![]() |
Spoko fake !
Rób dalej ! Virus ma racje ! Najlepszy fake na forum ! :blazen: |
Powiem krótko : ZAJE*ISTE ! 10/10
|
Fake fajny, ale narazie nuda... B) Jestem masta i mnie tam nie ma, bo jestem ślepy według Avagera i bym nie trafiał. :P
|
Super
Super świetna grafa. Dużo lepsze od tibi. Według mnie robisz najlepsze fakei :cup:
|
idealne , kapitalne , genialne , super , bomba , mege, extra!!!
Fake jeden z lepszych WIELKIE GZZZZZ Ocena (tymczasowa):9/10 p.s Rób dalej |
Ops, double post po chwili. xD Delet this post plax.
|
Maciosek wrocil po banie i zapomnial ze wylaczyli licznik naliczania postow -,-
|
@UP
1. Nigdy nie dostałem bana tylko głównie udzielam się w Grafikach, a nie w fake'ach i może dlatego tak myślisz. 2. Napisałem sry, nie chciało mnie przerzucić do tematu i nie wiedziałem czy post się wysłał, więc wysłałem go jeszcze raz. 3. Wiem, że wyłączyli licznik, po za tym nigdy nie nabijałem postów. 4. Nie kłóćmy się i proszę nie wyskocz z tekstem "Ja się nie kłócę !!!!1111111oneoneonerazrazraz". @TOPIC Sorka Avager, ale NCrash się jakoś przylepił. Moją opinię już znasz. |
kurcze... chlopie... Ty masz talent... najlepsze FAKE'i jakie widzialem w zyiu... normalnie podziwiam Cie... taka grafa pewnie bedzie za 50 lat w tibii... :P
|
Cytuj:
P.S. Nie zmieniam zdania co do fake'a. P.S.2. Kiedy zrobisz nowy odcinke NewWorldu? |
Cytuj:
topic: no, no, Avager swietne. czekam z niecierpliwoscia na nastepne wersje :) |
Świetna robota.
Jak tak dalej pujdzie to Cipsoft cie zatrudni. :D
Btw - Starship Troopers plx? :evul: Rób bo aż mi się oczy pocą żeby zobaczyć następną część. Ocena - 11/10 :) |
fajne Xd <10 znakow>
|
Cytuj:
|
O.o
Nic dodac nic ujac .... ;)
__________________________ Ble ble ble |
Heh... Trzecia czesc mnie powalila :D
Przypomnialo sie AVP...... |
hrmpf... czemu się jeszcze nie odezwałem ^^ ? ogólnie spoko fejk i nie masz prawa go przerwać tak jak poprzednie...
p.s tak offtopic : dopiero dzis zauwazyłem że się pisze Knoppers a nie Knopers ;P ale i tak mnie kochacie :D |
takiemu marnemu fake moge dac najwyżej 82748918469318469 punktow na 100 ;P
to jest zaj****za |
Jak zwykle się popisał
Ciekawe tylko czy staczy mu sił aby to dokończyć :D |
taa...bo zaplanowałem coś co ja uwielbiam (czyt. tytułowe Humans Doom ;P, - czyt. Mankind's Doom. ).
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:20. |