![]() |
Spoko filmik ale trzeba na to kupe czasu żeby coś dobrego zarobić osobiście wole hunty...
|
ej a jakim programem odpalic taki filmik?? ;(
|
@up
Tibia cam... więcej info w przyklejonym temacie |
skad mam wziac tibiacam??
|
Bardzo dobry sposub na zarbianie, tym bardziej ze przegralem juz 1k :p
@up Szukaj... |
Ja powiem tak.. ja o tym wiedziałem wcześniej już... B) Ale fajnie że nakręcileś ten filmik bo wiele osób niewiedziało ... kolega ostatnio tam w 30 minut zarobil 3k
;) xD to jest oplacalne :P |
Cytuj:
Oto link ... http://tibia.pl/forum/showthread.php?t=8485 |
He spx
He to jest niezłe z 1k udało mi się wygrać 11,5k :D
|
Ja straciłem już jakieś 600 gp a jestem po zmianie śwaita więc to cała moja kasa była. A swoją drogą: LUDZIE !!! JAK WY TO ROBICIE?? NIE WYGRAŁEM JESZCZE ANI RAZU ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(
|
easy :D
:cup: 0,5 godziny gry pokazowej na swiecie aldora i zysk +20k
w koncu przydalo sie na cos wyzsze wyksztalcenie i wiadomosci z matematyki :P ucz sie ucz bo wiedza to do Kasy w Tibi klucz :D systemy z zakladow sportowych rullezz. btw. w realu tez sie z tego utrzymuje :P |
Cytuj:
|
Ej a możecie mi napisać jak sie TibiaCam obsługiwać? Jak ten filmik mam otworzyć?
Oj sry juz znalazłem |
Sposob
nie ma czegos jak sposob hazard to szczescie (to zalezy w jaka gre )
|
Naprawde dużo można w tym wygrać, trzeba tylko wiedzieć jak grać. Po wygranej trzeba zaczynać od 1 gp, bo wtedy jest najmniejsze prawdopodobieństwo wygranej, później stopniowo zwiększać o 5, 10, aż sie dojdzie do 99. Z 500 gp zrobilo sie 3k i nadal rośnie ;>
|
Co to jest?
Cytuj:
|
Jak mam uruchomić ten filmik????
Jak mam to uruchomić????Jak ściągnąc ten program???? ;( Sama nie wiem, wię prosze pomózcie!!!! :(
|
e no, dobra pomoc "techniczna" do gry :]
|
Carlin
Mam pytanko
Jest to oże w innych miastach naprzyklad Carlin albo AB?? |
NIe moge otworzyc tego filmiku. niech mi ktos powie wktorym miejscu w venore to jest
|
Wchdoze mam 500gp po chwili robi sie 2600 gp po chwili znowu sie robi 500gp ): trzeba wiedziec kiedy przestac.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:21. |