Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Sergio Demonslayer (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=47146)

Łuki 04-09-2005 10:01

Własinie sprawdziłem jego postac 4 lvl dostała bana Banished: until Sep 09 2005, 02:20:06 CET because of offensive statement czy ktoś wie zaco dostał bana :(
@Edit:
Może to za rasistowskie posty na forum np "Fuck all BR"?

Psiqta 04-09-2005 12:31

@up : moglbyc mi podac nicka tego chra na 4 lvl'u

i co do tego utwory "iN the end" to sa jej 3 wersje ,ta w filmie to ta z plyty "Hybrid theory"

Novaq Roz......alacz 04-09-2005 13:35

ja *******e tu jest key ja wam muwie a wy "wielki gracz..." ****a szkoda ze odszedl bo juz cos sie *******ic na tym forum zaczyna...

Sir Emilio 04-09-2005 13:45

to ******* i ruhaj matke w domu...

Raila 04-09-2005 13:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Novaq Roz......alacz
ja *******e tu jest key ja wam muwie a wy "wielki gracz..." ****a szkoda ze odszedl bo juz cos sie *******ic na tym forum zaczyna...

szkoda mi na ciebie slow. umiesz pisac??

Master Knight de'Vere 04-09-2005 14:19

Cytuj:

OMFG Keya to ty masz na ryju!...Szkoda gadać...

Filmik za***isty...
PS:Tylko nie wiem czemu ale w 42 sekundzie wyłącza mi sie i leci od nowa wie ktoś co z tym zrobić?

Antyhak 04-09-2005 14:28

Na końcu tegoż filmu napisał bardzo trafną notke....szkoda że tak późno niektórzy dochodzą do takiego wniosku....

Filarel 04-09-2005 22:46

Żal mi tego 134 elite knighta a tego ***anego gm'a bym go za***ał w rl'u H*ja.Luring to gra.Jak oni są tacy teh 1337 to niech zrobią coś z luringiem.

Sir Duet 05-09-2005 09:35

Cytuj:

boshe ty jestes chory na leb ja*******e ty masz ryj jak key looger sciagnelo 20 osob i nikt nie*******i ze key looger a ty ****a jedyny na*******asz aa key looger key looger ****a twoj ryj to key looger

Psiqta 05-09-2005 09:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Filarel
Żal mi tego 134 elite knighta a tego ***anego gm'a bym go za***ał w rl'u H*ja.Luring to gra.Jak oni są tacy teh 1337 to niech zrobią coś z luringiem.

bozhe jaki żal ,mówisz ze luring to czesc gry , a wyludzanie haraczy od polowy +50lvl to tez dla ciebie czesc gry i masowe morderstwa tak bez powodu ?

PS. Moze nastepnym razem przeczytasz wypowiedzi wszystkich , a nie piszesz jakies glupoty ... X(

Date youi ( jamera) 05-09-2005 14:00

-.-

dobra ***ac sie ... jak bedziecie plakac ze was hakli to nie moja wina

Sir Duet 05-09-2005 16:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Date youi ( jamera)
dobra ***ac sie ... jak bedziecie plakac ze was hakli to nie moja wina

ja*******e ty jestes *******niety kolege sobie nawet juz znalazles skanowales to? bo ja tak kasperskym avastem wiec mi nie******* to nawet ****a niema spy ware dupo

nikt ci niehacknie tego p seta nieboj sie

Hieyan 05-09-2005 17:08

@up
Kto jak kto, ale ja nie chodze w p secie...

@topic
Czym otwożyć ten film? Przed chwila oglądałem film ***** i teraz to ściągnąłem i pisze że nie obsługuje tego formatu =/

nightwish_88 06-09-2005 17:33

za***isty filmik... kto wie w jakim programie można robić takie filmiki?

Psiqta 06-09-2005 17:40

We frapsie robisz 30-sekundowe ( no chyba ze kupisz pelna ver. programu to wiecej ... ) sekwencje a w VideoMaschu je łączysz i dodajesz jakies dodatki .

Miszczu 06-09-2005 17:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Date youi ( jamera)
X( mnie jakos to haklo i mojego kumpla po obejzeniu pzresknowalismy keyloger !!! zamknac ten temat

o moj boze naprawde myslisz? ze tu jest keylogger ale jestes inteleignetny jakby byl dawny by zamkneli modkowie ten temat ......a to moze byc zbieg okolicznosci pogratulowac pogratulowac

Sir Duet 06-09-2005 19:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hiey
@up
Kto jak kto, ale ja nie chodze w p secie...

@topic
Czym otwożyć ten film? Przed chwila oglądałem film ***** i teraz to ściągnąłem i pisze że nie obsługuje tego formatu =/

musisz miec kodeki a jak tak to nawet iu winampie ps
czy mowilem ****a do ciebie?nie, ;) wiec sie od*** ok?

Szatyneczka 06-09-2005 19:17

I za co mu wkoncu deleta zrobili bo jakos nie kumam...??

Na filmie pojawilo sie kilka znajomych twarzy. Chociarz juz nie gram pamietam krotkie pogawedki z nim

pozdro

Łuki 07-09-2005 21:51

[quote=Szatyneczka]I za co mu wkoncu deleta zrobili bo jakos nie kumam...??

Na filmie pojawilo sie kilka znajomych twarzy. Chociarz juz nie gram pamietam krotkie pogawedki z nim

pozdro

Poczytaj posty a bendziesz wiedzał :)

Sir Duet 07-09-2005 23:06

[quote=Łuki]
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szatyneczka
I za co mu wkoncu deleta zrobili bo jakos nie kumam...??

pozdro

Poczytaj posty a bendziesz wiedzał :)

omfg trudno bylo mu dac odpowiedz z 4 wyrazami?

za zle zachowanie miedzy innymi lurowanie,rasistowskie texty na forum typu fuck all br itd=/

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:55.