Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   1st team banshee quest thoria =|| warto obejrzec (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=48305)

Cisak0123 31-08-2005 00:10

Cooż , troszke chamsko ; <

;d

Chaosu 31-08-2005 00:23

Jednak honor jest, lubię tą grę za to że jest w niej wszystko co ludzkie, dob re zachowania także.

Chciałbym zwróić uwagę na Khalidora który perfidnie używał uhbota, popatrzcie jak zabawnie się uhał blokując DLa... jakoś trudno mi uwierzyć że bał się śmiertelnego spamu dlatego uhał się bez przerwy.

pivope 31-08-2005 01:20

Dobra Mozna Jush Uznac Ze Temat Jest Zamkniety ~!

Ptak Pogromca 31-08-2005 07:34

[quote=Novaq Roz......alacz]
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marshal
Tak to jest jak się chodzi na questy z nieznanymi osobami... tylko zastanawiają mnie 2 rzeczy, jak zobaczyłeś co się dzieje, czemu nie dałeś itemów (tshield, bohy, kasa) do eq ?? Zawsze mogły nie wypaść.. po drugie, miałeś co najmniej 2 szansy na wylogowanie się

Jak by sie wylogował to by sie potwory zrespily noobku...

NO I ? gs by niedobiegł a dl by pierdnoł z vave conajwyżej -,-

Gold'Ciaper 31-08-2005 15:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pivope
Dobra Mozna Jush Uznac Ze Temat Jest Zamkniety ~!

Sam się lepiej zamknij i dalej brón na thori swoich kretynów z rl to daleko zajdziesz-.-

chiquita banan 31-08-2005 16:48

Cwanish i gorthard powinni sie pogodzic przeciwko sikewsowi

nie znam nikogo z obu stron ale zadne PA nie upowaznia do takiego hamstwa jakie mialo miejsce na banshee quest. I wydaje mi sie ze cwan ma racje z tym ze nie mieliby szansy w utrzciwej walce bo tej pulapki nie nazwal bym utrzciwa to bylo wbijanie noza w plecy. :( Zdradziliscie cezara, a gorthard był brutusem.

pamietam jak ja gralem na zanerze nie chce sie chwalic wiec powiem bylem dobry i kumple tez kozaczyli, kilka razy dałem protekcje hmm prowiderom i potem musialem doplacac za nich wiec wychodzilem duzo na minus.
DO CWANISHA ;) :olej ze kumple mówia ze jestes hamem i egoistom ty dobrze grasz i dbaj o swój tyłek niech oni sie nauczą a nie robią ci kłopoty.

DO Polaków na thori X( :jest nas duzo mozna by opanowac server ale jesli bedziemy sie klucic i wybijac miedzy soba to tak sie nigdy nie stanie.wyeliminowaliscie juz wovera co dalej ??sikews to podstepna bestia i nawet jesli sher to tym bardziej co dwie głowy to nie jedna :o .

wolfram 31-08-2005 16:57

a wover to nie byl polak ?

lol

Ufocznik 31-08-2005 18:27

No cóż... gdy w grę wchodzą pieniądze honor przestaje się liczyć
Tak offtop to high lvle nie szukają towarzystwą i jeśli w miarę szybko nabijasz lvle i wkrótce możesz być high lvlem pewnie sie przyczepi ktoś i trzeba płacić, ja nienawidze PA i dlatego zmieniłem Valoria na Guardie (non pvp). Filmik niezły, dużo akcji itd. ;)

Yavalion 31-08-2005 18:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez chiquita banan
nie znam nikogo z obu stron ale zadne PA nie upowaznia do takiego hamstwa jakie mialo miejsce na banshee quest. I wydaje mi sie ze cwan ma racje z tym ze nie mieliby szansy w utrzciwej walce bo tej pulapki nie nazwal bym utrzciwa to bylo wbijanie noza w plecy. :( Zdradziliscie cezara, a gorthard był brutusem.

pamietam jak ja gralem na zanerze nie chce sie chwalic wiec powiem bylem dobry i kumple tez kozaczyli, kilka razy dałem protekcje hmm prowiderom i potem musialem doplacac za nich wiec wychodzilem duzo na minus.
DO CWANISHA ;) :olej ze kumple mówia ze jestes hamem i egoistom ty dobrze grasz i dbaj o swój tyłek niech oni sie nauczą a nie robią ci kłopoty.

DO Polaków na thori X( :jest nas duzo mozna by opanowac server ale jesli bedziemy sie klucic i wybijac miedzy soba to tak sie nigdy nie stanie.wyeliminowaliscie juz wovera co dalej ??sikews to podstepna bestia i nawet jesli sher to tym bardziej co dwie głowy to nie jedna :o .

hahaha Wover to Polak zresztą też z Kg tak samo jak ja , Gorth , Drasen i Kara więc o co chodzi? :D Znowu to głupie gadanie o wybijaniu Szwedów bo są źli i o trzymaniu się Polakami bo to patriotyczne? :D hahahaha n/c

Karajakataka 31-08-2005 19:07

Yavalion:
Nie oklamuj ludzi :P...

omg 31-08-2005 19:17

wlaśnie dlatego nie gram juz od paru miechów w tibię;) po co w to grać jak i tak skończysz :P Szwedzi, Polacy, Brazylijczycy, Katarczycy, Chinczycy wszyscy sa ludźmi, więc nie wiem po co robić granice :] jak dla mnie przez jednego kolesia cały narod nie jest jednym wielkim n00bem, tylko ta właśnie jednostka, a narodowość nie ma nic do rzeczy...bo są tacy Polacy co się gorzej zachowają od takiego Brazylijczyka, a i znajdą się tacy Brazylijczycy, którzy będą dużo gorsi od tibijskiego polaka :P (zaraz pewnie ktoś mnie znowu zjedzie xd)

chiquita banan 31-08-2005 19:37

wiem ze wover to polak błedy interpunkcyjne powinienem dac tam wiekszą kropke bo to ze wyeliminowaliscie wovera mialo byc z zdaniem "ale jesli bedziemy sie klucic i wybijac miedzy soba (między polakami)to tak sie nigdy nie stanie.wyeliminowaliscie juz wovera co dalej ??"
chodzilo mi oto cóż niekt nie jest doskonały szczególnie jak sie gra i zawala szkołe :P

zycze wysokich stopni wszystkim w nowym roku szkol

ja nie powiedzialem ze szwedzi sa zli powiedzialem ze sikews to diabeł wcielony który powoli staje sie bezkonkurencyjny w rankingu exp. przy najblizszejokazji poleci jatriaz, niah~, khalidor.
a co do opanowania serva to chetnie polacy ale nie koniecznie, poprostu zeby ktos trzymal wladze i byl autorytetem a w tej chwili sikews chyba nie jest wzorem do nasladowania.

Karajakataka 31-08-2005 19:49

Co sie sapiecie? Akcja byla dobra? Padlo troche polaczkow ? Loot byl?
Thoria stawala sie smutna wiec trzeba bylo rozkrecic ja troche... a ze pare reasonow bylo :evul:

aaaa zapomnialalbym, Maxi Kross padl wczesniej i spadlo z niego troche ( dsm, c-legi v-shield, bohs) wiec dobrze ze tego czesc z was nie widziala bo juz tragedia na miare 11 wrzesnia bylaby dla was :D

Yavalion 31-08-2005 19:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Karajakataka
Co sie sapiecie? Akcja byla dobra? Padlo troche polaczkow ? Loot byl?
Thoria stawala sie smutna wiec trzeba bylo rozkrecic ja troche... a ze pare reasonow bylo :evul:

aaaa zapomnialalbym, Maxi Kross padl wczesniej i spadlo z niego troche ( dsm, c-legi v-shield, bohs) wiec dobrze ze tego czesc z was nie widziala bo juz tragedia na miare 11 wrzesnia bylaby dla was :D

Potop Szwedzki jak już...

wolfram 31-08-2005 19:52

co do reason...

to ze planowalem jakikolwiek atak na sikewsa + to ze zlootowalem 2 blue robe i 2 ss z wrl + to ze namawialem ktoregokolwiek z waszych kolegow zeby przeszedl na nasza strone

jest tak samo prawdziwe jak

plotka ze sikews mnie przepraszal odda mi itemy i zaplaci za moja smierc... <lol>

Karajakataka 31-08-2005 19:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yavalion
Potop Szwedzki jak już...

Auhauah chyba potop zjednoczonych Krolestw Szwecji i Kg no i moze Karlina :confused:

Yavalion 31-08-2005 19:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Karajakataka
Auhauah chyba potop zjednoczonych Krolestw Szwecji i Kg no i moze Karlina :confused:

zapomniałeś o Grzybowie i Radzikowie :evul:

lookie 31-08-2005 22:29

kara~ odwaliles niezly numer...

i mam do ciebie prosbe: nie udzielaj sie lepiej

pivope 31-08-2005 22:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gold'Ciaper
Sam się lepiej zamknij i dalej brón na thori swoich kretynów z rl to daleko zajdziesz-.-

Wiek: 14 <- to wszytko wyjasnia widac ze nieumiesz czytac a tak wogule to nieudzialj sie lamusie jak niewiesz oco poszlo nieposzlo o nic takiego jak jakas protekcja niewiesz to sie nieodzywaj i przczytaj jeszcze raz co tam napiaslem :) jush po wszytskim mozecie sie rozejsc niewiem po co lataja teraz wasze komenty -.-''

lookie 31-08-2005 23:38

tak na koniec mojej przygody z thoria:
zalatwcie Gorthard'a, Karajakatake i Jariaza( bo go tez nie lubie...) jak beda wracac z hunta albo z jakiegos questa fri itanz + kupa smiechu... :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:59.