![]() |
Własinie sprawdziłem jego postac 4 lvl dostała bana Banished: until Sep 09 2005, 02:20:06 CET because of offensive statement czy ktoś wie zaco dostał bana :(
@Edit: Może to za rasistowskie posty na forum np "Fuck all BR"? |
@up : moglbyc mi podac nicka tego chra na 4 lvl'u
i co do tego utwory "iN the end" to sa jej 3 wersje ,ta w filmie to ta z plyty "Hybrid theory" |
ja *******e tu jest key ja wam muwie a wy "wielki gracz..." ****a szkoda ze odszedl bo juz cos sie *******ic na tym forum zaczyna...
|
to ******* i ruhaj matke w domu...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
OMFG Keya to ty masz na ryju!...Szkoda gadać... Filmik za***isty... PS:Tylko nie wiem czemu ale w 42 sekundzie wyłącza mi sie i leci od nowa wie ktoś co z tym zrobić? |
Na końcu tegoż filmu napisał bardzo trafną notke....szkoda że tak późno niektórzy dochodzą do takiego wniosku....
|
Żal mi tego 134 elite knighta a tego ***anego gm'a bym go za***ał w rl'u H*ja.Luring to gra.Jak oni są tacy teh 1337 to niech zrobią coś z luringiem.
|
Cytuj:
boshe ty jestes chory na leb ja*******e ty masz ryj jak key looger sciagnelo 20 osob i nikt nie*******i ze key looger a ty ****a jedyny na*******asz aa key looger key looger ****a twoj ryj to key looger |
Cytuj:
PS. Moze nastepnym razem przeczytasz wypowiedzi wszystkich , a nie piszesz jakies glupoty ... X( |
-.-
dobra ***ac sie ... jak bedziecie plakac ze was hakli to nie moja wina
|
Cytuj:
ja*******e ty jestes *******niety kolege sobie nawet juz znalazles skanowales to? bo ja tak kasperskym avastem wiec mi nie******* to nawet ****a niema spy ware dupo nikt ci niehacknie tego p seta nieboj sie |
@up
Kto jak kto, ale ja nie chodze w p secie... @topic Czym otwożyć ten film? Przed chwila oglądałem film ***** i teraz to ściągnąłem i pisze że nie obsługuje tego formatu =/ |
za***isty filmik... kto wie w jakim programie można robić takie filmiki?
|
We frapsie robisz 30-sekundowe ( no chyba ze kupisz pelna ver. programu to wiecej ... ) sekwencje a w VideoMaschu je łączysz i dodajesz jakies dodatki .
|
Cytuj:
|
Cytuj:
musisz miec kodeki a jak tak to nawet iu winampie ps czy mowilem ****a do ciebie?nie, ;) wiec sie od*** ok? |
I za co mu wkoncu deleta zrobili bo jakos nie kumam...??
Na filmie pojawilo sie kilka znajomych twarzy. Chociarz juz nie gram pamietam krotkie pogawedki z nim pozdro |
[quote=Szatyneczka]I za co mu wkoncu deleta zrobili bo jakos nie kumam...??
Na filmie pojawilo sie kilka znajomych twarzy. Chociarz juz nie gram pamietam krotkie pogawedki z nim pozdro Poczytaj posty a bendziesz wiedzał :) |
[quote=Łuki]
Cytuj:
omfg trudno bylo mu dac odpowiedz z 4 wyrazami? za zle zachowanie miedzy innymi lurowanie,rasistowskie texty na forum typu fuck all br itd=/ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:55. |