![]() |
Jeżeli ma kilku ownerów jak mówisz to jest normalne ............. Lognie sie jakis debil i się cieszy tak jak na Furorze...... 8o
|
Cytuj:
|
Cytuj:
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ale walyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy............ .. pozdro ;) |
Az Zal
Az zal to czytac =DD kosza sobie looty muhahaha krety :baby: dzieci no zal =DDDDD wobler daj spokuj juz i zostaw czlowieka bo sam hunted bedziesz =D
|
Cytuj:
cfaniak na forum jestes btw szybciej bym dal acc i pass br niz Polakowi takiemu jak ty Xddddddddddddddddddddddddd signed, roqe ------------------------- xD |
~ ; o
moim zdaniem to wobler sam z siebie noobka zrobiles ktory wpisal wkleil to na forum poniewaz , ja zyskalem 100k , a ty poparcie u "noobów" xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD HAIL AND KILL =d
singed, roqe --------------------- xD |
Cytuj:
OMG zyskales .. spusciles sie ... no i masz ciesz sie chlopcze ta tibia az zdechniesz i zakisisz sie w tym domu ... osobiscie wole byc noob ;) aha i nie zycze nikomu takich kolegow ;) |
In memory of Daro2...
Drugi owner althunusa byl znany w przeszlosci z takich wyczynow... :(
kiedys zabral mnie na quest na blood herba po czym jak go wzielem to kazal mi go oddac bo hunted od all szwedow bede mial...:( Jak ktos chce go dorwac bo go tak skrzywdzil jak Waldka to mam pewna informacje ze bedzie on na najblizszym koncercie formacji muzycznej U2! Hail Althunus!!!!!111 |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:09. |