Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Pierwszy września. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=48818)

lookie 01-09-2005 16:07

jestem retraied przez szkole... :( :( :( :(
do tibii wroce dokladnie za 10 miesiecy... rozpoczynam odlicznie..:P :P :P

Alora 01-09-2005 16:07

Szkoła

O nie znowu ta banda debilow na choryzoncie!!!!!!!!!!!!!!!!
Dobrze że u mnie jeden kolegaz klasy gra w tibie na Aldorze bedzie z kim gadać. A pozatym zmarnuje 1 miesiąc pacc. Nie musze lecieć i nooobków pozabijać bo nie wytrzymam. CYA ALL I POWAODZENAIW NAUCE!!!!!!!!!!

Adaras 01-09-2005 16:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kraiten
Tak kolegujcie sie z dupnym cipasoftem.

Tak, wyjdź i zamknij za sobą drzwi - wieje.

@Ontopic
Hmm..Pierwsza klasa licka..Klasa z początku fajna, szkoła też niezła ale czuję się jakoś dziwnie :P No i te przeklęte dojazdy =\

Gilthas 01-09-2005 16:09

Pierwszaki.

Hyhyhy ja poszedłem do drugiej gimnazjumii teraz tych pierszaków zniszcze psychicznie jaki fizycznie :D A więc pierwszaki macie odemnie taki cytaci ik : "Będziecie bici i karani i w dupe kopani". Pozdrawiam redaktorów, and thx za życzenia. 8o

Elmer 01-09-2005 16:45

Ahh ta szkoła. Będzie trzeba odłożyć tibie w kąt i się zacząć uczyć (I liceum)

@drom
Z tym paccem tojuż przesadzacie

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dr. Omader
Przypominamy, że rok szkolny mija dużo lepiej jeśli jest się posiadaczem premium account, szczególnie, takiego kupionego przez tibia.pl

A może rok szklny mija dużo lepiej z Choinką zapachową do malucha albo wibratorem odbytniczym ??

Nie pisze tego na złośc wam tylko aby uświadomić, że nic na siłe.

Ziomululek 01-09-2005 16:56

kur...mac ja do nowje szkoly:(zkocili mnie juz przed szkoła mam fajny napis na czole xD a moja wychowawczyni jak ****...koń wyglada omg!!!i troche z tym paccem przesada
Cya In Tibia

drizztpl 01-09-2005 17:13

Ten dzień powinien być dniem żałoby narodowej... ech... A czy rok szkolny mija "szybciej" gdy ma się PACC? Mam nadzieję ;] Zresztą, sprawdzę to :P Jak na razie PACC do listopada, a później jak się nie znudzę do na 6 miechów :P Oczywiście przez tibia.pl ;]

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elmer
A może rok szklny mija dużo lepiej z Choinką zapachową do malucha albo wibratorem odbytniczym ??

Jak chcesz ja mogę sprawdzić choinkę, wibrator odbytniczy pozostawiam Tobie ^^

Master druid 01-09-2005 17:29

Dacie se tak?

Looknijcie plx na strone http://tmekm1234.gaa.pl/portal.php i zobaczcie na najnowszego newsa tam :> Wy se tak dajecie na tibia.pl ? :>

Elmer 01-09-2005 17:38

@master druid
Totalny Own3d przez duże O.
No to mamy afere plagiatową :P

Cossma 01-09-2005 17:53

No i skończyło się granie w TIBIE do 3-4 rano (mało osób dużo expa :) )
ale nie odstawiajmy Tibii w kąt przecierz zawsze znajdzie się pare godzinek w ciągu dnia na expowanko :D .

PS. Ja gram dalej mimo iż teraz jestem w 3 klasie i niedługo matura !!!!
8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o

Byrekpl 01-09-2005 17:58

ja ci dam miesiąc dłużej!!! to dopiero za dwa lata.....

Shardzik 01-09-2005 18:07

Drom, to już była przesada, przez ciebie dzieci nie otrzymają promocji w prawdziwym życiu - do następnej klasy... ;)

lookie 01-09-2005 18:21

Wojmil:[...] jednak pocieszeniem, bowiem mojemu kumplowi z Kanady starsza odinstalowała już Tibię !!! i zabroniła jej instalować aż do Świąt Bożego Narodzenia. LOL LOL LOL - zawsze można skorzystać z kafejek w takich przypadkach[...]

ja niestety mam to samo tylko ze nie do Świąt Bożego narodzenia...
ja mam zakaz grania do natepnych wakacji... :( :( :( :(

Galima Khor 01-09-2005 18:26

Wakacje sie konczom a zaczyna sie szkola

to Smutny Krzyk dla kazdego :( ale hociasz jedno nauczymy sie czegos hociasz zaczyna sie harowanie ale Ortografia sie polepszy :cup:

Name Galima Khnor B)

Level 8 :( :Ork:

Skills 21/20 ciongle rosnom :baby: :crusader:

Kocham mojom zone Palladynka of Celesta

Neqs 01-09-2005 18:30

Ech... Ten rok szkolny chyba będzie najgłupszy w moim życiu...
1. To jest I gim ;( (moją koleżankę i mojego kolegę już zdążyli okocić 8o )
2. To będzie NAJDŁUŻSZY rok szkolny w moim życiu (niestety, prawdopodobnie do 30 czerwca ;()
I jeszcze ten zwalony plan ;/ Najlepiej mają ci, co jeszcze nie idą do szkół... B) Ja też tak chcę :D

Axis 01-09-2005 19:06

Hehehe, LOL.

A ja ide sobie do wymarzonej szkoły (Technikum Elektroniczne), na wymarzony profil (Informatyk). Mam w klasie aż 3 laski, i to nie najwyższych lotów (choć złe też nie są), i mi jakoś tibi nie żal. Pewnie będe spędzał przy niej tylko jakieś 1~2h dziennie (i to nie zawsze, bo mi doszło w ch** przedmiotów), ale jedno wam powiem (napisze), życie jest piękne. Tibia to tylko gierka, a w szkole tyle się może zdażyć...

@Up: Z koceniem to zawsze była jazda, 3 lata temu nie dałem się okocić (choć się na mnie uwzieli, pięciu kolesi na mnie jednego, ale i tak im się nie udało :evul: ), i teraz też się bez walki nie poddam (choć będzie ciężko, bo mam szkołę w nieciekawej (że to tak delikatnie ujmę) okolicy.

C'ya in RL ;)

Bakura 01-09-2005 19:16

Cytuj:

ps. Przypominamy, że rok szkolny mija dużo lepiej jeśli jest się posiadaczem premium account, szczególnie, takiego kupionego przez tibia.pl(fakt potwierdzony naukowo). Więcej na ten temat przeczytasz tutaj.

Taaaa...z tym najlepiej:P Zamiast 2x2 rozwiąż problem jak zapłacić za PACCA...zamiast nauczenia się czasów z języka polskiego ubij demona:P TO JEST ŚWIETNA PRZYSZŁOŚĆ:D

Ekhm...a teraz serio...no ja załamany jestem;/ 3 gim ...będzie kicha:( Mam nadzieje ,że nie trafi mi się jakieś liceum cieńkie w przyszłym roku (mój kolega ma w klasie samych "wieśniaków"

Eeee...to znaczy się...życze Wam samych 6 ....I dobrego lootu na tiquandzie-kup pacca,bądź mądry ^^

Agar 01-09-2005 20:03

I czego narzekacie :p Ide do 3 liceum a do klas pierwszych przyszło jakieś 140 dziewczyn B) Trzeba będzie sie rozejrzeć może coś sie znajdzie bo jest w czym wybierać ;)

Zizevolo 01-09-2005 20:16

Cytuj:

I nie smućcie się końcem wakacji… Studenci mają jeszcze miesiąc, przez który wy będziecie musieli się już uczyć(a oni będą sie bawić) i całkowicie się z wami (nie)solidaryzują :>

nie zgadzam sie z toba studenci wlasnie zaczynaja sesje poprawkowa wiec tez koniec waacji przynajmniej dla niektorych ;p

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gilthas
Hyhyhy ja poszedłem do drugiej gimnazjumii teraz tych pierszaków zniszcze psychicznie jaki fizycznie :D A więc pierwszaki macie odemnie taki cytaci ik : "Będziecie bici i karani i w dupe kopani". Pozdrawiam redaktorów, and thx za życzenia. 8o

zeby ciebie ktos w dupe nie ....... jak trafsz do poprawczaka za znecanie sie ;p

Duke Dran 01-09-2005 20:23

aff ja to bym chcial jeszcze z miesiac, zrobilbym sobie ten lvl :p

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:18.