Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=14)
-   -   Zwolnienie moderatorów. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=60644)

Rybzor 08-01-2006 13:24

Mi sie wydawalo, ze to temat do uzasadnienia swoich decyzji w glosowaniu na zwolnienie z posady moda, a nie na dyskusje co powinien robic mod i takie tam inne teorie

matkow21 08-01-2006 13:26

Do wszytkich

Drodzy użytkownicy

Raul dał mi warninga 3 za to że na niego zagłosowałem.

Matek 08-01-2006 13:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez matkow21
Drodzy użytkownicy

Raul dał mi warninga 3 za to że na niego zagłosowałem.

Nie za to tylko za wyzwiska. i bardzo dobrze. Glupote u dzieci trzeba tepic

Sakis 08-01-2006 13:28

Brawo

Właśnie widać do czego doprowadził ten temat i poziom użytkowników. Wszyscy wyzywaja modów, i kłóca się o nieistotne rzeczy, a modki próbuja zachować spokój, chociaż ja już tą bande pierwotniaków dawno bym wypatroszył. Wiec nawet za tą cierpliwość modków powinno dać im się spokój. Mało to było tematów gdzie jakiś dzieciak walił takimi pytaniami, że az żyłka na oku pekała, a modek spokojnie tłumaczył dał linka, ale nie tego nikt nie widzi, każdy widzi tylko ich potkniecia, złe sądy. Ludzie mody to też ludzie i też maja swoja cierpliwość.
Ja ich cenie za ich pracę i z każdym ich zdaniem zawsze sie zgadzałem.

Ludzie (dzieci) uspokójcie sie....

Raynold 08-01-2006 13:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez -=DanieL=-
Taka jest praca moderatora. Powinno się sprawdzać nawet ten "odsetek" jak tak dużo czasu zajmuje i niemacie czasu zajmować się tym co dowas należy to poco jesteście modkami dla respectu ? Albo pracuje się dobże albo wogle się tego nie robi...

Albo pisze się dobrze albo nie pisze się w ogóle, więc zamilcz! O to ci chodziło?

Dla takich jak ty (ignorantów i nic nie rozumiejących dzieci) pozostaje tylko jeden komentarz: "Nie podoba się? To wypad!"

-=DanieL=- 08-01-2006 13:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raynold
Albo pisze się dobrze albo nie pisze się w ogóle, więc zamilcz! O to ci chodziło?

Dla takich jak ty (ignorantów i nic nie rozumiejących dzieci) pozostaje tylko jeden komentarz: "Nie podoba się? To wypad!"

AHAHAHHAA wiedziałęm skończą się wam argumenty i zaczniecie się czepiać o literówki i używać waszych żałosnych powiedzonek... Żałosne!

Tasiu 08-01-2006 13:34

Dla mnie to WSZYSCY moderatorzy powinni zostac zwolnieni, tak jak jest w sejmie, powinno sie wybrac nowych moderatorow (ew. moze zostac Dobo, wg mnie to on zrobil najwiecej dla tego forum)!

A glos oddalem na Tantossa (?) sry ale niewiem jak sie pisze twoj nick, bo pierwszy raz slysze zebys byl modkiem.

Bambuko 08-01-2006 13:34

1-3 godziny to nie dużo? To jest bardzo dużo.

Możesz nie wiesz, ale moderatorzy nie mają żadnych korzyści z moderowania. Robią wszystko dla użytkowników. Nie możecie tego zrozumieć?

matkow21 08-01-2006 13:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Matek
Nie za to tylko za wyzwiska. i bardzo dobrze. Glupote u dzieci trzeba tepic

Tak tylko on wyzywa innych najpier od dziecie wiienc się nieodzywaj.

Bambuko 08-01-2006 13:37

Dziecko to wyzwisko? Może to przekleństwo? O kurde, lepiej spytam mamę.

Matek 08-01-2006 13:39

Cytuj:

Dziecko to nie wyzwisko tylko stwierdzenie. POzatym z kazdym postem dajesz swiadectwo, ze jestes dzieckiem... do tego bardzo prymitywnym, ale coz - nie kazdy byl takim boskim 13 latkiem jak ja. Przyroda lubi rownowage - ja sie urodzilem madry a ty...

-=DanieL=- 08-01-2006 13:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SuPeRMAN
1-3 godziny to nie dużo? To jest bardzo dużo.

Możesz nie wiesz, ale moderatorzy nie mają żadnych korzyści z moderowania. Robią wszystko dla użytkowników. Nie możecie tego zrozumieć?

Mają korzyści respect, władze (tego nadużywają) itp. Ale jak przyjmują obowiązek bycia moderatorem to powinni się temu poświęcić 1-3 godz dziennie to bardzo mało co za problem odrabiać sobie lekcje / czytać książke i regularnie odświeżać strone i sprawdzać czy coś się nie dzieje?

Rankor 08-01-2006 13:45

Cytuj:

Dostales SLUSZNEGO bana. Poza tym, uzywaj takiej fajnej ksiazki ktora nazywa sie slownik ortograficzny bo z Twoich wypocin ciezko cokolwiek zrozumiec.

Phew, i widac "korzysci" tego tematu. Idioci poczuli sie bezkarni i mysla, ze moga wyzywac moderatorow bez zadnych konsekwencji a pozniej pisza posty typu:
"Wlepil mi warna bo oddalem glos na niego!!!! zdejmijcie mu moda!!111oneone"
@topic
Powiem tylko tyle, ze zrobil sie wiekszy burdel na forum niz byl przed powstaniem tematu.

Tasiu 08-01-2006 13:46

@Daniel- dokladnie, jak chcieli byc modkami, to teraz powinni siedziec wiecej niz te 1-3 h na forum, olewaja to, a chyba wiedzieli ze to tez jest obowiazek nie?

matkow21 08-01-2006 13:47

Masz racje spytaj się jej bo ja jego dzieckiem niejestem i jestem od neigo starszy wienc musiały by byĆ jakieś zjawiska paranormalne.

Pablosso 08-01-2006 13:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SuPeRMAN
Dziecko to wyzwisko? Może to przekleństwo? O kurde, lepiej spytam mamę.

Nie, ale wiele młodszych osób to obraża. Większość forumowiczów w wieku +16 się po prostu wymądrza, myślą, że są najlepsi. Wyraz dziecko może się odnosić do każdego. Nie ma się co przejmować, ale Was nikt nie nazywa dorosłymi. Zresztą nie ważne ile kto ma lat, więc lepiej unikać takich stwierdzeń.

-=DanieL=- 08-01-2006 13:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tasiu
@Daniel- dokladnie, jak chcieli byc modkami, to teraz powinni siedziec wiecej niz te 1-3 h na forum, olewaja to, a chyba wiedzieli ze to tez jest obowiazek nie?

Po to się zaobowiązuje do bycia moderatorem, żeby poświęcać czas stronie a nie zbijać bąki a potem się wykłucać na forum i wyzywać ludzi od dzieci :)

matkow21 08-01-2006 13:49

Miły ten moderator

pozbył bym się z chęcią Raula.

Rabanbar 08-01-2006 13:52

Cytuj:

Tertio: Jesteś śmieszny, żeby żałosny nie powiedzieć. Pisałeś do mnie na PW, jak to się nie powiodło pisałeś w newsie o nowyh modach, teraz piszesz tu. Po co? Jeśli chcesz odwołać się od moich decyzji piszesz PW Dromowi lub MatKusowi a nie żalisz się publice.
Biedny Drom ;(.

Ludzie, co do pracy modów nie mam zastrzezeń. Zaraz mi powiecie ze dlatego ze nic nie pisze i nie dostalem zadnego warna. Wręcz przeciwnie, dostałem 30+ pkt ostrzezeń, miałem dwa bany i na wszystko zasłużyłem. Wszystko dzialo sie sprawiedliwie bo to co ja robilem sie w głowie nie mieściło i do sprawiedliwości nie mam zastrzezeń. Mam zastrzezenia co do aktywnosci niektórych modów i uważam że modowie zupełnie nieaktywni (aktywni mniej niz przecietny user forum) powinni zostac zdjeci z funkcji i przeniesieni na funkcje moderatora honorowego lub cos w tym stylu.

Moim zdaniem moderatorzy którzy są aktywni w zadowalajacym stopniu to: Dwimenor, Hegemmon, $orcerer, p.l., Raul, Shinjix, gangrel666 i Tantess.

Apropo, nie zebym cos do niej miał ale dlaczego na liście nie ma Vanessy? B)

Tasiu 08-01-2006 13:55

Pozwalniac wszystkich i wybrac nowych!

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:19.