![]() |
to trzeba pomóc Rebirth i samemu ich klepać :)
ale tez trzeba miec do tego odpowiedni i level i umiejetności a tego (niestety) szwedasom nie brakuje... |
Na dobra sprawe to ta wojna nigdy sie nie skonczy, bo nikt sie nie podda. Chyba ze ktora ze storn znajdzie sie na rooku. A Polacy zaczeli przegrywac po stracie Xakana takze raczej czekamy na jego powrot. A ostatnie battle to byla zenada po prostu kto widzial ten wie nie bede komentowal.
|
Przegrana bitwa nie swiadczy o przegranej wojnie... A to ze Phyrki maja bota to chyba juz kazdy wie. W sumie racja skoro nie da sie normalnie trzeba kombinowacm, ale i tak ich wymieciemy. Co do spusztoszenia serva to ciezko zapanowac nad banda 30-40 lv noob harow... ale i tak wygramy.
To jeszcze nie jestes nasze ostatnie slowo! HAIL REBIRTH! August aka Castor~ |
Cytuj:
|
A kiedy dokładnie wraca Xakan ?.....
Elmer ...? |
Wielu ludzi z Rebirith używa lighthacka, toż to nie problem i aim bota włączyć ;-P.
|
Cytuj:
a ludkowi 7lutego tylko ze ludek nie ma neta w nowym miejscu zamieszkania |
Ja chcialbym pomoc gildi Rebirth w tej wojnie, lecz mam maly lvl i mialbym pytanie czy moglbym pomoc w taki sposob ze bede robil uh'y dla gildi(jestem druidem :p ) i jej sprzedawal bo nizszej cenie. Prosze aby gildia to rozwazyla. Nie lubie tych burakow ze swe( tych co najbardziej pakerują ) i jestem jak najbardziej za aby polska przejela ten server i wykopala ich.
|
Cytuj:
|
na jakiej podstawie strzelasz takie hasło ?
Cytuj:
|
Hunter oficjalnie wlaczony do wojny hehe:D
Feb 01 2006, 11:08:51 CET Killed at Level 117 by a hunter Troche go ostudzi :D:D:D :D :D 8o 8o :evul: :evul: Ps.dzis sie nieoplaca expic ostre frezy sa ;( .... |
w sumie nie ma z czego brechtać,,,
to go może zmotywowac do dalszego expienia ..... |
xD
No i bardzo dobrze! tak ma byc xD moj najlepszy kumpel odszedl z Nebuli.... majac prawie 50lvl i najstarsza polska gildie ktorej juz nie ma... mojemu kumplowi Phy powiedzieli ze za szybko wbija lvl i ma deda... tak nie moze byc! polacy gora a szwedzi kanalami! :p POLSKA RZL:cup:
|
no wiec sprobowalem jeszcze raz :) wbilem 2lvl z 22 na 24
poszeldem exic na poh ale byl juz zajety wiec poszedlem na amazony fajnie sie expilo bylem tam sam :) a tu nagle wpada 49 palek (polak) i zaczyna mnie napier**** i musialem zaplacic p-seta ;/ i znowu niemam arma i legow ;/ juz zostane na tym serveze bo przekonalem sie do niego ale na polakow tez tu trzeba uwazac :P choc wielu jest spoko :) |
Cytuj:
Podaj nik tego kozaka 8o 8o |
slyszalem, ze w ab byla bitwa o polnocy, ze byl koqu i inni, tak mi kumpel mowil, ale nie mowil mi kto wygral. Ktos cos wie na ten temat?:baby:
|
@cecar_4
Duch druta tylko juz ma troche nizszy lvl :P moze ja poprostu mam pecha ;P i jestem zawsze w nieodpowiednim miejscu w nieodpowiednim czasie :P |
Ja tez slyszalem o wojnie w ab tylko ze bylo to juz chyba od 22 tylko nie znam wyniku wojny :( jakby ktos mogl powiedziec wynik to bardzo prosze aby tu napisal o nim
|
Wab byla szybka akcja polaków. Zabiliśmy Babi ganta, a następnie się zabarykadowaliśmy. to wszystko. ss z akcji:
http://img146.imageshack.us/img146/6802/uo00585aq.jpg |
Większość Szwedów to spoko ludzie. To naszy rodacy grają po hamsku. Wygonienie szwedów nic nie da. Bo to Polacy "psują" serwer!!!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:47. |