![]() |
Cytuj:
|
cos sie zepsulo??:|
albo sie cos zepsulo na tibia.pl albo mi w kompie niemoge otworzyc ostatniej strony co to za choo**** :D ja niewiem;) cudy na kiju :P
BTW. Juz jest good, maly problem z kompem :P Mazio opdowiedz na moje questions ;) jakie wy mieliscie lvle ?? :P ale ja niewiem po co Ty sie rookowales :/ |
Fajny filmik, szybka akcja xD
|
:] Filmik Cudowny no i oczywiscie nasze czasy na aldorze tez... Eli to noobek i sie nas czapił -.-, ale nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo :] teraz mamy wiecej czasu na swoje sprawy i jest fajnie. Dziekuje wam chlopaki za all na aldorce. Niestety nie moglem tak walczyc przez to ze skonczyl mi sie pacc i nawet exori juz nie mialem :/... For Ever With Friend :]
btw. Tak pozno sie tu wpisuje poniewaz dopiero sie zarejstrowalem xD. |
film za***isty ogladalem go juz z 50 razy za***isty
PS. mozesz rehostnac te myzyke?? :p |
Spoko film, podajcie mi tytul i wykonawce ostatniej muzy please, tam gdzie leca juz napisy koncowe :):):)
|
Juz Ogladalem Ten Film Kilka Razy Ale Tak Mi Sie Podoba Ze Go Sicagne Jeszcze Raz Jeden Z Piekniejszych Filmow No Jeszcze Aldruhna Byl Za***isty O EM :D Wielki GZ
|
Cytuj:
|
xD. Pozdro Dla Noobków i Piczek ! :):):):]
|
Great movie XD :]
|
Cytuj:
|
Cytuj:
---------------------------------------------------------------- Pozdro dla All LUBACZOWA !! |
Ech :( ZA***sty filmik ... az płakać sie chce =/ ale bywa niestety i tak :( Gratz sukcesow ! ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(
|
Najlepszy filmik jaki widzialem ;)) no no gz
|
super!! omg
|
Naprawde Filmik mi sie spodobał , i respekt dla was za walke ktora podjeliscie ;)
/your Anubis |
za***isty filmik, za***ista muza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(mam juz go od dawna ale dopiero teraz sie wpisuje.) G.L in real life. |
Bardzo fajny filmik.
Łezka sie w oku kręci... |
skoro tak podskoczył temat (mimo wszystko dość stary)
To pozdrawiam "Was" starych aldorianów :)
|
Mazio zapomniałem o tym browarze we wtorek. Hehe jak znowu bedziuesz w Rzeszowie to sie lapiemy;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:37. |