![]() |
Cytuj:
Nie mialbym nic przeciwko, jezeli "mundurkiem" w dajmy na to lato bylyby zwykle jeansowki + koszulka lub jakis T-shirt z logiem/emblematem szkoly. Co do szanujacych sie skate'ow w mundurku - mam rozumiec, ze na rozne uroczystosci (egzaminy, bierzmowanie, wesela, pogrzeby i rozne tego typu okazje) ubierasz sie jak fleja bo wypada wlozyc garnitur a "szanujacemu sie skate'owi" nie wypada? To samo tyczy sie przyjecia do pracy, malo kto Cie do niej przyjmie, jezeli nie bedziesz sie potrafil na rozmowe kwalifikacyjna schludnie ubrac, ale do kogo ja to mowie? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
@ad. mundurków Jestem przeciw. A dla kretynów, którzy mają kompleksy i poniżają innych ze względu na stan finansowy powinny być surowsze kary. Niech mają, debile, jakąś zapłatę za zadzieranie krzywego kinola w górę. |
Dalibyby mi 5 piw rano to bym nawet nago poszedl :)
Huh, bańkas.. |
Tak dla mnie też 5 piw, ale karpackie supermocne 9% xD
|
Cytuj:
Usiłujesz być poważny, zabawny, czy inteligentny? Bo nic ci takimi tekstami nie wychodzi. |
@up
Teraz ja mogę napisać, że ktoś mi coś z ust wyjął. A tak BTW niezły się offtop robi (przez skejcików, ziomali i im pochodnych ofkoz) :>. |
Cytuj:
Tobie tez nic nie wychodzi ; S |
@up
Moim zdaniem to była ironia a nie żart. |
Cytuj:
@Ghost Nieudany Zapomniałeś o jednym... skejci NIGDY nie będą TRU. @Off Nie zaczynajcie się kłócić na temat sub-kulturek bo wiadomo kto ma rację, a spamm prawdy nie zmieni. @Topic Mundurek? Paszła won... zupełnie serio: 1. Mamy (przynajmniej niektórzy) dumę, która nie pozwoli zakładać bez poczucia przymusu jakichś śmiesznych kreacji. 2. Podstawowe pytanie: Po chvja nam to?! Pan Koo...Giertych chce: - zatrzeć różnice finansowe: Takie same ciuszki. Co potem? Takie same buty (papierowe, a jakże!), tornistry (przecież w szkole się uczysz! Żadnych różowych torebek, ma być schl...cośtam, nvm), - dać rodzicom poczucie bezpieczeństwa, że dilerzy nie kręcą się wśród pociech... BŁĄD, kłamać nie wypada. Wiadomo, że prędzej uczeń nie założy mundurka (bo po co?) niż diler, który wiele zyskuje, a potrzebne jest mu to do szukania idiotów. 3. Ubranie to ważna sprawa dla młodzieży, kiedy mnie by zmuszali do ubierania się inaczej niż mi się podoba to bym zwariował, pozabijał wszystkich... Reasumując: Większości nie podobają się same mundurki, a i tak nic pozytywnego nie wprowadzą poza poczuciem bezpieczeństwa rodziców (wyborców) jeżeli chodzi o ich pociechy. @Down Chodzi mi o to, że noszenie mundurków będzie dla niektórych przymusem. |
Cytuj:
Cytuj:
@down Tak, OnlyMusiu, dokładnie taki. Uznałem, że tylko taka zagrywka odpowiada ci poziomem i że tylko taką zrozumiesz. Nie pomyliłem się! |
@up juz dwa razy sie pomyliles :*
Cytuj:
|
Mi mundurki się podobają. Wole patrzeć na dziewczyny w krótkich spódniczkach i białych koszulkach (być może, co niektóra rozepnie guziczki żeby jej chłodniej było ;>) niż w bluzkach z dekoltem i w spodniach (nie lubię spodni u dziewczyn wole jak są w spódniczkach). Co do chłopięcego ubioru to jedyne, co strawie to spodnie dowolnego wyboru (żadne kanty nie cierpię tego typu spodni) i jakaś biała koszulka na jesień i chłodniejsze dni oprócz koszulki marynarka. Jest jeszcze jedno „ale” czyli koszty finansowe-nie każdego byłoby stać na taki „mundur”
|
Zgadzam się z Woyasem.
Mundurki to nie kaftany bądź kombinezony. Zresztą, to wszystko zależy od waszej rady rodziców, zawsze możecie przemówić im do rozumu;) |
Mundurki są ZŁE. Bo tak.
"Ale nasi uczniowie muszom byc eleganccy!11!1111 czeba ich przygotowac do doroslego szycia!1" @ OnlyW Duże Litery Na Początku Każdego Słowa Też Są Złe! |
Cytuj:
|
Mundury wojskowe są najlepsze xD Teraz serio. Chodziłem do LO to musiałem mundurek nosić i jakoś mi to nie przeszkadzało, wiec niewiem w czym problem. Tak to od rady rodziców bedzie zależeć, także dzieciaki do boju i ubłagać mamusie/tatusia, żeby sie nie zgodzili na mundurek ;) Hooah!
|
Cytuj:
BTW Nie stresuje sie tym, jak trzeba to trudno. Zawsze sie cos po naszywa, po przypina. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:59. |