![]() |
jestem retraied przez szkole... :( :( :( :(
do tibii wroce dokladnie za 10 miesiecy... rozpoczynam odlicznie..:P :P :P |
Szkoła
O nie znowu ta banda debilow na choryzoncie!!!!!!!!!!!!!!!!
Dobrze że u mnie jeden kolegaz klasy gra w tibie na Aldorze bedzie z kim gadać. A pozatym zmarnuje 1 miesiąc pacc. Nie musze lecieć i nooobków pozabijać bo nie wytrzymam. CYA ALL I POWAODZENAIW NAUCE!!!!!!!!!! |
Cytuj:
@Ontopic Hmm..Pierwsza klasa licka..Klasa z początku fajna, szkoła też niezła ale czuję się jakoś dziwnie :P No i te przeklęte dojazdy =\ |
Pierwszaki.
Hyhyhy ja poszedłem do drugiej gimnazjumii teraz tych pierszaków zniszcze psychicznie jaki fizycznie :D A więc pierwszaki macie odemnie taki cytaci ik : "Będziecie bici i karani i w dupe kopani". Pozdrawiam redaktorów, and thx za życzenia. 8o
|
Ahh ta szkoła. Będzie trzeba odłożyć tibie w kąt i się zacząć uczyć (I liceum)
@drom Z tym paccem tojuż przesadzacie Cytuj:
Nie pisze tego na złośc wam tylko aby uświadomić, że nic na siłe. |
kur...mac ja do nowje szkoly:(zkocili mnie juz przed szkoła mam fajny napis na czole xD a moja wychowawczyni jak ****...koń wyglada omg!!!i troche z tym paccem przesada
Cya In Tibia |
Ten dzień powinien być dniem żałoby narodowej... ech... A czy rok szkolny mija "szybciej" gdy ma się PACC? Mam nadzieję ;] Zresztą, sprawdzę to :P Jak na razie PACC do listopada, a później jak się nie znudzę do na 6 miechów :P Oczywiście przez tibia.pl ;]
Cytuj:
|
Dacie se tak?
Looknijcie plx na strone http://tmekm1234.gaa.pl/portal.php i zobaczcie na najnowszego newsa tam :> Wy se tak dajecie na tibia.pl ? :>
|
@master druid
Totalny Own3d przez duże O. No to mamy afere plagiatową :P |
No i skończyło się granie w TIBIE do 3-4 rano (mało osób dużo expa :) )
ale nie odstawiajmy Tibii w kąt przecierz zawsze znajdzie się pare godzinek w ciągu dnia na expowanko :D . PS. Ja gram dalej mimo iż teraz jestem w 3 klasie i niedługo matura !!!! 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o |
ja ci dam miesiąc dłużej!!! to dopiero za dwa lata.....
|
Drom, to już była przesada, przez ciebie dzieci nie otrzymają promocji w prawdziwym życiu - do następnej klasy... ;)
|
Wojmil:[...] jednak pocieszeniem, bowiem mojemu kumplowi z Kanady starsza odinstalowała już Tibię !!! i zabroniła jej instalować aż do Świąt Bożego Narodzenia. LOL LOL LOL - zawsze można skorzystać z kafejek w takich przypadkach[...]
ja niestety mam to samo tylko ze nie do Świąt Bożego narodzenia... ja mam zakaz grania do natepnych wakacji... :( :( :( :( |
Wakacje sie konczom a zaczyna sie szkola
to Smutny Krzyk dla kazdego :( ale hociasz jedno nauczymy sie czegos hociasz zaczyna sie harowanie ale Ortografia sie polepszy :cup:
Name Galima Khnor B) Level 8 :( :Ork: Skills 21/20 ciongle rosnom :baby: :crusader: Kocham mojom zone Palladynka of Celesta |
Ech... Ten rok szkolny chyba będzie najgłupszy w moim życiu...
1. To jest I gim ;( (moją koleżankę i mojego kolegę już zdążyli okocić 8o ) 2. To będzie NAJDŁUŻSZY rok szkolny w moim życiu (niestety, prawdopodobnie do 30 czerwca ;() I jeszcze ten zwalony plan ;/ Najlepiej mają ci, co jeszcze nie idą do szkół... B) Ja też tak chcę :D |
Hehehe, LOL.
A ja ide sobie do wymarzonej szkoły (Technikum Elektroniczne), na wymarzony profil (Informatyk). Mam w klasie aż 3 laski, i to nie najwyższych lotów (choć złe też nie są), i mi jakoś tibi nie żal. Pewnie będe spędzał przy niej tylko jakieś 1~2h dziennie (i to nie zawsze, bo mi doszło w ch** przedmiotów), ale jedno wam powiem (napisze), życie jest piękne. Tibia to tylko gierka, a w szkole tyle się może zdażyć... @Up: Z koceniem to zawsze była jazda, 3 lata temu nie dałem się okocić (choć się na mnie uwzieli, pięciu kolesi na mnie jednego, ale i tak im się nie udało :evul: ), i teraz też się bez walki nie poddam (choć będzie ciężko, bo mam szkołę w nieciekawej (że to tak delikatnie ujmę) okolicy. C'ya in RL ;) |
Cytuj:
Ekhm...a teraz serio...no ja załamany jestem;/ 3 gim ...będzie kicha:( Mam nadzieje ,że nie trafi mi się jakieś liceum cieńkie w przyszłym roku (mój kolega ma w klasie samych "wieśniaków" Eeee...to znaczy się...życze Wam samych 6 ....I dobrego lootu na tiquandzie-kup pacca,bądź mądry ^^ |
I czego narzekacie :p Ide do 3 liceum a do klas pierwszych przyszło jakieś 140 dziewczyn B) Trzeba będzie sie rozejrzeć może coś sie znajdzie bo jest w czym wybierać ;)
|
Cytuj:
Cytuj:
|
aff ja to bym chcial jeszcze z miesiac, zrobilbym sobie ten lvl :p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:18. |