![]() |
;( wiem że to głupie i nie pasuje do tego tematu ale cos mi sie spieprzylo i zamiast obrazkow pokazuja mi sie linki <grrrrrrrr>
Kto wie co z tym zrobic;( ;( ;( ;( |
Cytuj:
|
Cytuj:
@Karpat Nadrill już mówił, ja nie powtórzę. @Crowal Next part najlepiej daj jak się skończy to cholerstwo z linkami. |
noooo
;( a kiedy to się skończy bo nawet nie można feakow ogladac ;(
|
@Karpat:
Nie pier*ol, bo nie wiadomo. Się admina spytaj jak chcesz... Może będzie coś wiedział... Myślę sę, czy nie OLAĆ TIBIA.PL i ciągłbych bugów tutaj i kontynuować mojego fake'a tylko na stronce... Tak jak to zrobił Demongo... No bo ku*wa ile można??? |
tr
gdybym robil feaki tez bym tak zrobil
|
Cytuj:
Już mam takie coś od jakiegoś czasu. Na razie nie podaję linka, bo po co... jak będzie się wydłużać czas oczekiwania, zarzucę. |
Prośba
ej wcisnoł byś mnie tam moge nawet odrazu zginąć ale chciałbym zobaczyć swój nick w takim dobrym fake
PS. oceńcie mój pierwszy fake;) |
Cytuj:
mnie też to cholernie denerwuje X( ja nie wiem co ci modowie i adminowie robią na tym forum ja mam moda na forum kumpla tez o tibi i dam sobie głowe uciąć że na tamtym amatorskim forum jest o wiele mniej bugów niż na tym, ale jeśli sie daje fake tutaj to jest więcej komentów (chodź nei zawsze bo jak wruciłem po weekendzie do damu to na mój nikt nieodpowiedział -.-) |
@crowal
daj szybko next part bo nie wytrzymam!!!! p.s. 15/10 fake bombowy XD |
masz bardzo fajne fake'i:)
|
Gz
To już drugi twój świetny fake. Oczywiście orkowy atak licze jako jeden. 10/10 czekam na next part.
|
Gratulacje. 10/10
|
hmm :)
Fake całkiem,całkiem :p szybko rób nastepną część :D Ocena: 9/10
|
Dawaj tu następna Część!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11oneoneonerazraz xD
Daję 100/100 + dodatkowe 100 za najlepsze części!!! |
Wszyscy czekają na następną część,ciekawe kiedy będzie...
|
Hey Crowal kto to ten ??? i ???2 co ????????????????
Bo ja nie kapoje :/ :confused: |
Crowal na prezydenta :cup:
Najlepsze fake'i jakie widziałem :] Ja kce już 5 część!!! :D |
@offtop,@up
Czlowieku co ci jest ? Crowal robi ladne fake ale bez przesady... @top Fake ladny Fabula: 9/10 (nie moze byc 10/10 :p ) Wykonanie: tez 9/10 Ortografia ? nie zwracam uwagi w twoich fake'ah :)Rob dalej :D |
Crowal ja mam takie pytanie
to wogule masz zamiar go kontynuować w najbliższym czasie bo taki mit powstał a ja nawet nie wiem czy to prawda :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:49. |