![]() |
Ja zbieram każdego jedzenia po 100 i wszelakie napoje!! Ale żarcia nie kupuje tylko zbieram! Mam już 100jagód, 100 ryb i poniżej 100 prawie wszystkiego.
Gdzie mogę znależć siki i mleko? |
Ja mam 3 bp mace's 8) 2 bp scale armor's 8) 2 bp brass shield's 8) 3 bp viking helmet's 8) haha :P
zbieram dotad az bedzie update zeby nie stac w sklepie 5 h :] |
ja ma 1400 jagodek, zbieram je odkad gram w tibie. :P pobijcie mnie :]
|
no coż....
ja zbieram nieprzydatne przedmioty; jak na razie mam motyke, grabie, ksiazke, spellbook (poziom 0-2 ;]); jednak zbieram wszystko co tylko wygląda ciekawie ;) jab byście mieli co do oddania to msg do Dywizjony (Ab') |
Cytuj:
|
Ja tam zbieram zarcie mam od h..a zarcia. okolo i bp meat z 1000 ham winogrona grzyby jaja dragon hamy ... i tak wile wiele wiecej :baby: moze jestem jak dzieciak ale to fajnie taka spizarnia!!
|
Ja zbieram rozne zarcie, chce miec wszystkiego po 100. Zbieram tez miecze i tarcze:] no i oczywiscie kasiorke:D:P
|
Hmm..
Z jedzenia to zbieram dragon hamy(kilkanascie), jagódki(150~), biale grzybki(kilkaset), rybki(kilkaset). Ze sprzetu to zbieram ringi(kilkanascie), amulety(kilkanascie), burst(kilkadziesiat) i poison arrowsy(kilkadziesiat), plecaki roznych kolorow(tez kilkadziesiat :P ). A na sprzedaz to zbieram strzalki, bolty, chain armory, brass helmety, chain helmety, swordy, macki, brass armory (masowo) i inne nieco zadsze przedmioty do sprzedania (np. p-sety itp. ) i wszystko po 1-2 bp (oprocz strzalek i boltow :P ) |
ja zbieram marchewki od wczoraj :P jush mam ich 11 :D
|
Ja Zbieram Jagody MaM 170 Przez 2 Dni Jak Ktoś Chiałby Sprzedaz to Pisać :]
|
Ja zbierałem kamienia (miałem ponad 200 :D) Teraz zbieram bełty i strzały... A z jedzienia czereśnie ale ciężko je znaleść... (ponad 30) :D
|
Ja zbieram wszystko co wejdzie mi w rece mam juz chyba po 100 z kazdego rzarcia (oprocz kokosow tych mam tylko 70 :( ) a pozatym wszelkiego rodzajo kamienie szlchetne gymy naszyjniki i pierscienie. A no i oczywiscie kase :P
|
Ja też zbieram dużo żarcia... narazie mam po 100 ryb i mięsa :D
|
Ja jako rycerzyk zbieram miecze mam na razie wszystkie do 2 handed sworda(oprócz scimitara :(,ale już poluje na niego :berserk: )
|
kolekcje
ja mam 500 rybek i ciągle łowie :)
:D |
Ja kolekcjonuje wszystkie owoce i warzywa. Mam juz sporo marchewek, winogron i jablek. :D
|
wiec ja z (bratem) zbieramy brown bready mamy ich 100 cookies mamy ich 50 i jablka 30 (tylko :( nie czesto w walkiri je zbajduje)
|
chlebki brown (100) jablka (30) ciasteczka (20)
|
ja zbieram wszystkie rodzaje rzarcia :) moja kolekcja warzy jurz chyba z 10000
hahaha i oczywiscie zbieram platynki ;) |
Ja takze zbieram wszystki odmiany zarcia mam narazie okolo 25 :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:18. |