Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Jutro update !!! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=45208)

99cesarz 09-08-2005 01:46

wrescie sempy z pacc pujda tam a mi oczyscza expowiska

Forgotten Soul 09-08-2005 01:47

Co mi z tego update skoro i tak nie mam PACCA ;(
Chociarz koniec lurowania(w pewnym stopniu) ;)
I nareszcie nikt mi nie zablokuje rope spota :p

bobasek_89 09-08-2005 01:48

phi ja to se radzilem na non pvp isc z venore do thais kiedy byly lurowane gsy bez wiekszych problemow ;) no ale naprawde ma to swoje minusy... ten caly update sprawia ze gra zapowiada sie nudna... zero adrenaliny zero zaskoczenia wszystko jest do przewidzenia... wszystko bedzie totalnie przejrzyste ! i to wlasnie mi sie nie podoba najbardziej X( niestety zegnaj TIBIA!

Piecia_16_ 09-08-2005 01:49

żAL OGARNAŁ MOJE ZŁAMANE SERDUCHOoooO

AAAAAAAAAaaaAAAA ŁZY LECA MI Z OCZY POT Z CZOLA I SPOD PACHY :p CO MAM ROBIĆ??? NIC JUŻ CHYBA NIE PORADZE NA TEN NOWY UPDATE, KTÓRY NIE WIEM CZEMU MA SŁUZYĆ... WTEDY TAKI MAŁY TERAZ TAKI DUŻY! NA STO HU*ÓW SIE ROZRASTA JAK Z CIASTA. J****E CIP'SY ZACHCIALOIM SIE WIEKSZEGO CIASTA :O o.O

;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(

POZDRO ALL GRACZE KTÓRZY POPIERAJĄ MOJE POGLĄDY !!!!

Kutanga 09-08-2005 01:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez bobasek_89
phi ja to se radzilem na non pvp isc z venore do thais kiedy byly lurowane gsy bez wiekszych problemow ;) no ale naprawde ma to swoje minusy... ten caly update sprawia ze gra zapowiada sie nudna... zero adrenaliny zero zaskoczenia wszystko jest do przewidzenia... wszystko bedzie totalnie przejrzyste ! i to wlasnie mi sie nie podoba najbardziej X( niestety zegnaj TIBIA!

tak jest co to za gra :F klikasz spod venore pod db i idziesz srac w miedzy czasie :F

Kezio 09-08-2005 01:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Piecia_16_
AAAAAAAAAaaaAAAA ŁZY LECA MI Z OCZY POT Z CZOLA I SPOD PACHY :p CO MAM ROBIĆ??? NIC JUŻ CHYBA NIE PORADZE NA TEN NOWY UPDATE, KTÓRY NIE WIEM CZEMU MA SŁUZYĆ... WTEDY TAKI MAŁY TERAZ TAKI DUŻY! NA STO HU*ÓW SIE ROZRASTA JAK Z CIASTA. J****E CIP'SY ZACHCIALOIM SIE WIEKSZEGO CIASTA :O o.O

;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(

POZDRO ALL GRACZE KTÓRZY POPIERAJĄ MOJE POGLĄDY !!!!

lół co ci jest źle się czujesz??

Hakuoh 09-08-2005 01:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez bobasek_89
wszystko bedzie totalnie przejrzyste ! i to wlasnie mi sie nie podoba najbardziej X( niestety zegnaj TIBIA!

Im więcej odejdzie od tibi to tym mniejsze kolejki będą...co gorsza...CIPowie sporo na tym mogą zarobić bo zaczną się sypać zamówienia na PACCa. :confused:

bobasek_89 09-08-2005 01:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kutanga
Hiho all tibijczycy wy sie cieszycie z tego upd?? omg what a NOOB ten upd jest wogóle do kitu te CIpy czy jak ich tam inaczej nazwac wogóle popadali na swoje niewielkie łby zeby tak zepsuc tą gre która jeszcze do dzis 08.08.05 jest najlepszym rpg on line takie glupoty co ta gre zamieia w jakies hu**we diablo czy cos innego a pomijajac to to gtz dla Cipów pomyslu na sp i nowe grafiki a w szczególonci najpiekniejszych zeczy w tibiii czyli min rots (to mnie na maxa dobilo) warlord sword .....(tez zaje**sty pomysl) a juz nie mowiac o winged helmet.....A sorry zapomnilem dodac o super pomysle o trapowaniu.. i lurowaniu :| teraz juz na non pvp nikt nie pojdzie ,bo juz nooba za h** nie ukarasz za jego idziotyczcne proby zarobienia czy przeszkodzenia w graniu... :| bravo teraz cipy raczej straca sporo klientów. pomyscie co zrobi hgh lvl jak ruki podrozeja.................. to jest kur** juz caly h**. Pozostaje tylko zal bye tibia i bede teraz tylko snil zeby czas sie cofnal i mozna bylo pograc w best rpg jakim jest tibia do dzis bo niestety jutro pozostą tylko wspomnienia. Bede wspominal ze lza w oku ta pięka gre jaką byla tibia kiedys nawet przed tym upd gwiazdkowym (brawo grafiki dsm i gs ...).3majcie sie i powodzenia tym któzy zostana bo ja juz nie widze sensu<papapa> :(
ps. pozdr 4 Matkus, Dr Omader, i kumple chyba sie domysla :|
gg 9224130

to jest dopiero swieta racja... o tym dokladnie mowie... :)

Piecia_16_ 09-08-2005 01:56

Kezio ze mna wszytko oki tylko z nowym update jest zle

Bla Bla Bla...........

Kezio 09-08-2005 01:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Piecia_16_
Bla Bla Bla...........

Wiem bo tez on mnie do bija i na do datek nie dali mi testservera:P

Katee 09-08-2005 02:01

jak ze spearami

mam pytanie zwiazane z nowym up date
to prawda ze speary będa znikały po rzucie???
bo jak tak to jak ma palek trenic?? :confused:

Geralt ze Spychowa 09-08-2005 02:02

po jakims czasie beda sie lamaly

Vekegi 09-08-2005 02:02

:O szkoda ze tak pozno bo jakby bylo od 9 to o 16-17 bysmy sie zachwycali updejtem ale moze jeszcze bp uh zdaze zrobic :P przed SP

Kezio 09-08-2005 02:02

ja słyszałem ze spiiry ma ja znikac po 5-10 rzotow a jak ma trenic hmm zabiera bp spirow ze soba i jazdaaa :P

bobasek_89 09-08-2005 02:03

to prawda, i palkowie beda mieli strasznie ciezko, szczegolnie na non pvp, niestety... ehh czasami zastanawiam sie czy ta gra ma jakis sens ;o

Hakuoh 09-08-2005 02:04

Skoro mają nikać spiry to obowiązkowe musi być zmniejszenie capa spirów. Z 20oz. najlepiej do 5oz.

Kezio 09-08-2005 02:05

knajci tez maja ciezko z trenieniem bo lurna sobie 2 raty a tu mu znikna :P hrrhr

Chudini 09-08-2005 02:05

Ale pierdoły wymyślacie, Speary bedą znikać losowo, np. możesz rzucić 5 razy i zniknie i równie dobrze możesz też rzucić 100 razy i zniknie. To jest losowe.

bobasek_89 09-08-2005 02:05

Cytuj:

Skoro mają nikać spiry to obowiązkowe musi być zmniejszenie capa spirów. Z 30oz. najlepiej do 5oz.

tak ale speary waza 20 ;) :] :evul:

Immortalys 09-08-2005 02:06

.

No, przynajmniej free accounty będą miały gdzie expić przez te kilka dni ;']

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:49.