Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Li Vs. Forsaken !!! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=60671)

piotree 13-01-2006 12:12

[quote=Elder Nagan]
Najpierw sie wyzywacie a teraz przepraszacie troche godnosci chlopaki...(i dziewczyny)

hmm, jelsi do m.inn. do mnie sie to odnosi, to nie widze w tym zlego, ze ktos kogos przeprasza czy prostuje jakies slowa.
a juz zwiazku z godnoscia doszukac sie tu zadnego nie moge, no chyba ze przeprosiny stanowia dla kogos ujme czy plame na honorze:)

nieminej powododzenia i fragow zycze,

Elder Nagan 14-01-2006 12:05

lol thx

chodzi mi oto ze po c***a sie wyzywacie...jakby wam ulzyc mialo to idzicie LI za***ac ;P

Nirvy 14-01-2006 12:34

:/

ludzie nie uczestniczący w wojnie też chcą poexpić więc wywalanie z expowisk jest nie fer z powodu że musimy wbijać levele każdy musi więc nie zasłaniajcie się tym. :baby:

alz 14-01-2006 13:34

Moze ktos da wreszcie film z battelqw ? :baby:

Elder Nagan 14-01-2006 13:42

po wojnie sprawa z expiskami bedzie lepsza mniej osob zacznie nawalac ja od 3 h czekam na Cave :O a twierdzicie z Avarian-y to PA(my mamy zasady wierzcie)

Merkyon 14-01-2006 13:57

Po wojnie bedzie lepiej napewno :D po drugie troche sie zalamalem czytajac na forum ze LI i OD sie wyplaca ;/ nie lepiej hunted forever? :D

Legiren 14-01-2006 14:59

no to nie zle wypłaca sie a za jakis miesiac papa polakom ;p nabank cos kombinuja znajc ich to beda siedziec 20 h + przed kompem ( z 2 ownerami minimum ) i beda robic leva szybciej od nas moze oprucz Aureliusa i pozniej znow bedzie wojna li vs forsaken napewno ;]

Merkyon 14-01-2006 15:14

to jest normalne ze cos knuja :D oni zawsze beda chcieli zajac Kyre :D a my dajemy im tylko nadzieje i okazje do tego pozwalajac sie im wyplacic . Wd mnie powinnismy stanowczy im dac do zrozumienia ze nie maja czego tu szukac:D

Brugre 14-01-2006 15:47

Może zróbcie taką perfidną akcje jak DTFP na Arcani... zabijajcie tych co się wypłacą.:P

Teraz troche zrozumiałem tą haniebną taktyke...
Gościu się wypłaci... nie ma juz kasy na runy eq etc. pada i odechciewa mu sie grać, jest załamany i w ogóle...

Wdg. mnie musielibyście ich zniszczyć do końca, bo łątwo serva nieoddadzą...

Teo 14-01-2006 17:08

Bujaka

Osobiscie nie spotkalem sie z Pa od zadnej ze stron. Jedynie co mnie cholernie irytuje to Gimmli El'Matador czlonek gildii Forsaken. Wbija sie on na exp i mowi ze on tu expi a ze mam w zwyczaju ignorowac chamow, gejow i noobow (niepotrzebne skreslic) to expie dalej. Z tym ze wiekszosc respa jest wybita. Ow gracz natomist nie mogac pogodzic sie z faktem iz expowisko jest zajete luruje rozne stworzenia na mnie. Mam nadzieje iz jakis z vice liderow przemowi mu do rozsadku. A tak poza tym to gra sie fajnie ale panuje dziwna, nerwowa atmosfera. Wszyscy biegaja w poszukiwaniu expa. Ssija in game.

Mysta 15-01-2006 00:43

wlasnie padlem od czlonka gildi Forsaken poniewaz jego znajoma Krya zostawila loota na ghoulach pod ab i wrocila do depo.ja wszedlem tam nie wiedzac ze to jej loot i przy expieniu zabralem sobie... przyszla ona i zaczela mnie bic po chwili wpadl jej kolega z Forsaken i padlem.
Forsaken jestescie zbyt pewni swojego zwyciestwa licze ze LI wygraja ta wojne bo Polacy przy wladzy to nic dobrego...

Merkyon 15-01-2006 09:27

hehehehehe "Nie Twoje , więc nie ruszaj" nie nauczyla Cie tego mamusia? Osobiscie postapilbym z Toba podobnie . Zachowales sie jak typowy thief wiec padles.Jeśli chcesz grac na SWE servie to zapraszam na Azure gdzie polacy dali dupy szwedom i zobaczysz jak sie tam maja sprawy :D cuuuuu

Mysta 15-01-2006 12:12

kazdy by tak postapil... nikogo nie bylo na ghoulach wiec wzialem. a potem jak juz wyzej wymienilem... Avariany hehe znam was z titani mam bro u was tylko ze on gra na innym charze :p wiem jak to sie gra na swe servach bo titania praktycznie to swe i espanol server :p

Aqiet 15-01-2006 12:24

może ktoś tu zapodać link do filmów z bitwy?

Exodus 15-01-2006 12:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mysta
wlasnie padlem od czlonka gildi Forsaken poniewaz jego znajoma Krya zostawila loota na ghoulach pod ab i wrocila do depo.ja wszedlem tam nie wiedzac ze to jej loot i przy expieniu zabralem sobie... przyszla ona i zaczela mnie bic po chwili wpadl jej kolega z Forsaken i padlem.
Forsaken jestescie zbyt pewni swojego zwyciestwa licze ze LI wygraja ta wojne bo Polacy przy wladzy to nic dobrego...

Tej to raczej juz nie wygraja jak juz zostalo tylko kilka osob w gildi bo reszta sie wyplacila albo po prostu odeszla i nie gra. Za jakis czas pewnie dojdzie do podobnej wojny ale tej wolny Forsaken juz nie przegra :P

Protarus 15-01-2006 13:25

Narazie jest w miare spokojnie ale faktycznie moze dojsc do koeljnej wojny.
Ale i tak jest najwarzniejsze ze LI dostali po dupie. Ci kturzy jeszcze nie zaplacili powinni byc hunted forever.

Mozna jeszcze zrobic tak jak DPFT na arcani:D

Merkyon 15-01-2006 16:14

Wszystko jest mozliwe , kto to wie.... kiedys napenow wybuchnie nowa wojna :P a moze tak jak na Azura pl vs pl :D

Legiren 15-01-2006 17:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Protarus
Mozna jeszcze zrobic tak jak DPFT na arcani:D

Czlowieku ... Dpft to sa swinie itp nie bede ich juz obrazal na forum za bardzo ! ale skoro sie wyplacili to dajcie im juz spokoj a nie jeszcze bedziecie ich bili !! tak jak to dpft ! jak ich zabijecie ( tych co zaplacili ) to moze nawet sie okazac ze za takie cos duzo osob na kyrze a jest ich sporo 20 + nie bedzie was ze tak powiem " lubic "

Wobunio 15-01-2006 17:11

uhauauhha;D

Mysta , ode mnie padles ?? xD

wiem ze kogos za***alem w tych ghulach bo Krya prosila ;d

Pozdro ;D

Mloda1348 15-01-2006 17:48

Moze i pl dali na azurze troche dupy ale to juz sie nie powtórzy sie nie martw!! X( Juz chyba po tej sytuacji przemysleli swoje postepowanie

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:21.