Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Nebula (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=202)
-   -   Przejmujemy Server (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=58306)

pchelas 29-01-2006 11:57

to trzeba pomóc Rebirth i samemu ich klepać :)
ale tez trzeba miec do tego odpowiedni i level i umiejetności a tego (niestety) szwedasom nie brakuje...

Webi 29-01-2006 11:57

Na dobra sprawe to ta wojna nigdy sie nie skonczy, bo nikt sie nie podda. Chyba ze ktora ze storn znajdzie sie na rooku. A Polacy zaczeli przegrywac po stracie Xakana takze raczej czekamy na jego powrot. A ostatnie battle to byla zenada po prostu kto widzial ten wie nie bede komentowal.

August 29-01-2006 11:59

Przegrana bitwa nie swiadczy o przegranej wojnie... A to ze Phyrki maja bota to chyba juz kazdy wie. W sumie racja skoro nie da sie normalnie trzeba kombinowacm, ale i tak ich wymieciemy. Co do spusztoszenia serva to ciezko zapanowac nad banda 30-40 lv noob harow... ale i tak wygramy.

To jeszcze nie jestes nasze ostatnie slowo!
HAIL REBIRTH!

August aka Castor~

Mimo-vader 29-01-2006 12:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez August

To jeszcze nie jestes nasze ostatnie slowo!

No ja myśle ;)

pchelas 29-01-2006 12:24

A kiedy dokładnie wraca Xakan ?.....

Elmer ...?

[ mz ] 29-01-2006 20:38

Wielu ludzi z Rebirith używa lighthacka, toż to nie problem i aim bota włączyć ;-P.

djmtv 30-01-2006 16:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pchelas
A kiedy dokładnie wraca Xakan ?.....

Elmer ...?

xakanowi podobno 10 lutego
a ludkowi 7lutego tylko ze ludek nie ma neta w nowym miejscu zamieszkania

Exin 31-01-2006 21:59

Ja chcialbym pomoc gildi Rebirth w tej wojnie, lecz mam maly lvl i mialbym pytanie czy moglbym pomoc w taki sposob ze bede robil uh'y dla gildi(jestem druidem :p ) i jej sprzedawal bo nizszej cenie. Prosze aby gildia to rozwazyla. Nie lubie tych burakow ze swe( tych co najbardziej pakerują ) i jestem jak najbardziej za aby polska przejela ten server i wykopala ich.

smagi 01-02-2006 13:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Exin
Ja chcialbym pomoc gildi Rebirth w tej wojnie, lecz mam maly lvl i mialbym pytanie czy moglbym pomoc w taki sposob ze bede robil uh'y dla gildi(jestem druidem :p ) i jej sprzedawal bo nizszej cenie. Prosze aby gildia to rozwazyla. Nie lubie tych burakow ze swe( tych co najbardziej pakerują ) i jestem jak najbardziej za aby polska przejela ten server i wykopala ich.

to ze polska przejmie ten server jest praktycznie niemozliwe, polacy mieli duza przewage nad swe, a teraz swe maja duza przewage nad polakami. To ze ty chcesz robic uhy po nizszej cenie dla rebirth to nic nie da, jakbys robil sd to moze by cos dalo, ale jedna fabryka sd czy nawet hmm nie wystarcza.

pchelas 01-02-2006 17:55

na jakiej podstawie strzelasz takie hasło ?

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez smagi
to ze polska przejmie ten server jest praktycznie niemozliwe, polacy mieli duza przewage nad swe, a teraz swe maja duza przewage nad polakami.

Cecar__4 01-02-2006 18:29

Hunter oficjalnie wlaczony do wojny hehe:D

Feb 01 2006, 11:08:51 CET Killed at Level 117 by a hunter

Troche go ostudzi :D:D:D :D :D 8o 8o :evul: :evul:

Ps.dzis sie nieoplaca expic ostre frezy sa
;( ....

pchelas 01-02-2006 20:05

w sumie nie ma z czego brechtać,,,
to go może zmotywowac do dalszego expienia .....

Chesterkaa 03-02-2006 08:58

xD

No i bardzo dobrze! tak ma byc xD moj najlepszy kumpel odszedl z Nebuli.... majac prawie 50lvl i najstarsza polska gildie ktorej juz nie ma... mojemu kumplowi Phy powiedzieli ze za szybko wbija lvl i ma deda... tak nie moze byc! polacy gora a szwedzi kanalami! :p POLSKA RZL:cup:

dimi 03-02-2006 09:30

no wiec sprobowalem jeszcze raz :) wbilem 2lvl z 22 na 24
poszeldem exic na poh ale byl juz zajety wiec poszedlem na amazony
fajnie sie expilo bylem tam sam :) a tu nagle wpada 49 palek (polak) i zaczyna mnie napier**** i musialem zaplacic p-seta ;/ i znowu niemam arma i legow ;/
juz zostane na tym serveze bo przekonalem sie do niego ale na polakow tez tu trzeba uwazac :P choc wielu jest spoko :)

Cecar__4 03-02-2006 09:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez dimi
no wiec sprobowalem jeszcze raz :) wbilem 2lvl z 22 na 24
poszeldem exic na poh ale byl juz zajety wiec poszedlem na amazony
fajnie sie expilo bylem tam sam :) a tu nagle wpada 49 palek (polak) i zaczyna mnie napier**** i musialem zaplacic p-seta ;/ i znowu niemam arma i legow ;/
juz zostane na tym serveze bo przekonalem sie do niego ale na polakow tez tu trzeba uwazac :P choc wielu jest spoko :)

Podaj nik tego kozaka 8o 8o

smagi 03-02-2006 12:18

slyszalem, ze w ab byla bitwa o polnocy, ze byl koqu i inni, tak mi kumpel mowil, ale nie mowil mi kto wygral. Ktos cos wie na ten temat?:baby:

dimi 03-02-2006 12:55

@cecar_4
Duch druta tylko juz ma troche nizszy lvl :P

moze ja poprostu mam pecha ;P i jestem zawsze w nieodpowiednim miejscu w nieodpowiednim czasie :P

Exin 04-02-2006 13:02

Ja tez slyszalem o wojnie w ab tylko ze bylo to juz chyba od 22 tylko nie znam wyniku wojny :( jakby ktos mogl powiedziec wynik to bardzo prosze aby tu napisal o nim

Elmer 04-02-2006 17:30

Wab byla szybka akcja polaków. Zabiliśmy Babi ganta, a następnie się zabarykadowaliśmy. to wszystko. ss z akcji:

http://img146.imageshack.us/img146/6802/uo00585aq.jpg

ironmisiek 04-02-2006 23:46

Większość Szwedów to spoko ludzie. To naszy rodacy grają po hamsku. Wygonienie szwedów nic nie da. Bo to Polacy "psują" serwer!!!

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:47.