![]() |
wrescie sempy z pacc pujda tam a mi oczyscza expowiska
|
Co mi z tego update skoro i tak nie mam PACCA ;(
Chociarz koniec lurowania(w pewnym stopniu) ;) I nareszcie nikt mi nie zablokuje rope spota :p |
phi ja to se radzilem na non pvp isc z venore do thais kiedy byly lurowane gsy bez wiekszych problemow ;) no ale naprawde ma to swoje minusy... ten caly update sprawia ze gra zapowiada sie nudna... zero adrenaliny zero zaskoczenia wszystko jest do przewidzenia... wszystko bedzie totalnie przejrzyste ! i to wlasnie mi sie nie podoba najbardziej X( niestety zegnaj TIBIA!
|
żAL OGARNAŁ MOJE ZŁAMANE SERDUCHOoooO
AAAAAAAAAaaaAAAA ŁZY LECA MI Z OCZY POT Z CZOLA I SPOD PACHY :p CO MAM ROBIĆ??? NIC JUŻ CHYBA NIE PORADZE NA TEN NOWY UPDATE, KTÓRY NIE WIEM CZEMU MA SŁUZYĆ... WTEDY TAKI MAŁY TERAZ TAKI DUŻY! NA STO HU*ÓW SIE ROZRASTA JAK Z CIASTA. J****E CIP'SY ZACHCIALOIM SIE WIEKSZEGO CIASTA :O o.O
;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( POZDRO ALL GRACZE KTÓRZY POPIERAJĄ MOJE POGLĄDY !!!! |
Cytuj:
tak jest co to za gra :F klikasz spod venore pod db i idziesz srac w miedzy czasie :F |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Kezio ze mna wszytko oki tylko z nowym update jest zle
Bla Bla Bla...........
|
Cytuj:
|
jak ze spearami
mam pytanie zwiazane z nowym up date
to prawda ze speary będa znikały po rzucie??? bo jak tak to jak ma palek trenic?? :confused: |
po jakims czasie beda sie lamaly
|
:O szkoda ze tak pozno bo jakby bylo od 9 to o 16-17 bysmy sie zachwycali updejtem ale moze jeszcze bp uh zdaze zrobic :P przed SP
|
ja słyszałem ze spiiry ma ja znikac po 5-10 rzotow a jak ma trenic hmm zabiera bp spirow ze soba i jazdaaa :P
|
to prawda, i palkowie beda mieli strasznie ciezko, szczegolnie na non pvp, niestety... ehh czasami zastanawiam sie czy ta gra ma jakis sens ;o
|
Skoro mają nikać spiry to obowiązkowe musi być zmniejszenie capa spirów. Z 20oz. najlepiej do 5oz.
|
knajci tez maja ciezko z trenieniem bo lurna sobie 2 raty a tu mu znikna :P hrrhr
|
Ale pierdoły wymyślacie, Speary bedą znikać losowo, np. możesz rzucić 5 razy i zniknie i równie dobrze możesz też rzucić 100 razy i zniknie. To jest losowe.
|
Cytuj:
tak ale speary waza 20 ;) :] :evul: |
.
No, przynajmniej free accounty będą miały gdzie expić przez te kilka dni ;']
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:49. |