lol
:) Jestescie slepi tu jest przeciez pelno zdjec GRATZ :cup: swietnego fake
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:05. |