Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Niepubliczny test serwer... (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=44545)

Anty Update 04-08-2005 02:59

Jestem Facc :(

Jeśli naprawde pomyśleli o facc-ach to mnie pocieszyło :)... Ale to soul points są niepotrzebnym utrudnieniem, tak samo jak przynęty... Ale palkom to maxymalnie cipy życie utródniły(szkoda mialem sobie zrobic palka)... Teraz tylko Knight nie ucierpi, run nie robi, rzadko trenuje dystans... Ja bym przestał grac w tibie, jak by sie miecze niszczyły... (no wyobraźcie sobie po ilus tam atakach fs nam znika) :/ ale i tak nie jest zle mogło byc gorzej mnie tylko te tereny nowe i stworki interesują.

PS. Tak apropo do bardzo dobrze zrobili z tym blokowaniem liny. Narq chyba zmienie nick bo sie dobrze robi :P bede knightem a mam juz sorca,,,

Jak bym miał ocenic to UPDATE w skali od 0 do 100 to daje 35 :/ :o :o :o ;( ;( ;( :( :( :(

rasielin 04-08-2005 07:09

Moim zdaniem to idiotyczne żeby najpierw robic Test Server dla Tutorów i Gmów .. co oni do ****y nedzy lepsi są? A pozatym wszscy powninni zbierac dane o updacie i explorować mapki równo.

Maxi skywarien 04-08-2005 07:32

Ja wczoraj z kolegami pacca zamowilismy i nie narzekalismy ze bp uh bedzie po 4k bo wiedzielismy ze takze ceny eq podwyza sie :) nice;] za to ja widzialem ss'y z tiquandy piekne miasto :) a potwory to takie fajniutkie;]]]

Elyas 04-08-2005 07:33

re up up:
dlatego bo sa wazniejsi niz sami facc i pacc ;P kup (przez tibia.pl polecam xP moi kumple kupili) i badz pacc i zdaj test :P
re topic:
muahah dawno z update sie nie usmialem najpierw wiekszosc narzekala a potem wiekszosc z tej wiekszosci przestala narzekac omg oceniaja wszystko po opisie :P a zobaczyc nie zobaczyli jak to bedzie :P cieszcie sie ze przynajmniej powiedzieli o tym update pare "tutorow"

Zdzichoo 04-08-2005 07:47

Ja tam się cieszę z update, są radykalne (Tak to określić ?) zmiany, które pozwolą na swobodniejszą gre ^^ Mam nową Tibie (niestety nie powiem skąd ponieważ czytałem "regulamin" :P) teraz czekam na test server albo passy tutora xD

C ya all.

Chopkers 04-08-2005 07:51

nie czytalem calego tego topicu... ale stwierdzam ze na necie mozna znalesc screeny z tego testa :>
ktos puscil pare z ust i umiescil na swojej stronce szkrinki.
moge wam powiedziec ze zapowiada sie ciekawie, ale nie proscie mnie o link do tych screenow bo i tak nie podam :P

i zeby nie bylo ze to ja je robilem i rozpowrzechnilem :P nie jestem tutorem :P

Zdzichoo 04-08-2005 07:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez CzOpKeRs
nie czytalem calego tego topicu... ale stwierdzam ze na necie mozna znalesc screeny z tego testa :>
ktos puscil pare z ust i umiescil na swojej stronce szkrinki.
moge wam powiedziec ze zapowiada sie ciekawie, ale nie proscie mnie o link do tych screenow bo i tak nie podam :P

i zeby nie bylo ze to ja je robilem i rozpowrzechnilem :P nie jestem tutorem :P

SS'y chyba każdy widział ... ja np widziałem 4 stronki ... wystarczy się postarać :evul:

Konradzio 04-08-2005 07:56

JA CHCEM UPDATE!!!(odwoluje to co powiedzialem w popszednim temacie )

CHCEM UPDATE!!! CIEKAWE JAKEI TO POTFORY BEDĄ :P:P:P
Pozdro 4 all

Zdzichoo 04-08-2005 08:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Konradzio
CHCEM UPDATE!!! CIEKAWE JAKEI TO POTFORY BEDĄ :P:P:P
Pozdro 4 all

Powiem Ci tak, że będzie sporoooo nowych potworów

Wierzba Ziom 04-08-2005 08:08

:)

Fajne ze dla Facc tez cos bedzie :) Ciekawe jekie to beda potwory :)i ciekawe kiedy bedzie update :]

Hieyan 04-08-2005 08:11

W tym update CipSoft się postarał...
Najbardziej podoba mi się ten system anty-lurerski. Gracze nie będą bali się expić w miejscach gdzie ktoś zlurował smoka, giant spidera czy innego silnego potwora.

zwiastun ciemnosci 04-08-2005 08:21

nom ja tez nie moge sie doczekac :)
podobno Vampir bedzie dostepny dla FACC w nowej lokacji
ale cichosza :]

Asieks 04-08-2005 09:06

ohohoh Facce sie uciesza...:> ja wiem co tam jest...wiem gdzie...i powiem ze tylko dla bardziej zawansowanych graczy :>.Wiem tez sporo o Tiquandzie itp. ale nie puuszcze pary z gęby xD to bendzie UP nie moge sie juz doczekac :)

Memphis 04-08-2005 09:09

@Zwiastun Ciemnosci
a nie jest już dostępny przypadkiem?(Tak, wiem, że nie można ubić, ale jest na facc area)
@Topic
KUR** przez jedno głupie pytanie zawaliłem test na tutora i właśnie bym sobie siedział na test serku;(
Ale uptade się zapowiada ciekawie, nie powiem. Bo widziałem screeny już;p

Kerin Tale 04-08-2005 09:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Asieks
ohohoh Facce sie uciesza...:> ja wiem co tam jest...wiem gdzie...i powiem ze tylko dla bardziej zawansowanych graczy :>.Wiem tez sporo o Tiquandzie itp. ale nie puuszcze pary z gęby xD to bendzie UP nie moge sie juz doczekac :)

przestań pieprzyć ..... a o Tiquandzie wiesz tyle ile widziałeś ze screenów i newsów na tibia.pl......

Darkness666 04-08-2005 09:18

Teraz nie moge sie doczekac uptadu..
Pewnie znowu zaczne grac w tibie ;)
Ciekawe czy beda nowe outfity dla Facc..

Monte 04-08-2005 09:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez rasielin
Moim zdaniem to idiotyczne żeby najpierw robic Test Server dla Tutorów i Gmów .. co oni do ****y nedzy lepsi są? A pozatym wszscy powninni zbierac dane o updacie i explorować mapki równo.

Wydaje mi się, że są..

Rejdi 04-08-2005 09:28

Cytuj:

przestań pieprzyć ..... a o Tiquandzie wiesz tyle ile widziałeś ze screenów i newsów na tibia.pl......

LoL... aqrat ona wie nieco wiecej, możesz mi wierzyć ;P Ale to nieistotne, zapomnijmy o tym ;P

Nowe tereny dla FACC będą bardzo przydatne :) Ja słyszałem o jednym takim terenie ale dla bardziej zaawanoswoanych. Podkreślam, że tylko o nim słyszałem.
Nowe potworki na Tiquandzie napewno będą dawać mnóstwo nowych itemków ^.^ Szczególnie tak silne jak Hydra powinny mieć w sobie coś ciekawego ;>

Darkness666 04-08-2005 09:30

niom. bedzie napewno fajnie. ciekawe kiedy go wprowadza bo ta co teraz jest tibia mi sie juz znudzila :P

Gokufan 04-08-2005 10:05

Niewiem czy moge powiedziec ale wiem jakie beda ceny run w sklepach poniewaz bylem u kumpla (rzecz jasna tutora) i on sprawdzal :P Czekam na pozwolenie od Dr.Oma czy od kogos innego.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:05.