![]() |
tak robimy na 4 servie musimy cos tam zrobic polska bedzie wielka na travianie ale fart ze dalem ten temat teraz a nie po 4 servie hehe:]
|
ja juz sie nie przenosze nie chce mi sie odpoczatku wole grac tu
|
Nietrzeba sie przenosić tylko można grać i tu i tu tak jak w OGame - na kilku uni naraz
|
Oho ja tez zaczynam gran na tym 4serwie i czekam na email jakby co moj nick to Xehe Zo.
EDIT:haha! mam 12 popu juz^^ |
Ja już mam swoje konto na serwerze 4 i nawet clay pit lvl1 mam :D Tylko, że albo to u mnie się coś wali, albo są jakieś błędy na stronce :P Nic się nie pokazuje, a jak się pokazuje to jakoś dziwnie ustawione. Jakby się nie do końca wczytało :p
|
Lol mail mi doszedł po tym jak zamknąłem strone, potem znowu, niebęde grać niechce sie nazywać Exolius Polandikoczykowatokieczewicz
|
Cytuj:
BTW:Moj name na servie 4 to Slavus jak by co ;p |
Exolius czemu? Przeciez to taki pieeeknnnyyy Name^^.
Grrr czemu ja zawsze musze miec pecha?:P Kolo mnie typy po 17 i 1 z 18 juz sa a ja z marnym 13 siedze i czekam na surowce =p |
Zapowiada sie za***iscie :D
Zaraz tibia zejdzie na 2 plan!!!:D:D:D:D:D:D:D: |
Dajcie mi jakiś ciekawy nick bo Exolius i Exolius Pl zużyłem, niechciało mi sie czekać aż dojdzie mail, a zreszta... Bede miec taki nick jal wyżej napisałem (niejestem w stanie go powtórzyć :D)
Edit: Zadługi jednak, niezmieści się :( |
invite me =]
serv. 4, nick Malc |
heh jeszcze sie tam nie rozbudowalem jak sie rozbuduje zrobie sojusz :D
|
Lipa... Ja zostaję na trzecim. Kto jeszcze zostaje?
Exolius - zajrzyj na stronę www.lac.pl i weź "generator imion"... Niektóre są świetne... |
Stasioman ja zostaje na 3 servie :)
|
A ja np. gram na serwerze 2, 3 i 4... I jakoś mi to nie przeszkadza :S
|
ja tez na 3 zostaje i na 4 gram
|
Ja tak samo-gram na 3 i 4
PS: Mój nick Exolius Pol |
mam jedno pytanie mozecie miec ten sam nick email hASLO iwszystko na kazdym servie to nie jest zalezne nie musicie zmieniac emaila nicka itp
|
Jestem w tej grze nowy i mam kilka pytańprosze o odpowiedzi :)
1. Jak stworzyc budznki chody mi o te nowe bo mam wszystkie te co sa na poczontku. 2.?Jak tworzyc wojsko tego nie wiem :( prosze o odpowiedzi z góry dzięki :) |
b FAJNA GIERKA JESTEM NA 4 SERWIE POD NAZWA TROYA,POLISH ROME na 2 serwie fire phoenix naRqa zycze duzej ilosci surowców
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:10. |