![]() |
Cytuj:
Z bosami sie nieda nakręcić filmiku na zamówienie... gdyż nie wiadomo kiedy się pojawią. Dodałem wioske lizardów. |
Ten Jakundaf desert
jest boski..nagraj filmik z rotów kolo darashi taki krótki bo moi koledzy zawsze sie pytaja gdzie sa all dziury z nimi :P |
Dzięki ci za wszystkie filmiki :) , żę niema cie juz o co prosić ale pezydałby sie filmik z podziemiami fibuli i mount sternum. B)
|
Oglądnąłem kilka filmów i jestem pod wrażeniem :) Świetne " zwiedzanie " :)
Gratulacje dla Cichego, pozdrawiam i czekam z niecierpliwością na następną porcję filmów :) |
cichy mac
"Cichy mac jest wielki"..dla Ciebie to 10 sekund pracy a ile Cichy mac przy tym sie nameczyl? Nie wspomne o zuzyciu run!! Atrudno sie nie zgodzic.. CICHY MAC JEST WIELKI.. i jego filmy tez!!!
:) :) :) :) :) :) :) :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: |
Filmiki zajefajne, tak dobrze zrobionych filmikow nie widzialem. SAN THIEF ! Ukradl Bakiemu Line na Molts i na jakims odcinku bohy !! xD humor w tych filmikach potrzymujecie a najbardziej sie stara SAN XD
Ja bym chcial filmik z Dworcow. |
Jeśli to możliwe to prosiłbym o Ankrahmun i Edron Dragon Lair's.
CICHY MAC JEST WIELKI! |
No w końcu dodałem jakieś nowe filmiki, tym samym zakańczając kopalnie krasnali. Aktualnie mam duże problemy z brakami w runach oraz z zebraniem ekipy, stąd obniżyła się częstotliwość zamieszczania nowych filmów.
|
Czesc mogl bys nagrac filmik z podziemi w greenshore???
|
Uh Aa
Zachwalacie filmy Cichego wiec dlaczego nie napiszemy wiadomosci modkowi tego dzialu zeby przykleil temat??Ten temat to jeden wielki poradnik tibi!
|
Cichy może byś nakręcił z ziomkami jakiś filmik o Hydrach bo nie widziałem filmu z tymi bestami w akcji :p
PS:Za***iste filmy ;) PS2:Up popieram temat jest bardzo fajny i nadaje sie na to zeby go przykleić ;) Przyda sie tu jakiś modek z Kropelka :p |
Jedyne miejsce jakiego nie opisales to trapwood czyli dom dworków i CALY ancient temple, ale wszystkie (oprócz amazon campa bo to nuda na maxa i nie da sie nakrecic dobrego filmu z amazon campem moim zdaniem :/ ale jak cala tibia to cala :D)filmy bly zayeżyste!!!
|
Filmy są fajne, a gdzie można znaleźć aktualizowaną serię o questach? (Jak się tu nie da umieścić to jak można to na PW:p)
|
A czemu nie pokazaleś tombsów za teleportami??? To qs jest???
I jeszcze nie pokazales domku black knighta i bagien. EDIT : Szkoda że nie masz ekipy na tombsy za telportem a ja tak bardzo chcialem wiedziec co tam jest :( A tak pozatym to jak aktywować teleport??? próbowalem przez jednego przejść to mnie teleportnelo kratke w lewo :D EDIT : Trapwood jest (z tego co zobaczylem) miejscem raczej dla knighta bo sorc/drut z gfb nawet jeżeli zabije 10 dworców to raczej koszt run sie nie zwróci :/ Za to dzięki filmowi z mount sternum dowiedzialem się że tam nie są tylko cykolpy :D A o tym że tam da się dojść przez kazordoon o w życiu bym nie wpadl :confused: CIHY MAC JEST WIELKI |
Ludzie spoko wszystko bedzie.. o ile wiem dzis bedzie film z Mt Sternum dodany.. troche cierpliwosci.. na mnie Cichy moze liczyc.. ale zeby zebrac ekipe np za tomby to troche czasu i srodkow trzeba miec.. niemniej jak na mnie Cichy moze liczyc.. cieszcie sie z tego co macie.. hail Cichy mac ;)
|
Temat do przyklejenia !!! CICHY JEST WIELKI !! :p
|
Filmiki są zajefajne... teraz już wiem gdzie i po co chodzić... tylko mam jedną prośbe czy możesz koło każdego filmiku napisać czy teren free czy pacc a reszta super.
|
Lista sfilmowanych lokacji spora. Wklad pracy doceniony.
Żal mi tylko, ze wszyscy, ktorzy sie podniecaja tekstami "teraz juz wiem gdzie i po co chodzic" nigdy nie poczuja dreszczyku emocji eksplorujac samodzielnie mape. |
YeAh!
YeAh!GRATZ GRATZ GRATZ spoko filmy kontynuuj :D
|
Cytuj:
Smoków/GSów/I-innych-niebezpiecznych-śmieci-które-cię-na-pewno-zabiją? nie sądzę. filmy- świetnie!! dzięki Tobie wiem jak iść do MinoTowerKaz bez deda :) PoH też super :) i w ogóle świetnie :) więceej :D zamiawiam :P Ancient Tample całe :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:57. |