![]() |
Zgadzam się z 2 ostatnimi przedmówcami.Więcej questów by się przydało.Nie pomijam oczywiście Rooka bo na nim ostatnio dużo rookstayerem gram.Np.Quest na rooku ze scimitarem albo z longswordem z 10 minotaurami i 2 rotami na przykład xD.
|
tiq~też miała byc taka wspaniała...i co ;p
lipsko, tylko hydry, które i tak sie leczą jak niewiadomoco~ pzdr :) |
Cytuj:
Skoro zwykła Dżungla jest dla pacc,to co dopiero jakieś karaiby. |
A to mnie wkurzylo... Ten update wyjdzie na oko 10 dni po tym jak skonczy mi sie PACC... CHyba bede musial kupic nowy =/
|
Jesli jescze niektorzy z was maja jakies watpliwosci to czas je rozwiac- bez PACC-a nie da sie osiagnac niczego duzego w Tibii!!!!!! Przejzyjcie na oczy ja ktez kiedys myslalem ze dam rade na faccu ale to niemozliwe. A pozatym PACC nie jest zlem koniecznym bo daje wiele przyjemnosci. A co do nowego updatu to mam nadzieje ze te karaiby beda troche bardziej cywilizowane niz tiquanda bo nie mam zamiaru 5 godzin isc przez gesty las. Niemoge sie juz doczekac. Do tego czasu na domek uzbieram:P
|
Dlaczego CipSoft nie mogl by zrobic czegos dla facc... Facc jak zwykle poszkodowany nic nowego tylko na zdjecia sie gapic i wzdychac... Nie kazdego stac na pacca... Mnie akurat stac i sie tez juz nie moge doczekac niestety pacca dopiero chyba kupie sobie na wakacje :D ... Ale facc znowu poszkodowany CipSoft doprowadzi wkoncu do tego ze faccom znudzi sie ciagle lazenie na dragi... I skoncza z tibia... Bo to naprawde bezens ....
|
Moim zdaniem mogliby najpierw poprawić tamtego Upteyda, a nie od razu biorą się za następnego. Mogliby zmniejszyć poziomy potrzebne do robienia run, bo 25 lvl to jest po prostu porażka :/ Mogliby również zwiększyć jeszcze odrobinę wytrzymałośc spearów i dodać jeszcze kilka nowych potworków. Natomiast gdy przeczytałem już, że szykują następnego Upteyda, spodziewam się przede wszystkim wiekszej ilości Questów (szczególnie dla Facc), więcej nowych czarujących miejsc (choć odrobina dla Facc) oraz wiele nowych potworków i przedmiotów. Mam nadzieję, że ten Upgrade będzie znacznie lepszy niż jej poprzedniczka, która okazała się kompletna klapą. :/
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Wszyscy co narzekają "tylko dla pacców"
Otóż, postawcie sie na miejscu CIP - Softu, macie własną firmę, która tak jak CIP-Soft zarabia z MMO~ (hmm tibia i RPG no cóż...) Chcecie żebyście mieli więcej kasy, więc robicie udogodnienia dla tych co płacą, żeby więcej ludzi płaciło, a teren Facc poświęcacie na dobicie tego przysłowiowego 20 lvla. Cip-Soft nie będzie czasu tracił na "darmozjadów". To jest Firma, której celem jest zarabianie pieniędzy, a po to ulepsza tereny, żeby Facc płącili, i taka jest prawda. |
nie wiem czy to ma jakis z wionzek z upade ale jak ostatnio zauwazylem na Calmerze (gram) rano dzisiaj jest bardzo duzo lagów i kicków kicki zdarzajo sie srednio co 5-10 minut. Jest to denerwujące poniewaz przez jednego laga i kicka padlem na zamku przez orc berserkera-.-
|
Zgadzam sie z Shardzik i Palek Demon w 100%
ja osobiscie nie moge sie doczekac nowego update, chociaz mam nadzieje ze zrobią go przed wakacjami... trudno zebym w wakacje grala w tibie :) fajnie jakby byla jakas nowa grafa, lepsza od Tiq~ bo to im troche nie wyszlo :/ btw. dla F acc na pewno cos powstanie, fakt faktem zawsze jest wiecej terenów itp dla P acc (nie dziwi mnie to), ale nigdy CIPy nie zapomnieli o F acc przy update =) |
Update
Fajnie, że będą nowe tereny :) Ale zdaje mi się, że osoby które nie mają pacca też powinny coś dostać, bo już myślę,że czasem nawet nie wystarcza tych więkdzych ekspowisk jak mi relacjonują koledzy. Ja mam pacc, ale dla nich też coś by się przydało.
Trzeba coś z tym zrobić! ;) |
Mam prośbe do modków, aby zrobili oddzielny temat dla facców ktorym nie pasuje, że update jest głownie dla pacc. Zaczyna mnie to denerwowac jak widze 11 latka który nie wie nawet jak sie używa runów na tibi(taki przykład), a chce miec nowe mapy. Ciekawe ile z tych facców zwiedzila prawie cała mapke dla facc ze tak strasznie chca jungli i karaibów. Ja mam pacc od prawie 1.5 roku i wiekszosc lvl nabilem na facc area (a troche tych lvli bylo). Macie poh, dragon land , orc land, elvenbane, mount sterum, kopalnie guardów, hell gate tylko ze nawet o tym nie wiecie. Aha i zachowujecie sie jak pasożyty, zapłacie i se zwiedzajcie, a nie nic nie dajecie,aby gra sie rozwijała, a tylko chcecie brac.X(
|
-.-
Save serwera trwa już godzine i 30 minut :/ Nie mam pojęcia co sie dzieje, ale nawet na tibia.com pisze, ze serwery są off(wyłaczone), wiem, że to nic wspólnego z update, no ale nie mam pojęcia co sie moglo stać?
|
@up
No właśnie tesh siezastanawiam co sie dzieje, chcialem dobic 75 axe to servery off ;p @topic Ja mam wielka nadzieje, ze Cip'y jakos urozmiaca Tibie - ja wiem ze to jest gra, ale nie chcialbym zeby bylo to exp,skile non stop - monotonia. Myśle ze Karaiby to dobry pomysł i ze ten up date bardzo mnie zaskoczy w pozytywnym tego slowa znaczeniu. Mam nadzieje ze bedzie wiecej questow no!! i troche przygód :). A na temat "wszystko dla paca" nie bede sie wypowiadał bo wszystko jush zostalo powiedziane.Pzdr. |
Hmm, więcej możliwości dla senior tutorów? Bomba, mi się podoba! :D ^.^
Wysepki też się nieźle zapowiadają, ale ja poczekam z oceną na więcej informacji . See you in Tibia |
heh
Dziwie sie co niektorym forumowiczom :confused: co neimaja pacca :confused: jak tosie mówi "ciesz si,ę z tego co masz ... "i nie narzekaj bo serio za free to sporo jest expowisk i miast a to ze duzo facców to juz nie wina cipow :( ja odkad mam pacca zaczalem naprawde grac. jako facc ciezk ozdobyc wiekszy lvl (duzo pk) a na pacc jest malo ludzi i sporo wiecej miejc ;) sam ankrahmun - duzo expowisk i zeroznicowanie potworkow :)
Powiem tak jestem za tym zeby cos dla facc zrobic ale niema co a sie ludzic ze bedzie cos wiekszego! Dzieki pacc graja facc i tak bedzie. CipSoft musi zachecic aby pacca kupowano lub przedluzano a to sie raczej niezmieni. Cieszy mnie nowy Update ale tak tu koledzy napisali tez wole zimowe klimaty 8o Co do Tiquandy to ... heh ... szkoda gadac ... jak buty dla ozdoby wylootowalem to juz tam mi sie przestalo podobac ... jak dla mnie za duzo "wolnych" potworków X( Reasumując facc musi sie cieszyc tym co ma i liczyc ze CipTeam cos dla nich przygotuje (mysle ze maja cos w zanadrzu) a pacc - czekajmy na wyspy oby to niebylo deja vu z Tiquandy!! |
@up
Zgadzam się w 100 % w końcu do mnie dotarło :) .A najbardziej według mnie ciekawi mnie to czy coś zrobią na Rooku nowego...Elfy plx |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:21. |