![]() |
Cytuj:
Tak serio - nie interesujcie się dźwignią - interesujcie się jak tam się w ogóle dostać (sam w to wątpię). |
Rocket Slayer prawie mówi prawde
parę tematów wcześniej które czytałem na forum było napisane o tej dźwigni.dokładnie w temacie o spike swordzie użytkownika Stonoga. i sprawa rozwiązana :cup: |
Dokladnie, ta dziwnia wlasnie otwiera drzwi do minomaga, ale jest misja zeby zdobyc klucz do krat:D
|
Cytuj:
@down Bez dowodów nie podchodź. |
Dowodow na chwile obecna Ci nie przedstawie, takie sa moje przypuszczenia, jak wiemy rookgard kryje wiele zagadek, min. zgliszcza wolfa ktore sie respia 1 raz na dzien w lewej czesci wysepki;)
|
Przeczytaj Temat UŻytkownika Stonoga O Spike Swordie CzŁowieku SzukaĆ Ci SiĘ Nie Chce ???
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Śmiesznie, tyle powiem xD
Wiecie ze na ratach jest basen i tam na dnie leży klucz który trzeba wyłowić ale trzeba mieć 100 fishing skill...?! Ja juz 64 mam! jestem Już blisko! OMGOMGOMG! :D śmiesznie xD mój klucz od domu ma moja babcia która jest oddalona ode mnie o 300km, i muszę zrobić quest u niej żeby otworzyć dom i wziąć nagrodę którą jest śniadanie/obiad/kolacja, i komp ofc >.< |
Prowadzilem rozmowę z Tomem. Zadawalem pytania lecz nic nie odpowiadal. Wkoncu powiedziałem:
- minotaur mage 12:05 Tom: Also buying minotaur leather. - Also? 12:06 Tom: Oh yeah, I'm also interested in wolf paws and bear paws. Sprawdziłem na tibia.pl czy mino leathers wylatuje z mino maga. Tak jak myślałem wylatuje. Szkoda tylko że wylatuje także z zwykłęgo minosa. Gdyby nie wylatywało z minosa a mino maga tak to byłby dowód na to że do mino maga da się dojść. Jeżeli chodzi o dźwignie to pytałem o switch. Ale nic nie odpowiedział. Na pytanie key. Także nic. A więc moja rozmowa z nim nic nie wnosi. Powęsze jeszcze. |
Łoops mała pomyłka, post do kasacji :<.
|
Cytuj:
@edit Zla strona sorki ;p deleted plx :( |
Po Prostu...
Dźwignia Otwierała Pokój Obok.. Jednak "Już Nie" :D |
Cytuj:
|
Jakby dalby mi ktos link z CZYSTA mapa do Map Editora WYPEŁNIONĄ pod Realną Tibię to być może dowiedziałbym się i rozwiał wszystkie wątpliwości... Być może obaliłbym także mit z spike swordem, czy wogóle da sięgo zdobyć. Dziś wyruszamy z ekipą na MM może jeżeli będziemy stali w Mino Hell przed wejściem do mino maga to i ktoś się lognie i znów zaloguje a ekipa zajmie jego miejsce to znajdzie się u mm? Próbował ktoś zrobić coś na podobę z pokojem Toma???
|
Cytuj:
TOPIC> spytajcie się GM'a jak go spotkacie :P |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
XXX XOX XXX Jak jesteś w miejscu O to po lognięciu, jak ktoś zablokuje to miejsce wywali cię do miejsca X. Jeśli jesteś w O i zablokowane będzie X, wraz z O po twoim wylogowaniu wywali cię do świątyni. Jak ja takich nie trawię co myślą, że pogadają z MM po polsku... |
Rookgaard
Ja uważam że Brazylijczycy mogą coś wiedzieć (najdłużej na rooku grają z tego co wiem). Poza tym znałem dwóch fajnych Brazylijczyków kiedy grałem jeszcze na rookgaardzie mieli duże lvle ( jeden 40 drugi 36). Cały czas na expie siedzieli a ja ich nigdy nie widziałem :O. jakby sie tak temu przyjrzeć to jedynym takim rozwiązaniem jest Mino Mage albo Spike Sword , no w gorszym wypadku Ghoul na katana roomie.
Co o tym myślicie? |
Boże...
Tyle mitów że głowa boli :]
Nie lepiej wysłać do Cip list prosząc o podanie jak zabić Mino Maga , a w środku koperty dać ze 200Euro ? To dali by może Odp. lub dodali by Questa w update lub patchu :] |
Jak chcesz im postawić śniadanie, to wyślij kanapki a nie śmieszne 200 euro ;]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:20. |