Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Dwa nowe światy! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=58809)

Manrox 21-12-2005 08:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kowa_l
no i dajecie przyklad tego ze polacy nie potrafia z soba nawet rozmawiac/porozumiec sie a co dopiero grac...pomslcie nad swoim zachowaniem ...moze lepiej sie skoncentrowac nad gra niz tu teraz sie klocic wyzywac ?? ..zastanowcie sie...bo szwedzi teraz graja i bija lvl a wy sie klocicie..

Spójrz kto pierwszy napisał obraźliwy post. Ten -=Daniel=-, ja tylko wyrażałem moją opinię i taktykę co do zrobienia polskiego servera... Nie napisałem nic obraźliwego w stosunku do polaków, a tu taki -=Daniel=- zarejestrował się na forum...

Kowa_l 21-12-2005 08:52

no ale po co sie klucicie ...wezcie sie do roboty i pokazcie ze jestescie dobrymi graczami a nie tylko jakimis noobami co tylko sie klucic umia..

Topik 21-12-2005 08:54

Hehe ja mam paca, ale i tak narazie nie moge dostac sie na nowy swiat bo kolejki sa zabojcze..

Angel of Apostle 21-12-2005 08:59

8o zupelnie jak za komuny tylko kolejki 8o

besn 21-12-2005 09:08

smiac mi sie chce jak czytam wasze posty ;-) wielu z was nawet sie nie zalogowalo, a co dopiero marzenie o wyjsciu z rooka, nawet jak wyjdziecie za tydzien, czy nawet ambitni dzis czy jutro to i tak nie bedziecie sie liczyc w tej wojnie, na kazdym swiecie jest to samo, kazdy maly polaczek cche se rzadzic serwem, a potem i tak siedzi w ab dp i krzyczy, ze szwedy to cioty, heh

Teo 21-12-2005 09:13

Troche jak z Pinkim i Mózgiem...zawsze chcą opanować ąwiat ale nigdy im to nie wychodzi. Poza tym chcialbym widziec tą wojne bez sd itp... Dodatkowo nawet zabijajac szwedow nic nie zdzialacie smierc na niskim lv mozna odrobic bardzo szybko. Zaczalem grac na Kyrze i mam nadzieje ze nikt nie dowie sie ze pl jestem :)

Pan zbych 21-12-2005 09:21

lol za exp :P we 5 godz 6 lv nabilem prawie 6% brakuje xd

polacy co wy robicie :confused:

Dico De'Line 21-12-2005 09:41

Pozdro z gildii Death Pact. ;] Wczoraj byłem 790 w kolejce.. i już musiałem wyłączać o 2 w nocy :( rodzice...
A teraz 347 jestem. ;] Pozdro. B)

Seele 21-12-2005 09:47

za 20 minut seve server...może uda mi sie wbić jakimś cudem...albo z 90 miejsca wyjde na 300 X(

Mordor 21-12-2005 10:42

Arcania :]

Pytanko czy ktoś z Arcanii poszedł na nowe światy ;> ???

rafux 21-12-2005 10:42

..

ciezko sie dostac do tego servera , ciekawe czy kogos dogonimy jak juz ktos ponoc ma 17 lvl jak tam dalej pojdzie no to no to bedzie lipa , ciekawe czy wiecej jest polakow czy szwedow aktualnie na miejscu polakow ++10 lvl juz bym w kilku PK-owal szwedow , wiecie co mam na mysli RUSKIE SOLO : nas 10 ich 1 :evul:

Ricky 21-12-2005 10:56

;/ To nie jest dla pacców!!

Zawsze na początku servera mogą grać tylko pacc.Ale nie wiem ile to trwa........ :confused: mże mi ktos powie?

Wasyli 21-12-2005 10:59

@up
Kolejny nacjonalista z chorym myśleniem " Opanujmy serwer!" Nawet jeśli to i tak nie wygramy tej wojny. Szwedzi są bardziej zorganizowani i czują przed sobą respekt. Nie to co u nas. Wiem to dobrze z doświadczenia. Btw. kolejki są naprawde zabójcze....

Duch Niespokojny 21-12-2005 11:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez besn
smiac mi sie chce jak czytam wasze posty ;-) wielu z was nawet sie nie zalogowalo, a co dopiero marzenie o wyjsciu z rooka, nawet jak wyjdziecie za tydzien, czy nawet ambitni dzis czy jutro to i tak nie bedziecie sie liczyc w tej wojnie, na kazdym swiecie jest to samo, kazdy maly polaczek cche se rzadzic serwem, a potem i tak siedzi w ab dp i krzyczy, ze szwedy to cioty, heh

Bolesne, ale prawdziwe...
Choć i tak nie sądzę, żeby przemówiło do rozsądku tym idiotom, którym się wydaje, że zrobią sobie "polski serwer" (chyba po to, żeby mieć kogo okradać, bo wiadomo, że Polacy najchętniej oszukują właśnie Polaków)

MaciekWRO 21-12-2005 11:07

co tego ze tlyko PACC sie moge logowac skoro jest ograniczenie do 150 osob i jak chciałem wbic byłem 810 z PACC-em czy bez i tak teraz sei nie zalogujesz xD chyba ze masz cierpiwosc siedziec kilka godzin a potem wbic an rook zapchny ludzmi xD

Topik 21-12-2005 11:40

No nie w****ć sie mozna !!. O godzinie 10 zaczełem sie logowac na kyre i bylem 470 w kolejce...minely 3 godziny i jestem 150 -.-

Racho 21-12-2005 11:46

Tragedia... ile mozna czekac...

Exodus 21-12-2005 11:47

Ale narzekacie że się lognąć nie można wogóle jak po savie logłem się za 1 razem

A co do tego kto tam będzie rzadzil , ja jestem za idea zycia w pokoju ale to ze bedzie wojna to nie uniknione .Ale jak już dojdzie do wojny to chyba będe za Swe gdyż ich rzadzy sa lepsze niz polakow (furora i nie tylko sa dobrym przykladem) .

rafux 21-12-2005 11:49

Koorvica mnie bierze

kurde po 5 godzinach logowania doszedlem do pozycji 180 a potem nagle mnie w***alo na 670 jak tu sie nie wkoorvic !!!! nawet z pacciem nie mozna wbic PlERDOLE to ide grac na neptere.... X(

Mordor 21-12-2005 12:21

teraz to juz nawet nie mam napisane który jestem w kolejce tylko :
"It's not your turn yet."
i czekam nawet nie wiem jak dlugo :/

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:09.