![]() |
Gratulacje dla pierwszego polaka !
|
No nareszcie reprezentant polski w skłacie CS, ale jak już wielu przedemną pisało... Zgaduje że za długo nie będzie aktywnym GM, daje mu pare-parenaście dni. Potem zwolni na maxa :P
btw. Patrzcie jak ten Drom dopiero nabija se posty, łajdak... |
Ten twoj "polski GM" ktory pojawia sie na Danubii to poprostu typ ktory umie gadac po polsku ;)
ps. skoro Xadam juz jest polakiem to moze zrobilby cos z fala trade acc na allegro? sam w sumie nie wiem co ale on jako polski GM moze na pewno wiecej niz inni GMy ;) |
Nareszcie sie doczekalismy
Nareszcie polski gm na tibi bedzie a czuje w kosciach ze bedzie cool :) B) B) bedzie nasza mama :baby: pozdrowka 25 knight na calmerce a na jakim servie i ile on bedzie mial lat???? jak cos to pisac
|
Cytuj:
|
Cytuj:
nie mowie ze mowi perfekcyjnie po polsku, ale zna niektore slowa;-) |
:baby:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
apropolunara
:confused: Witam wszystkich tibijczykow prosil bym o pomoc jezeli ktos konczy zzz tibiom na lunara prosil bym oo pszeslanie parcelem niepotszebnych ceczy na nick lord kayman :cup: niechce lamac ww zaden sposob etykiety wienc nikogo do tego niezmuszam ):):):):)
|
xD
GZ DLA PIERWSZEGO POLSKIEGO GM-A B) . JEDNAK RAZEM Z TYM ŻYCZE MY DUUUUUUUUUŻEJ CIERPLIWOŚCI :kon: .
MOŻE ODSUWAM SIĘ OD TEMATU ALE JAK MOZNA DOSTAĆ BANA ZA IMIĘ!!! :ban: :ban: :ban: :ban: :ban: :ban: :ban: :ban: :ban: :ban: |
@besn
tam na 3 lub 4 stronie zacytowales kogos post i napisales jakie to zalosne ale moze jednak to jest w twoim umysle jakos zakodowane, bo wiem ze brak seksu bardzo cie boli, ale koles napisal to w formie kawalu, a ty od razu "wzioles to osobiscie" (tibia.gery.pl plx ) I wali mnie to ze dostane % za tego posta taka prawde . |
No wkoncu zaczeli dzialac, ale to nadal nie znaczy ze nic juz nie ma do zrobienia, tibia umiera z dnia na dzien. Jak by wprowadzili skladanie podań o konta , ktore sprawdzilo by ich zamiary wobec tej gry jak i znajomość jezyka. Zmniejszylo by moze ilosc idiotow. Ludzie spojzeli by na ta gre inaczej , a nie ciagly exp i skilowanie. Co prawda Tibia jest gra "za przeproszeniem " gowniana, ale ma ona w sobie to cos co sprawia ze ludzie wciaz w nia graja. Jak narazie wszystko idze w dobrą strone , ale jak napisalem wyzej - Jeszcze jest wiele do zrobienia -
Btw : Zycze jemu zelaznych nerwow, a przydadza sie napewno. |
A pomyśleliście o tym nowym BR Gmie? Też ma setki msgów ;)
Mimo wszystko gratuluje. Przydałby się mały wywiad. |
ktos moglbybyc tak mily i przeslac kondolencje?
nie zazdroszcze mu. tyle frajerow na karku bedzie mu dupe trulo =/ |
Cytuj:
|
Pytanie...;p
Po pierwsze gratuluje,
po drugie B) czy ujawnisz nam co rzeczywiscie ma w ekwipunku taki GM? Czy moze poprostu ma on taki sprzet jak 1 lvlowa postac czyli Kurteczka, worek a w nim jabłko,no i club. Wyjawisz nam co masz w sobie? Jesli nie to ja zrozumiem ze Cip'y maja tajemnice i ty musisz ich przestrzegac. (jakos takos to ujołem :baby: ) |
Gratuluje i zycze cierpliwosci.
Napewno nie zmarnujesz szansy i wykorzystasz ja prawidlowo :) Zapraszam na Aldore bo jest co robic :P |
Mnie byście GM'em zrobili :cup: Może lv niski ale zająłbym się kim trza :evul:
|
Ja na jego miejscu zrobilbym z tibii otsa ^^
|
Xadam bendzie na Lunarze przebywał i w pierwsze 2h zbanował 3 polaków :)
Gratz Xadam |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:26. |