![]() |
Turok twój już jest ok. Chyba możesz już brać za pracę ;). Odpowiednio ciemny...
|
ej daj jednego inzyniera jeszcze pls
Moze byc nawet dopiero w drugiej czesci ale daj go pls nazwij go dalohoj.Jezeli sie nie zdola chce byc doradca tyrana
|
Ma byc zielone?? :baby:
|
@up
Już jest zielone :). Więc na razie nie masz co robić...:p |
Oto nowy Myśliwiec:
http://img401.imageshack.us/img401/7...towa6fv7kl.png Edit: Down: Tak oto chodziło , ponieważ myśliwce z reguły mają szpiczaste skrzydła , nie zaokrąglone. ;) |
Ja nie zuważyłem żadnych zmian oprócz powiekszonego ogona czy o to chodziło?
|
Jagbyś mógł to chciałbym być medykiem ;)
|
Jesli da rade to pragne byc Snajperem ... :]
|
@ up nieda rady mam żleazne zasady próbuje zrobić nowe posady z samolotami więc robie new samolociki :)
|
Hm..... Co jest? Nie zgłaszałem Się? Przejżałem temat i mnie tam nie ma... Jak się zgłosiłem, to oki i sorrka za SPAM, a jak nie; to się zgłaszam!!!
:D I chce być prezydentem...!!! A jak nie zgadzasz się :(,bo nie zawsze jestem miły, to Tyranem. Chyba że znajdziesz coś ciekawszego dla mnie... Np: Sprzątacz ;) ... No nie; troche przesadziłem. |
Jakbys mogl to "zamow" mi jakas posadke xPPPPP .
|
Beda dalsze odcinki F.A.T.U.M ?? bo widze ze juz cos nowego robisz ;p
|
bedom odcinki dalsze nie martw sie a ze robie 2 fejki jednoczesnie to pikus :P
|
ja mam zla slawe na forum to moge byc tyranem :).Dostalem kilka banow :X
|
ja moge byc doradca tyrana:P
nick:Chihiri |
Doradca tyrana wolny? (nie chce byc tyranem nie jestem zly) Mam nadzieje ze nie bedzie za duzo podlizywania się ..
|
a ja chce byc szpiegiem:)
|
Rzołnierz
Ja chcę być zwykłym żołnierzem ;)
|
Ja bym chciał być pomocnikiem tyrana ..::Pegor::..
|
znalazlaby sie posadka zwiadowcy dla mnie????
------------------------------------------ nick: Benio Archer swiat: celesta :flaga_pl: level: 17 :baby: mlvl:8 profesja: palladin :lucznik: skill sword:29 :miecz: skill shield:37 :crusader: skill dist:38 :baby: :kon: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:29. |