![]() |
Cytuj:
wszystkie najs, choc nie takie stare ^^ |
Super screny:cup: :cup: :p
|
Ehh 0 souli 0 skull's h lvl 40 stara DOBRA grafa ... Nie to co teraz outfity, jakas panda Ci na plecach siedzi... Mam nadzieje ze tibia padnie i powroci chociazby 7.1 dla mnie to the best czas był ...
|
dokladnie!
Cytuj:
|
fajne screeny!
zajjefajne screeny :) :) B)
|
Ehh.. Kiedys bylo inaczej ... Tibia miala specyficzny klimat ktory przyciagal wielu graczy i nikomu wtedy niezalezalo na grafice .... Gralo sie ciekawie i przyjemnie siedzialo sie przed kompem i relaksowalo, nie trzeba bylo sie przejmowac jakas "Stamina", "Soulami", lamiacymi sie spirami a teraz... CIP-y chca zeby Tibia byla cool i trendy i w dodatku utrudniajac gre, a co najwazniejsze, niszczac ja kompletnie.Zaniedlugo Tibia bedzie wygladac jak MU Online Pfff
|
Fajnie jak to tibia sie rozwinela na początku takie coś a teraz ... :p
|
Ale to kiedyś wyglądało :] Jak gra na pegazusa :baby:
|
Mi sie Tibia podoba od zawsze i tak zostanie na zawsze ale...mysle ze na prawde zamieni sie ona kiedys w MuOnline :/ Przeciez juz manafluidy tak samo wygladaja...wiec chyba CIP'y do tego podarzaja...no ale az sie zmieni w 3D to pewnie minie kupe czasu ;)
|
szczeze mowiac wszystko byloby ok gdyby nie te soule :P facc ma z nimi przerabane :/ Jedyne co w starej tibii bylo fajne (tej naprawde starej) ze malo ludzi mialo odwage korzystac z daru jakim jest PK i nawet gracze na swiatach pvp mogli czuc sie bezpiecznie.
|
Powiem szczeze Tibia chyba nigdy sie nikomu nie znudzi tak jak muj kolega z klasy zagral pierwszy raz gral tylko 30 min i potem nie chcial odejsc tak go wciagnela:p teraz ma 98 ek chyba na harmoni ale dokladnie nei pamientam:p
|
Neo ma racje moj kumpel z klasy gral 2 miesiace juz ma 102 EK i RP 38 , 30 lev w 2 dni >
|
@up
Fajnych masz kolegow co w 2 mies na OTSie robi ledwo 102lvl |
Cytuj:
|
Cytuj:
tak kuerwa szczególnie knightem -.-' |
Tak sie klocicie jakby wam placili . Dokładnie to zrobiłe w 3, 5 miecha nie 2 wiec nie kloccie sie
|
Jeszcze pamietam 7.4 jak legion helmet wygladal jak na 1 screenie wyzej z questu z dragiem :)
Najlepsza byla 7.5. Robilo sie hmmy do znudzenia, bez zadnych souli, 70 many za hmm, 120 za gfb, na full manie na 19 lvl robilo sie 5 hmmow na raz :):) [update 7.6] Logging in: Adori gran (your level is too low) Adori gran flam (your level is too low) Utevo res ina~(your level is too low) pograne :( Na 7.5 gralem chyba 2 moja postacia, to nie wiedzialem ze powinienem radzic sobie czasem HMMami, walilem tylko z d hammera, a runki robilem tylko dla kassy i tak sie wbil 24 mlvl na 19 lvl :) |
scremny niedzialajka
|
Cytuj:
W tym temacie chodzi o tym zeby dawac posty i screeny jaka byla tibia kiedys, a nie jakie ty miales poczatki z tibia, bo kogo to obchodzi --' |
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:37. |