Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   "Zwiedzaj z Cichym" - reaktywacja (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=45509)

Cichy 27-08-2005 04:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Miszczu
nie no cichy jest cool fajnie by bylo gdyby jeszcze zamiescil filmiki z jakimis bossami :]

Z bosami sie nieda nakręcić filmiku na zamówienie... gdyż nie wiadomo kiedy się pojawią.

Dodałem wioske lizardów.

Tedson 27-08-2005 10:55

Ten Jakundaf desert
jest boski..nagraj filmik z rotów kolo darashi taki krótki bo moi koledzy zawsze sie pytaja gdzie sa all dziury z nimi :P

SiDi 27-08-2005 18:19

Dzięki ci za wszystkie filmiki :) , żę niema cie juz o co prosić ale pezydałby sie filmik z podziemiami fibuli i mount sternum. B)

Thenerin 28-08-2005 00:48

Oglądnąłem kilka filmów i jestem pod wrażeniem :) Świetne " zwiedzanie " :)

Gratulacje dla Cichego, pozdrawiam i czekam z niecierpliwością na następną porcję filmów :)

demonizator 28-08-2005 02:33

cichy mac

"Cichy mac jest wielki"..dla Ciebie to 10 sekund pracy a ile Cichy mac przy tym sie nameczyl? Nie wspomne o zuzyciu run!! Atrudno sie nie zgodzic.. CICHY MAC JEST WIELKI.. i jego filmy tez!!!

:) :) :) :) :) :) :) :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup:

CinekMarcin 28-08-2005 11:26

Filmiki zajefajne, tak dobrze zrobionych filmikow nie widzialem. SAN THIEF ! Ukradl Bakiemu Line na Molts i na jakims odcinku bohy !! xD humor w tych filmikach potrzymujecie a najbardziej sie stara SAN XD
Ja bym chcial filmik z Dworcow.

Kojotes 28-08-2005 14:13

Jeśli to możliwe to prosiłbym o Ankrahmun i Edron Dragon Lair's.

CICHY MAC JEST WIELKI!

Cichy 29-08-2005 01:15

No w końcu dodałem jakieś nowe filmiki, tym samym zakańczając kopalnie krasnali. Aktualnie mam duże problemy z brakami w runach oraz z zebraniem ekipy, stąd obniżyła się częstotliwość zamieszczania nowych filmów.

lucky_luck 29-08-2005 01:50

Czesc mogl bys nagrac filmik z podziemi w greenshore???

Tedson 29-08-2005 08:59

Uh Aa

Zachwalacie filmy Cichego wiec dlaczego nie napiszemy wiadomosci modkowi tego dzialu zeby przykleil temat??Ten temat to jeden wielki poradnik tibi!

Master Knight de'Vere 29-08-2005 12:10

Cichy może byś nakręcił z ziomkami jakiś filmik o Hydrach bo nie widziałem filmu z tymi bestami w akcji :p

PS:Za***iste filmy ;)

PS2:Up popieram temat jest bardzo fajny i nadaje sie na to zeby go przykleić ;) Przyda sie tu jakiś modek z Kropelka :p

Saviour of Sula 29-08-2005 12:39

Jedyne miejsce jakiego nie opisales to trapwood czyli dom dworków i CALY ancient temple, ale wszystkie (oprócz amazon campa bo to nuda na maxa i nie da sie nakrecic dobrego filmu z amazon campem moim zdaniem :/ ale jak cala tibia to cala :D)filmy bly zayeżyste!!!

Shein Silvershadow 29-08-2005 16:10

Filmy są fajne, a gdzie można znaleźć aktualizowaną serię o questach? (Jak się tu nie da umieścić to jak można to na PW:p)

Saviour of Sula 29-08-2005 19:55

A czemu nie pokazaleś tombsów za teleportami??? To qs jest???
I jeszcze nie pokazales domku black knighta i bagien.

EDIT : Szkoda że nie masz ekipy na tombsy za telportem a ja tak bardzo chcialem wiedziec co tam jest :( A tak pozatym to jak aktywować teleport??? próbowalem przez jednego przejść to mnie teleportnelo kratke w lewo :D

EDIT : Trapwood jest (z tego co zobaczylem) miejscem raczej dla knighta bo sorc/drut z gfb nawet jeżeli zabije 10 dworców to raczej koszt run sie nie zwróci :/ Za to dzięki filmowi z mount sternum dowiedzialem się że tam nie są tylko cykolpy :D A o tym że tam da się dojść przez kazordoon o w życiu bym nie wpadl :confused:

CIHY MAC JEST WIELKI

Sir Saneris 29-08-2005 23:08

Ludzie spoko wszystko bedzie.. o ile wiem dzis bedzie film z Mt Sternum dodany.. troche cierpliwosci.. na mnie Cichy moze liczyc.. ale zeby zebrac ekipe np za tomby to troche czasu i srodkow trzeba miec.. niemniej jak na mnie Cichy moze liczyc.. cieszcie sie z tego co macie.. hail Cichy mac ;)

sierbador 30-08-2005 10:59

Temat do przyklejenia !!! CICHY JEST WIELKI !! :p

Bucik 30-08-2005 12:48

Filmiki są zajefajne... teraz już wiem gdzie i po co chodzić... tylko mam jedną prośbe czy możesz koło każdego filmiku napisać czy teren free czy pacc a reszta super.

malkolm 30-08-2005 14:27

Lista sfilmowanych lokacji spora. Wklad pracy doceniony.

Żal mi tylko, ze wszyscy, ktorzy sie podniecaja tekstami "teraz juz wiem gdzie i po co chodzic" nigdy nie poczuja dreszczyku emocji eksplorujac samodzielnie mape.

Misiek ziom 30-08-2005 15:59

YeAh!

YeAh!GRATZ GRATZ GRATZ spoko filmy kontynuuj :D

Takie Sobie Coś z Julery 30-08-2005 16:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez malkolm
Żal mi tylko, ze wszyscy, ktorzy sie podniecaja tekstami "teraz juz wiem gdzie i po co chodzic" nigdy nie poczuja dreszczyku emocji eksplorujac samodzielnie mape.

a chciałbyś samodzielnie explorując mapę, z ciężko zdobytym 33 lvl, wpaść nagle bez run w hordę
Smoków/GSów/I-innych-niebezpiecznych-śmieci-które-cię-na-pewno-zabiją?
nie sądzę.

filmy- świetnie!! dzięki Tobie wiem jak iść do MinoTowerKaz bez deda :) PoH też super :) i w ogóle świetnie :) więceej :D

zamiawiam :P Ancient Tample całe :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:57.