![]() |
przecież napisałem, że to żart i żebyś to traktował z przymrużeniem oka :) chciałem tylko przypomnieć, że zawsze zacznijmy od siebię ;) jak Goldstar dał wyniki i miałem 4-5 takich samych to pozmieniałem, bo po póżniej ktoś ma mówić o klonowaniu...a drugi aspekt: jeżeli będę miał takie same wyniki jak adi to będę miał tyle samo punktów co adi, a to mi zwycięstwa nie da :P więc typuje i liczę na chociaż trochę szczęścia xD
|
Niestety byla taka koniecznosc, ze musialem zaglosowac juz wczoraj. Umowa na netami sie konczy, a rodzicom nie chce sie za bardzo narazie przedluzyc;/. Ale co za problem wytypowac ze szkole - i wlasnie bede tak robil jesli strace neta. Tak czy siak niedlugo tego neta odzyskam wiec nie rezygnuje z konqrsu :P
|
Wyczysc ktos topic.
|
Cytuj:
|
hehe ja nie wiem jak można stawiać na WERDER BREME przecież przegrała z Arminią, a Bayer nie jest taki znowu słaby ;) to że Krzynówka nie ma nie znaczy że juz słabo grają :D
|
Wyniki
Hamburger SV 2-0 Bayern Munchen
Werder Bremen 2-1 Bayer Leverkusen VFB Stuttgart 1-0 Kaiserslautern Newcastle 1-0 Manchester City Tottenham - Fulham Celta Vigo 2-1 Sevilla Osasuna 2-0 Cadiz Betis 1-4 Barcelona Birmingham 2-2 Liverpool Wisla Krakow 5-1 Lech Poznan Macie wyniki ;) Tottenhamu jeszcze nie ma ale nie sadze zeby cos sie zmienilo poniewaz: ZIMNE PIWO : 10 PKT DaniaStone : 6 pkt Następnie: Adi : 3 pkt Goldstar: 4 Pkt Karlos : 4 Pkt jeszcze wszystko sie moze zmienic ;) ale mozna podgrzac atmosfere... ;) |
Cytuj:
Adi ma 4 pkt, a Karlos 6 xD ... i zawsze wszystko może się zmienić ! nie wiem czemu dajesz wybrane osoby ... innym też poszła dobrze ta kolejka ;P wyniki bez dzisiejszego meczu już mam, jeżeli Matek chcesz to pisz ... chyba, że wolisz poczekać do jutra na 'pełne' wyniki :) |
pfff, kiedy ja liczylem pkt nie bylo zadnych bledow ;p
|
Huehuehe...
Wszytko sie moze zdarzyc ;] Widzicie.. prowadzilem przez kilka kolejek, a teraz nagle ktos moze mnie zastapic na 1 pozycji ;] Takie zycie, ale nie myslcie, ze sie poddam :D |
Zimny :> Po prostu dalem czolowke... czemu? Sam nie wiem :D
nie zadawaj takich głupich pytan!:D <just only kidding> |
Heh piwo widzisz, postawiłeś wsyzstkie wyniki inne niż adi i sie opłacioło pamietam jak mówiłes, że albo bedziesz ostatnio albo pierwsyz w tej kolejce (czy jakos tak :P) jesteś 1 wielkie gratz :) ;)
|
Cytuj:
ale nadal brakuje 5 pkt do Adiego xD i tylko 2 kolejki :( EDIT: nowa kolejka już jest? jeszcze ta się nie skończyła xD |
Ziomki 9 kolejka juz jest, zapraszam do typowania i zycze powodenia ;) Chcialbym podkreslic, ze jest to juz przedostatnia kolejka.
|
Co można powiedziec o tej kolejce, hmm... kolejka jak kolejka chyba nic niezwykłego w niej nie ma, szkoda tylko, że nie ma przynajmniej 1 meczu z 2 ligi :P
|
Hmmmm. Dziwne... Jednej kolejki nie ma jeszcze wynikow, a leci juz nastepna... Nie mozna bylo poczekac? :P
|
Cytuj:
|
Hehe a czy nagroda w postaci pacca jest tylko za 1, i 2 miejsce?:> za 3 nic ni mo?:>
|
@ Matek wielkieeeeeee sorry, matka admina coś majstrowała przy routerze i nie miałem internetu aż do teraz :( mam nadzieję, że mi wybaczysz...już podliczam punkty i za 10 minut będą wyniki tej kolejki :)
EDIT: @Matek: już zaktualizowałem wyniki, którę Ci dałem wczoraj na PM xD mam nadzieję, że nie ma żadnych błędów xD gratuluje wszystkim i powodzenia w następnej kolejce ;) |
Heh... Post napisany po 15, a jest 18:30 i ciagle nic nie ma :(
|
@up:
dzisiaj juz nie zdaze. Wybaczcie, ale mam teraz taki natlok zadan. Postaram sie jutro z rana wrzucic. Teraz nie mam juz sily;/ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:50. |