![]() |
Może być... Nie jestem grafikiem, ale mogę ocenić z punktu wizualnego (dla nieuków tj. Oerta mówię że strona wizualna to to co my widzimy).
A więc oceniam: 9/10 (za fajnego demona-dziada :P) @Crowal, down... (nie Crowal nie jest down'em :P tylko że na dole :P) No tak mi to przypomina... Ale czy Yeti nie jest dziadem? |
Cytuj:
|
Heh Crowal stać nas na więcej jak chcesz to ci topic możemy zaspamować. :D:D:D
@Top: Fajnie Ci skałki wyszły. Out Baradaxa myślę, że tamten bardziej mi się podobał. 9/10 |
plx
plx zrob nowa postac - mnie plx
B) (paladin / sorc) |
Cytuj:
-.- 1. Jakiego fake'a zrobiłeś? 2. Musisz mieć co najmniej Avatar ;p 3. Takie coś na PW. 4. Dalszej obsady tymczasowo nie przewiduje... I weźcie oceniajcie fake'a, a nie tylko "zrób mnie w fakju pliiixxxkskssk!!!" |
Poziom jak zwykle...Jak sam zauważyłeś fabuła nie najlepiej
|
Super Fabuła dalej dalej dalej:D :D
|
Cytuj:
Cytuj:
|
yyy...
fabuła troche dzika i ciężko załapać o co chodzi. Ale efekty ROXXXX. |
- czyścimy.
|
Dobre.
Grafika: 9,5/10 (Idealnie prosta rzeka) Ortografia: 10/10 (...) Średnia: 9,75/10 + Nieprzytomny Dark Sven (wygląd twarzy) (+1), Martwy Morthamel (+1), Ten (że tak powiem) teleport Noraha na przedostatnim screenie (+0,5), Supernowa + rozmycie (+0,75), Górski krajobraz (+0,5) - Nie uświadczyłem Ocena: 12,5 (max to 14) |
:D Myślałem że będziecie się bardziej pluli... Ale jest GIT!
@Nadrill zdezorientowany: :D Dobre... Heeeh... @Dark Kriss: Góry robiłem....... O cho cho cho... W ch.... Samo posklejanie ich to koszmar... A co dopiero złączenie ich w pasmo górskie!!! NCrash tak po prostu sam z siebie wyszedł... :] Bzzzt! |
No no, dobra robota. Tak Ci ładnie te góry wyszły, że teraz każda akcja bedzię sie rozgrywać na tle tych gór xD
Ocena faku: po co? Jest super i to wystarczy ;P |
Kolejny fake Crowala. Oceniam go tak jak na fake w porównaniu z innymi 9,5/10. Jak na fake Crowala to 7,5/10. Wiem że stać cię na więcej fabuła jest dobra, ale mogłaby być lepsza. Efekty sa z******te. Wykonanie też, ale fabuła średnia. Czekam na kolejną część. GZ:cup: :cup: ;) Potwierdzam to co ktoś powiedział wcześniej jesteś jednym z najlepszych twurców fake'ów na tym forum/ Tylko tak dalej.
|
pomysl-95/100
wykonanie-95/100 razem-95/100 uwagi-poprostu swietne rub dalej bo nigdy jus nie obejze twoich fakuw to szantarz szczegulnie podobal mi sie pomysl z mapkol ja fakuw robic nie umiem szkoda ale ty jestes mistrzem w tym temacie jesce raz GZ |
lol
w tunelu Smierci napisałe ragon zamiast dragon więc ocena 8/10
a tak wszystko dobrze |
Nie no dla mnie bomba
Grafa 10/10 Wykonanie10/10 Fabula 10/10 graty Ale dlaczego tak do dupy oceniłeś mój ?? |
Spoko fejk tylko niektore efekty smiesznie wygladaja 9/10 :] 8o 8o
|
Crowal, ocenie gdy dokonczysz ;)
Ale ta czesc fajna, ale, Crowal, spojrz prawdzie w oczy, fabuly twoich fejkow, juz schodza coraz bardziej na super hero, zreszta juz zeszly, (orci, TMOD), wszystkie troche takie same. Widziales moze film The ring i The grudge? Niby sa zupelnie inne. The Ring opowiada o dziewczynce ktora zabija ludzi po obejrzeniu pewnego filmu. The Grudge o dziewczynce (''dziewczynce'') ktora zabija ludzi ktorzy weszli do pewnego domu. I tu mamy pierwsze podobienstwo. Niby filmy sa zupelnie inne, a takie same. TEz jestes skazany na smierc po zrobieniu jakiejs rzeczy. Tez zabijaja cie dziewczynki-zombie, tez gdy jestes sam, tez po jakims czasie, wygladaja mniej wiecej tak samo, etc etc. Moim zdaniem mniej wiecej takie sa twoje fejki, niby zupelnie inne, a tak naprawde prawie takie same. Ps. Crowal, nie chodzilo mi w tym poscie o nic zlego, po prostu, chce zebys tylko sie nad tym zastanowil. Mam nadzieje ze to nie wplynie na nasza znajomosc. Ty masz prawo krytykowac mnie ile chcesz, tylko zeby nie byla chamska, bo takiej krytyki nie przyjmuje. Pozdro, Baradax |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:03. |