Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Wydarzenia z Polskiego Servera (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=50940)

Losari 01-11-2005 01:36

Co do przydupasa niejestem nim niewykonuje tylko rokazuw bo sam daje takze pomysly itp wiec nie******* mi takich glupot, co do pana nad toba to sam jestes n00bem i nie******* mi o pvp-.-

scorp 01-11-2005 06:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Paxxx
ludzie nie mozecie tego pojąć że Polacy to najwieksze nOOby?? Duskiness to udawadnia na kazym kroku(mestor,totaly,artisto ..)wszyscy narzekaja na Brazoli Szwedów ale najbardziej Bolesną prawda jest to ze to my jestesmy ..:/
co do Sarandiela itp nie mozecie nazywac kogos noobem skoro sami w zyciu nie osiagneliscie(osiagniecie) tego lvlu -.- chodzi o to ze on jak reszta sa przydupasami taifuna wykonuja tylko rozkazy.. zrozumcie Furora stracony serv kazdy wiekszy lvl bedzie padal pokolei zobaczycie :)

Odezwał sie najmądrzejszy...huh ja mam juz taki lvl jak sarandiel(prawie, okolo 5 lvli roznica) widac po tobie ze jestes nóbem, TOTALY, jest nawiekszym nie noobem jakim widzialem, huh on nie wywala dla jaj, poprostu siedza tam nooby i przekszadzaja, ktore nie byly pierwszy, w takiej sytuacji duskiness znajduje okazje zeby zabic kogos i wziaisc loot w tym wypadku totaly mial aola -.-

HAIL Mestor Rhu(Seth-Drone), Legend's Never Die!

scorp 01-11-2005 06:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Losari
Co do przydupasa niejestem nim niewykonuje tylko rokazuw bo sam daje takze pomysly itp wiec nie******* mi takich glupot, co do pana nad toba to sam jestes n00bem i nie******* mi o pvp-.-

No nie wiem, z tego co słyszałem masz 2 ownerow czy cos takiego -.-, tak samo jak na innym swiecie dzieliles czemu teraz mialbys tego nie robic?kto w takim wypadku kto jest noobem?

Losari 01-11-2005 10:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez scorp
No nie wiem, z tego co słyszałem masz 2 ownerow czy cos takiego -.-, tak samo jak na innym swiecie dzieliles czemu teraz mialbys tego nie robic?kto w takim wypadku kto jest noobem?

Dobrze mowisz tylko slyszales.

Paxxx 01-11-2005 11:07

Cytuj:

Dobrze mowisz tylko slyszales.

i po co to ukrywac??przecierz to jest wiadome ze ty taifun i reszta waszej "gildii" dziela konta ja tylko jestem ciekawy co osiagneliscie w pojedynke :/

Pumba 01-11-2005 11:13

@Losari
Byś chociaż się przyznał że dzieliłeś konto :) Na arcani- deleted za to. Wiem że dzieliłeś/dzielisz konto na furorze i nawet nie masz co zaprzeczać. (wy***a*łeś pewnego zioma, bo ty miałeś r-keya.)

scorp 01-11-2005 12:51

Hum... tak samo dzis Conrad Ma'Fer na kanale duskiness to powiedzial ze wtedy siedzial jego brat, 2 owner itd ;] wiadomo ze dziela prawie all z duskiness -.-(Faraony)

Damian102 01-11-2005 13:08

ej moge wiedziec zaco zostal zabity TOTALNY HUNTER ?????????

Valest 01-11-2005 15:37

Total i Dronne padli za PA troche dziwne bo Spoxster wywala ludzi z Necro i niema problemu.
Dziś padł Yaz'on za???? pro'kara powiedzial spoxsterowi ze go bieja go nie bil i przyszedl i go zabili...............

Ja pamiętam jak Losari pg robił ;] oczywscie acc shar ale spoko był :P:P

Losari 01-11-2005 16:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez scorp
Hum... tak samo dzis Conrad Ma'Fer na kanale duskiness to powiedzial ze wtedy siedzial jego brat, 2 owner itd ;] wiadomo ze dziela prawie all z duskiness -.-(Faraony)

Czy ja wygladam na Conrada?-.-

Pharaun 01-11-2005 16:34

Cytuj:

(...) i nie******* mi o pvp-.-

Drugi owner miał o niebo lepsze :). Byś chociaż znalazł krzte honoru i przyznał się że sharowałeś. =)

Paxxx 01-11-2005 17:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pharaun
Drugi owner miał o niebo lepsze :). Byś chociaż znalazł krzte honoru i przyznał się że sharowałeś. =)

dobrze ze to powiedziales bo Honoru nie ma wiele osob w Duskiness..

Podroznik 01-11-2005 17:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Paxxx
ludzie nie mozecie tego pojąć że Polacy to najwieksze nOOby?? Duskiness to udawadnia na kazym kroku(mestor,totaly,artisto ..)wszyscy narzekaja na Brazoli Szwedów ale najbardziej Bolesną prawda jest to ze to my jestesmy ..:/
co do Sarandiela itp nie mozecie nazywac kogos noobem skoro sami w zyciu nie osiagneliscie(osiagniecie) tego lvlu -.- chodzi o to ze on jak reszta sa przydupasami taifuna wykonuja tylko rozkazy.. zrozumcie Furora stracony serv kazdy wiekszy lvl bedzie padal pokolei zobaczycie :)

Niby dlaczego kazdy wienkszy lvl ma padac ? . Lodzie po osiongnienciu "wysokiego lvla" dzielom sie na tych co chca zondzic serverem... i natych co akceptoja wladze... ktora juz istnieje (akcpetoja jesli jest sprawiedliwa not PA). Pzeciez jak by tak bylo to server w krotkim czasie sie wylodni...bez sens (slaby resp, malo wydazen ,monotonosc,) i kim tu wtedy wladac noobami ?
ps. teraz na valori rozmawiajac z szwedami sami pzyznaja ze popelnili blad, tenskniom za dawymi czasami nawet mi oferowali zebym wrocil...

Pharaun 01-11-2005 17:35

@up
Omg... Byłeś kiedyś w szkole na lekcji ojczystego języka? -_-''
Edit: Ale wiek do czegoś zobowiązuje ;)

Paxxx 01-11-2005 17:50

Cytuj:

@up

pisownia nie ma tu nic do rzeczy wazne zebysmy wiedzieli co kto pisze a to ze ktos ma problemy to jego sprawa ;p
Furora jest gorsza od Valorii Zwierzu ;]

Podroznik 01-11-2005 18:01

Cytuj:

@up
Edit: Ale wiek do czegoś zobowiązuje ;)

Widac ze jestes niezle zryty X(
Na forum jest zasada ze sie nieuzywa polskich znakow diakrytycznych (ą ę ó ł ć ś itp )
Ale ty jestes dziecko :baby: i niewiesz o tym 8o
Straszne ;(
ps Zamilcz B) nierob wiochy .

Losari 01-11-2005 18:16

Cytuj:

Juz kiedys pisalem na tibia.pl w temacie Krucjata przeciw sharingowi~~, jak niewiesz to niegadaj.

Pharaun 01-11-2005 18:53

Cytuj:

Juz kiedys pisalem na tibia.pl w temacie Krucjata przeciw sharingowi~~, jak niewiesz to niegadaj.

Uwierz mi że wiem, na Furorze dzieliłeś ze znajomym z Elysii, niejakim Kobylarzem (lol), później odzyskałeś postać i przestałeś expić a teraz widać znów wróciłeś. Możesz na mnie bluzgać ale sam wiesz jak jest =).

P.S Czekam na polemike

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Podroznik
Na forum jest zasada ze sie nieuzywa polskich znakow diakrytycznych (ą ę ó ł ć ś itp )

Ok, niech Ci będzie, mój bląd ;)

Paxxx 01-11-2005 21:49

Cytuj:

Uwierz mi że wiem, na Furorze dzieliłeś ze znajomym z Elysii, niejakim Kobylarzem (lol), później odzyskałeś postać i przestałeś expić a teraz widać znów wróciłeś. Możesz na mnie bluzgać ale sam wiesz jak jest =).

P.S Czekam na polemike

Ok, niech Ci będzie, mój bląd ;)

mestor,sara,taifun,charonsi,shel phan, itp wszyscy sharują..
tylko ze problem w tym ze polacy najczesciej oszukuja w tej grze

Pharaun 02-11-2005 13:22

Nie wiem czy sharują czy nie, bo nie mam na to dowodów, ale znam osobe która grała Sarandielem i to mi wystarczy :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:51.