![]() |
To troche dziwne, bo nie sądze aby CipSoft zrobił Test Servera dla zwykłych graczy aby sie pobawili... To po prostu strata czasu... A może w CipTeamie jest ktoś nowy, ktoś mądry, ktoś... miły :)
Albo może chcą coś przetestować... :confused: |
tak czy inaczej na tescie beda wymiatac ludzie z inferny bo to wprawieni mordercy XD
|
Coś mi się raczej zdawało, że chyba 200+ zamiast Inferny...
|
Cytuj:
ROTFL.. oni uzywaja aim boty a nie wprawieni.. :D |
Cytuj:
Sobie zwiedze Tiquande wreszcie bez obawy ze mi ch*** wie co wyskoczy xDDDD :D |
Cool :):):)
No wkońcu!!!! Niewiele zdzialam moim ryckiem ,ale jakwezme sorca 72 lvl i UE to wymiatam!!!! Super!!!! I polece na tiqande!!! hehe moze orshabal... :P:P:P
|
...Sojusz...
Drodzy gracze !
Mam pewna propozycje dzieki której bedziemy mogli zawojować swiat ;] <przynajmniej pograc pare chwil ;p > Proponujesz sojusz wszystkich polakow. Wszyscy polacy ubieraja sie w domyslne oufity dla polakow (biel i czerwień) I rozbijamy ludzi ktorzy nie beda nam posawować. Proponuje nie atakowac ludzi typu bubble czu cachero ,bo jak powiedzial mój ktoryś przedmowca. Stracicie runki lvl itp... <po co to komu? szczegolnie na tescie ;]> Jezeli ktos podziela moje zdanie niech skonsultuje sie ze swoim liderem gildii czy sie zgadza na taka opcje i prosze przecytowac ktorys fragment mej wypowiedzi i napisac NAZWE LIDERA i GILDII. Oczywiscie nie wchodza w gre zadne "wojny domowe" typu jeden z gildii polskiej pokłucil sie z druga gilda polska .... 4fun all ;] Powiedzcie mi czy nie cieszylo by was pokonanie stada brazylijczykow z dobrej przyjemniej atmosferze rodaków ? ;p Zabijamy kazdego kto sie rusza i nie mowi żadnego bełkotu ,tylko po polsku :D Kicior sir'Sven Astera 47 lvl <prosze nie potrzec na moj podpis bo dawno nie byl zmieniany :P> |
Cytuj:
|
Hiho hiho na testa by sie szlo....
Cytuj:
No coz ... bedzie taki chaos ze trudno bedzię wyselekcjonowac dobry team ;] No moze troszeczke przesadzilem z brazylijczykami ale mialem na mysli innych ludzi ;] ktorzy beda nam "przeszkadzac" i nie pozwola nam spokojnie grac ;] |
Cytuj:
|
Cytuj:
hohoho moje doswiadczenie wreszcie zostanie wykorzystane :>>> |
niech jush to włączą bo mi sie nudzi
|
Hiho All,czy przy test servie trzeba miec paca aby sie zalogowac ;p
Bo chce popekowac ;] |
Cytuj:
OK, thx za info... buu.. to teraz muszę troszeczke potrenić PACCowego palladynka żeby zabawa na TS'ie miała jakikolwiek sens... |
Non Pvp = Pvp ?
Czyli na non pvp bedzie pvp ??
|
Spox że bedzie :) a jeśli pacera jest non pvp to jaki bedzie typ na t servie ?? pvp czy pvp enforced ?
|
Hmmm...
Szansa na wbicie z facciem wynosi okolo...1%? Ostatnio siedzialem 16 GODZIN na kompie zeby wbic sie na niego...i??z 5000 meijsca awansowalem na 21 i tak bylo caly czas ...18..21.24..21.19..20.. Nastepnego dnia 9.00-wchodze i....wbilem sie -.-" A wiec szansa na wbicie z FACC jest jedynie proba wbicia sie o 9.00 rano. Z pacciem nie wiem... Mam nadzieje ze test bedzie w przeciagu 20 dni. |
Only PACC?
Czy test server jest tylko dla paccow czy dla innych tez?
|
O ludzie, zbieram juz ekipke :evul: Nooby szykujcie sie... Chyba pare ms starczy (mam na mysli ich ue :p )...
|
A po co ?
A powie mi ktoś konkretnie poco ten test server login ? Tylko kłopotu narobi ;/
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:30. |