![]() |
larwy
Mam pytanie, czy mógłbys na ss pokazac jak dojsc do larw? bo slyszalem ze sa tez jakies pod miastem
|
Wszystko ładnie opisane i pokazanie gratuluje pomysłowisci
|
Suuuuper Poradnik
oby wiecej takich bylo! |
Naprawde super poradnik. 8o
|
:)
Nic dodać nic ująć :)
Wielkie Gratz:p |
Spoko ten poradnik :cup: :D
Milo ze PACCe nie sa tak zarozumiale8o i oprowadzaja cociaz w screenach po PACC only :) __________ Ale mam pytanko: jak wstawic screena? bo robie poradnik o fire devilach i nie wiem jak to zrobic ;/ a nie da sie dobrze bez screena pokazac... |
Jak dla mnie jest to przestarzałe i tekst typu :"Po updacie piramidy będą Protection Zonem" kompletnie mnie dobijają.. Poza tym mógłbyś ulepszyć poradnik o kilka rzeczy.. Brakuje mi tu np. :
- Nie ma nawet wzmianki o NPC Melchior (potrzebny do wykonania questa); NPC Djinnach, którzy zajmują się handlem różnymi przedmiotami na północ od Ankhrahmun; NPC Rahkem sprzedaje czary dla druidów; NPC Ishebad sprzedaje promocję.. - NPC Ormuhn sprzedaje także czary dla knightów; NPC Dario sprzedaje także czary dla paladynów.. - Przy opisach NPC, którzy coś kupują/sprzedają możesz zrobić listę owych przedmiotów.. - Nie ma w ogóle słowa na temat Djinnów, u których możemy ładnie zarobić sprzedając rzeczy (lista by Emok).. - Mógłbyś zrobić screeny jak jesteś na Dragach, DL'ach, w Tombie itd.. - Używaj pogrubień, kolorów np. przy nazwach NPC (NPC Dario), bo nie za komfortowo mi się to czyta.. - Kilka błędów ortograficznych w stylu "głownej".. Poradnik jak na tamte czasy może był dobry, ale jak dla mnie to tera odpada.. Moja ocena to 4/10 (i tak dużo).. Pozdrawiam!! |
Spoko poradnik, przydał mi się.
|
E tam ja lubie kazo jest zawaliste xDD nie
|
Super!
Poradnik 9/10
|
Naprawde super poradnik dla początkujących graczy 9/10. ;)
|
Napsz co jest w kazdym tombie i na jakim poziomie to sie bardzo mi przyda z gory dzieki
|
Przepraszam że nie czytalem wszystkich waszych poradników ale niestety nie miałem czasu interseuje mnie głownie jak dojśc na pustynie lub dopłynać i która z danych pustyń byście mi polecali!!!Za pomoc bardzo dziękuje
|
omg! L0L!!!
pustynie są 2wie. 1 przy darashi ale tam nie ma za dużo expa... a 2ga przy ank. wychodzisz z miasta bramą i idziesz w górę. ; / jesteś na pustyni ;s |
Cytuj:
|
Cytuj:
@ do autora Poradnik nie najgorszy. Ale nie nameczyles sie :P bo to nic trudnego zrobic takie cuś. |
super !!!!! NARESZCIE KTOŚ ZROBIŁ MAPKE GDZIE SĄ POŁORZONE WSZYSTKIE TOMBY. GZ
|
15:11 Nomad scouts have been sighted close to the gates to Ankrahmun.
taki text mi się pokazał na ekranie |
@ Michael2204
Ja bym to zgłosił na Twoim miejscu jako bug w grze. Naciśnij ctrl+q i napisz.. :| @ Arlash Zgadzam się z Tobą w 110%! Serdeczne wyrazy szacunku :) Pozdrawiam!! |
^^;d
spox poradnik;p nie dawno pacca kupilem;D i chcialem na tombach poexpic i nie wiedzialem gdzie sa ;/ ale przez ten ;oradnik juz wiem!!! super ty 0.o
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:21. |