![]() |
ocena by ja
10 / 10
BŁAGAM rób tego fejka dalej :( bo jest super |
Taki fjny fake a ty juz nie robisz. Czemu? Postaraj się i pospiesz z następną częścią
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@down Thx. Coś zbyt wycieniowane mi wychodzą. @Kwaso W jakim rozszerzeniu je robisz?(tzn. .JPG, .BMP, .GIF (xD)). |
@up
powodzenia zycze :D |
Fajny Fake mam nadzieje na jego wielki powrot!Licze na to ze zaskoczy nas nowym stylem.:cup:
|
Good wiadomość !! mam troche grafik ktorych zapomniał skasowac z jego bylego tematu :) O to one :
http://img109.imageshack.us/img109/2...idwa1lk2hl.png Dark Alphadron@ Sądze ze w PNG bo jak zapisywalem na kompa ten obrazek to cos tam pisało :D |
No No...
No No nawed spooko ten fake. FAjna fabuła, wykonanie. Ale (jak zawsze jest jakies "ale...") staraj sie robic kazdy obrazek tego samego rozmiaru, bo to troche psuje efekt.. ale tak to... hmm... no daje ci 8.7/10
|
Sorki za odświeżenie ale mam kilka spritesów dla Kwasa
http://i48.photobucket.com/albums/f2...dzyskanenr.png |
Suuuuper! Jeden z lepszych fake'ow jakie widzialam!
11/10 |
bardzo fajne fake :)
Ps. Slyszałem pogłoski ze Kwaso ma wrocic do fake! Wracaj Kwaso wstaw nowe prace ! :D |
hohoho :D
Po raz pierwszy nie denerwóje mnie odświerzanie tematu xD z dobrego źrudła wie że kwaso wziął się za kontynuacje fake xD @down Noob Mode On??? |
Zajebisty fake 10/10 Prosze pomozmy mu odzyskac grafiki to jest jeden z najleprzych fake Nie mozemy pozwolic aby sie rozpadl !!!!!!!!!!!!
|
Nie no to jest porządny fake najlepszy ojciec "Idę na dziw..." xD 20/10
Widzisz, Avager? Nie trzeba sie wysilać z grafikami, żeby fake się podobał... Wystarczy zrobić dobrą fabułę i outfity zaje'biste dać... |
Nice
Podobaja mi sie all fake'i troche dziwne to ze many wpada do dziury i nic nawet mu liny nie zucaja albo gdy ginie jego matka tez nic tylko cos se tam gadaja
|
Eeeee a ty nie pomyliles tematow ???
|
Kwaso wraca do gry ! Widziałem jego fake które robił ostatnio :)
Ps. Moze dzisaj juz beda :D |
Kwaso najlepszy fek,owiec roku
podobal mi sie feyk i uwarzam rze sie nadajesz czekam z:cup: niecierpliwosciom :cup: Kwaso masz pierwsze miejsce
|
Dlamnie fajniutki ten fake 9/10
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:40. |